sokovnik

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Alhemicarkaa

#26 Re: sokovnik

Post by Alhemicarkaa »

vanjki wrote:Ovaj power juicer sokovnik moze se sada kupiti u merkatoru preko pika.Jel jos neko zadovoljan ovim sokovnikom i vrijedi li ga kupiti?
Mi ga koristimo već godinama i prezadovoljni smo. Bukvalno je ko sa reklame, izvuče sav sok iz voća, lako se sklapa i čisti, odličan je! I mislim da je ono u Mercatoru odlična ponuda 50% manje, samo mislim da nisu pike, već skupljaš one naljepnice.
CherryLips

#27 Re: sokovnik

Post by CherryLips »

Mi ga uzeli skoro,skupili te naljepnice u Mercatoru i cijedimo svaki dan. Narandze,jabuke,mrkvu,limun,grejp,celer,cveklu,repu,kupus...odlicni sokovi,i uopste nije zahmetli,cim zavrsim cijedjenje samo sve saperem mlazom vode i cao.
Altsa

#28 Re: sokovnik

Post by Altsa »

ne znam na koji nacin se blender nasao u ovoj prici o sokovniku s obzirom da on ne pravi sok nego kašu od jabuka :run:
LaCici

#29 Re: sokovnik

Post by LaCici »

I ja sam uzela power jucier i fenomenalan je, najbolje mi je to sto nije previse zahmet za ciscenje. :thumbup:
petunija

#30 Re: sokovnik

Post by petunija »

Može li neko da mi postavi sliku tog sokovnika?
♥ Julianna ♥

#31 Re: sokovnik

Post by ♥ Julianna ♥ »

Jel na ovaj mislite? Ne bih ja rekla da nije zahmetli :roll:

Image
vanjki

#32 Re: sokovnik

Post by vanjki »

znaci da kupim..hehe..ok raja..vidim niko se ne zali i mora da je dobar..fali mi jos 5 naljepnica.ako ima neko a ne treba mu,bilo bi fino..hehe
Dr.Mr.Fr.

#33 Re: sokovnik

Post by Dr.Mr.Fr. »

leki_20 wrote:ja imam philips sokovnik... i bas sam zadovoljna sokom koji dobijem.
i nemamo mi je merak pripremiti voce i sve to cjediti..
a pranje, jedino je zahmet oprati mrezicu koja prakticno renda na sitno voce i povrce..
:thumbup: ima u interex-u
petunija

#34 Re: sokovnik

Post by petunija »

leki_20 wrote:ja imam philips sokovnik... i bas sam zadovoljna sokom koji dobijem.
i nemamo mi je merak pripremiti voce i sve to cjediti..
a pranje, jedino je zahmet oprati mrezicu koja prakticno renda na sitno voce i povrce..
Leki,
probaj prati četkicom za zube.
Ja tako operem rendalicu (onu sitnu)
LaCici

#35 Re: sokovnik

Post by LaCici »

@Julianna Izgleda mozda da jeste, ali stvarno je lagan za odrzavanje. Ja djelove stavljam i u masinu, jer u uputstvu pise da moze slobodno i fenomenalno se opere, a nekad i samo mlakom vodom saperem i za 5 minuta cist. Isto tako u plavu posudu u koju idu ostaci stavim malu kesicu (onu za zamrzivac) tako da sve ide u nju i samo onda bacim. Zaista, ovo mi je pored masine za sudje od svih kuhinjskih uredjaja najbolje potrosen novac. :thumbup:
petunija

#36 Re: sokovnik

Post by petunija »

LaCici wrote:@Julianna Izgleda mozda da jeste, ali stvarno je lagan za odrzavanje. Ja djelove stavljam i u masinu, jer u uputstvu pise da moze slobodno i fenomenalno se opere, a nekad i samo mlakom vodom saperem i za 5 minuta cist. Isto tako u plavu posudu u koju idu ostaci stavim malu kesicu (onu za zamrzivac) tako da sve ide u nju i samo onda bacim. Zaista, ovo mi je pored masine za sudje od svih kuhinjskih uredjaja najbolje potrosen novac. :thumbup:
:thumbup: za ideju
rimac

#37 Re: sokovnik

Post by rimac »

vanjki wrote:Ovaj power juicer sokovnik moze se sada kupiti u merkatoru preko pika.Jel jos neko zadovoljan ovim sokovnikom i vrijedi li ga kupiti?
:dance:
♥ Julianna ♥

#38 Re: sokovnik

Post by ♥ Julianna ♥ »

petunija wrote:
LaCici wrote:@Julianna Izgleda mozda da jeste, ali stvarno je lagan za odrzavanje. Ja djelove stavljam i u masinu, jer u uputstvu pise da moze slobodno i fenomenalno se opere, a nekad i samo mlakom vodom saperem i za 5 minuta cist. Isto tako u plavu posudu u koju idu ostaci stavim malu kesicu (onu za zamrzivac) tako da sve ide u nju i samo onda bacim. Zaista, ovo mi je pored masine za sudje od svih kuhinjskih uredjaja najbolje potrosen novac. :thumbup:
:thumbup: za ideju
I ja kažem :thumbup: za ideju, , to znači jedna posudica manje za pranje :-D
sary

#39 Re: sokovnik

Post by sary »

power jucier :thumbup:
nije zahmetli, ubacis cijelo voce, a nije komplikovan ni za oprati.
LaCici

#40 Re: sokovnik

Post by LaCici »

Da, u uputstvu, nije moja ideja. :-D Ode onaj glavni sadrzaj u vrecicu, ali ostane malo ostataka oko ruba posude tako da se mora malo saprati. Ali u svakom slucaju je lakse ocistiti.
CherryLips

#41 Re: sokovnik

Post by CherryLips »

To za vrecicu pise u uputstvu za sokovnik,al jeste super jednostavno..
veliki štrumf

#42 Re: sokovnik

Post by veliki štrumf »

vanjki wrote:znaci da kupim..hehe..ok raja..vidim niko se ne zali i mora da je dobar..fali mi jos 5 naljepnica.ako ima neko a ne treba mu,bilo bi fino..hehe
jel' skupi ti naljepnice?imam ja 21 viška i još deset zalijepljenih koje mi ne trebaju pa,ako nekome mogu pomoći a iz Tuzle je rado ću.
:-D neki dan sam se i sama uvjerila u gostima kako je dobar ovaj sokovnik; od jedne malo veće jabuke oko 2 dcl.soka a,začas se opere tako da i ja idem ovih dana da ga kupim :-D
Nadza

#43 Re: sokovnik

Post by Nadza »

Mozete li mi reci o kakvim naljepnicama se radi. Jeli se moze kupiti sokovnik i bez njih.
E&E

#44 Re: sokovnik

Post by E&E »

Samo da se prijavim na ovu temu :thumbup:
veliki štrumf

#45 Re: sokovnik

Post by veliki štrumf »

Nadza wrote:Mozete li mi reci o kakvim naljepnicama se radi. Jeli se moze kupiti sokovnik i bez njih.
naljepnice koje dobiješ za svaku kupovinu,na potrošenih(mislim) 10 KM dobiješ jednu a,naravno da se sokovnik može kupit i "onako" ali, za 250 KM umjesto za 120 sa popustom(naljepnicama i PIKA karticom)
Post Reply