Chisum wrote:Ja mislim da je Kale Peshovan u pravu.
On je uvijek u pravu. Cak i da se javi sa demantijem ove gnusne epizode...
"Ovo je tipican antisrpski proces. Neko mi ga je smjestio!"
... opet je u pravu.
Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#851 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
- muha_sa
#852 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Chisum wrote:Ja mislim da je Kale Peshovan u pravu.
On je uvijek u pravu. Cak i da se javi sa demantijem ove gnusne epizode...
"Ovo je tipican antisrpski proces. Neko mi ga je smjestio!"
... opet je u pravu.
jest da si mi u oko barno al se moradoh nasmijat
- vedra nebesa
#853 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Vladika- gej ikona 
- muha_sa
#854 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
sve su to izmišljotine, klevete i laživedra nebesa wrote:Vladika- gej ikona
- vedra nebesa
#855 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Iz moje nijemuha_sa wrote:sve su to izmišljotine, klevete i laživedra nebesa wrote:Vladika- gej ikonazna se iz koje kuhinje to dolazi.
- muha_sa
#856 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
sveži tu kosu da dlaku ne nadjemo u dolmivedra nebesa wrote:Iz moje nijemuha_sa wrote:sve su to izmišljotine, klevete i laživedra nebesa wrote:Vladika- gej ikonazna se iz koje kuhinje to dolazi.
Kod mene samo sogandolma
- fantom slobode
#857 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
bravo muha@, ono je namjesten snimak...vladika je uzor za nove sumske generacije, ziva ikona, kod kojeg je davno zvijezdica kolutic postala, sve su to dzihatlije i Vatikan spakovali...nema on vremena da ga primi od silnog posla za dobrobit sumske i religijskog obrazovanja mladih - to mu je uza specijalnost (neizostavna grupna i pojedinacna praksa (jedan na jedan; jedan na dva itd..)).muha_sa wrote:sve su to izmišljotine, klevete i laživedra nebesa wrote:Vladika- gej ikonazna se iz koje kuhinje to dolazi.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#858 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
ma ko jebe vasilija
- fantom slobode
#859 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
to Vasilije najbolje zna...japin_mutapi wrote:ma ko jebe vasilija
- Edin H.
#860 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Ima ihjapin_mutapi wrote:ma ko jebe vasilija
-
blue033
#862 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Ne znam što se montira proces jednom uvaženom članu religijske zajednice, čije su kvalitete prepoznali u sve četiri religijske zajednice u BiH:
Međureligijskog vijeća (kardinal Vinko Puljić, episkop Grigorije, muftija sarajevski Husein Smajić i Jakob Finci, predsjednik Židovske zajednice BiH) dodijelili su posebnu zahvalnicu Vasiliju Kačavendi, episkopu Zvorničko-tuzlanske i primorske eparhije.
Zahvalnica mu je dodijeljena za doprinos razvoju međureligijskom dijalogu u Bosni i Hercegovini!
-
Hodidid
#863 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Kakve to veze ima s tim sto je homoseksualac?blue033 wrote:Ne znam što se montira proces jednom uvaženom članu religijske zajednice, čije su kvalitete prepoznali u sve četiri religijske zajednice u BiH:
Međureligijskog vijeća (kardinal Vinko Puljić, episkop Grigorije, muftija sarajevski Husein Smajić i Jakob Finci, predsjednik Židovske zajednice BiH) dodijelili su posebnu zahvalnicu Vasiliju Kačavendi, episkopu Zvorničko-tuzlanske i primorske eparhije.
Zahvalnica mu je dodijeljena za doprinos razvoju međureligijskom dijalogu u Bosni i Hercegovini!
- vedra nebesa
#864 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
ti ćeš ionako na dolmu kod svog Kačijamuha_sa wrote:sveži tu kosu da dlaku ne nadjemo u dolmivedra nebesa wrote:Iz moje nijemuha_sa wrote:
sve su to izmišljotine, klevete i lažizna se iz koje kuhinje to dolazi.
Kod mene samo sogandolma
![]()
Edin H. wrote:Ima ihjapin_mutapi wrote:ma ko jebe vasilija
- muha_sa
#865 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
slažem se, vala nikakveHodidid wrote:Kakve to veze ima s tim sto je homoseksualac?blue033 wrote:Ne znam što se montira proces jednom uvaženom članu religijske zajednice, čije su kvalitete prepoznali u sve četiri religijske zajednice u BiH:
-uvaženi vladika cio život posvetio odgoju djece, blagosiljo branioce u otadjbinskom ratu--ponekad mu se omakla pokoja psovka al to nije razlog da mu priznanje ne dadnu.
- BHCluster
#866 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

