Solarij-crvenilo

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Damirov

#1 Solarij-crvenilo

Post by Damirov »

Pozdrav.Molim za savjet i misljenje.Sobzirom da imam izrazeno crvenilo na licu pogotovo kada izadjem na sunce jer sunce mi strasno skodi,da li je ispravno odlaziti u solarij da pocrnim donekle kako bi crvenilo bilo manje izrazeno jer trenutno stvarno grozno izgleda??
Koliko solarij uopste skodi kozi i ima li neki drugi nacin za kontrolu crvenila,neke kreme ili tako nesto,ovo sto sam do sad probao nista ne pomaze.Hvala
Damirov

#2 Re: Solarij-crvenilo

Post by Damirov »

Pomogli ste puno,boli vas djoka :D
cocko

#3 Re: Solarij-crvenilo

Post by cocko »

jedino sto znam da bi moglo pomoći jesu tablete beta-karoten. njih preporucuju osobama koje imaju alergiju na sunce i osobama svijetle puti.svakako ih treba uzimati na 15 dana prije izlaganja suncu i koristiti tokom ljeta.neznam dali je tebi savjet od koristi ali meni tablete pomazu za alergiju.sto se tice solarija neznam.
Coconut

#4 Re: Solarij-crvenilo

Post by Coconut »

solarij (bez pretjerivanja) + beta karoten tablete!
Loulou

#5 Re: Solarij-crvenilo

Post by Loulou »

Kad će ljudi shvatiti da je solarij out :roll:
I ne bez razloga.

Kako je rekla jedna srpska modna dizajnerica prilikom gostovanja u nekom modnom reality showu: "To je još samo u Srbiji popularno". E, ja bih to geografsko područje proširila...
Coconut

#6 Re: Solarij-crvenilo

Post by Coconut »

Loulou wrote:Kad će ljudi shvatiti da je solarij out :roll:
I ne bez razloga.

Kako je rekla jedna srpska modna dizajnerica prilikom gostovanja u nekom modnom reality showu: "To je još samo u Srbiji popularno". E, ja bih to geografsko područje proširila...

Kakve veze ima da li je solarij in ili out? :cry: Trebam sada jos i to slijepo pratiti, a iskreno zaboli me neka stvar sta je neka modna dizajnerica rekla...
Da je stetno, jeste i to vec i ptice na grani znaju. I svako ko ide, ide na svoj rizik.
Ja idem jer volim preplanuli ten, ne jer je zaboga INNNN ( il´ je bilo) !
Post Reply