This product has be approved and tested by Kačavenda!
- insomnia78
#868 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
O sunce ti jebem zarko, pa zar njemu.blue033 wrote:Ne znam što se montira proces jednom uvaženom članu religijske zajednice, čije su kvalitete prepoznali u sve četiri religijske zajednice u BiH:
s' moje sokoćalo
- insomnia78
#869 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Hiljadu mu dabrovaBHCluster wrote:
This product has be approved and tested by Kačavenda!
s' moje sokoćalo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#870 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Moj Muha imaš"nesreću da se sjećaš nekih stvari, a znaš kako se kaže: vrana vrani oči ne kopamuha_sa wrote:da se malkice uozbiljim i postavim jedno pitanjce![]()
-koji motiv iliti razlog covjeka može natjerat da sjede s ovom spodobom za isti sto![]()
-nema tog medjureligijskog pomirenja zbog kojeg bi neko ko sebe smatra casnim sjeo za isti sto i još mu nako priznanje dodjelio![]()
alovdje je sve moguce pa i to da nam Velibor Ostojic bude na celu neke komisije za ljudska prava--tako nekako se zvalo.
-ne znam naziv jer pišem iz sjecanja ne koristeci se nakim guglanjem
- antifascism
#871 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
BHCluster wrote:muha_sa wrote:da se malkice uozbiljim i postavim jedno pitanjce![]()
-koji motiv iliti razlog covjeka može natjerat da sjede s ovom spodobom za isti sto![]()
-nema tog medjureligijskog pomirenja zbog kojeg bi neko ko sebe smatra casnim sjeo za isti sto i još mu nako priznanje dodjelio![]()
alovdje je sve moguce pa i to da nam Velibor Ostojic bude na celu neke komisije za ljudska prava--tako nekako se zvalo.
-ne znam naziv jer pišem iz sjecanja ne koristeci se nakim guglanjem
Lova i samo lova... Para busi gdje Kačavenda nemoze... ma moze on i tamo ali mu nedaju...
Al' se jos nezna jel Kacevenda busilica ili daska.
-
hhaarree
#872 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
ma ne znamo mi sto sta, jel busilica daska dvocjevka, jel bila redaljka il dabl penetrejšn itd stisli se nesta s informacijama 
- BHCluster
#874 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Ovo je doslo iz ureda Vasilije Kačavenda u vezi njegovih preferenci:hhaarree wrote:ma ne znamo mi sto sta, jel busilica daska dvocjevka, jel bila redaljka il dabl penetrejšn itd stisli se nesta s informacijama
Ljubljenje
Masturbacija i uzajamna masturbacija
Oralni seks
Anilingus
Analni seks
Zlatni tuš
BDSM, fantazija i igranje uloga <- Ovdje igra svestenika
Fisting
Grupni seks
Tarmacking <- Ovo mu je najdraza...

Ali ako se pitate kako je to sve moguce u njegovim godinama, odgovor je pronasa bivsi predsjednik republike srpske Radaovan Karadzic i sadasnji haski optuzenik kao sto se moze da vidi iz dolje postavljene slike njegove bivse web stranice kada je dr Karadzic praktikovao "Energetsko ljecenje". Proizvod se zove: WELLBEING – HARMONIZER BIOENERGIJE

Klikni da uvechash...

-
udrch
#875 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
jedan se usro, drugi se upišo, ovaj sad peder..
jbm ko je bacio kletvu na časni srpski narod..
jbm ko je bacio kletvu na časni srpski narod..