Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
-
vivace
#1076 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
ma i narod je blesav. pricam pre neki dan sa jednim mladicem i on kaze kako je nasa ,pravoslavna crkva cista. ja mu spomenem pedofiliju a on kaze da toga ima i u katolickoj,ja mu pomenem da katolici ganjaju svoje pedofile a mi ne, on ce na to ali priznaj, nasa crkva je najbolja. vidim imam posla sa blokadom mozga i nastavim dalje da se setam. 
- omega369
#1077 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Vladika ponovo u raljama LGBT-ZDE- EFGHA populacije
Tako vam je to, trazili ste gledajte
Tako vam je to, trazili ste gledajte
- AleksoMKD
#1078 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
vivace wrote:ma i narod je blesav. pricam pre neki dan sa jednim mladicem i on kaze kako je nasa ,pravoslavna crkva cista. ja mu spomenem pedofiliju a on kaze da toga ima i u katolickoj,ja mu pomenem da katolici ganjaju svoje pedofile a mi ne, on ce na to ali priznaj, nasa crkva je najbolja. vidim imam posla sa blokadom mozga i nastavim dalje da se setam.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1079 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
kako narod razmišlja bolje hebače nisu ni zaslužili i dok god budu telad kakva jesu bolje neće ni dobiti.....komplet zvjerska elita Balkana najviše stylingom podsjeća na meksičke narko-bossove, a satraše se loženjem o pravdi, poštenju, patriotizmu, ljubavi i ostalim tržišno rentabilnim apstrakcijama.
-
vivace
#1080 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
ko o cemu ..k.urva o postenju.JoseMujica wrote:kako narod razmišlja bolje hebače nisu ni zaslužili i dok god budu telad kakva jesu bolje neće ni dobiti.....komplet zvjerska elita Balkana najviše stylingom podsjeća na meksičke narko-bossove, a satraše se loženjem o pravdi, poštenju, patriotizmu, ljubavi i ostalim tržišno rentabilnim apstrakcijama.
- JoseMujica
#1081 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
to treba skrivenu kameru napraviti, zovnut neke od ovih zvjerskih službenika da odrade šta od tog svog duhuhovnog posla pa im probat platiti zagrljajem punim bratske ljubavi 
-
vivace
#1082 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
vala bas...JoseMujica wrote:to treba skrivenu kameru napraviti, zovnut neke od ovih zvjerskih službenika da odrade šta od tog svog duhuhovnog posla pa im probat platiti zagrljajem punim bratske ljubavi
- Sezam
#1083 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Sta kaze Nemanja, jel ok biti pedofi?
-
vivace
#1084 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
verovatno bi izburgijao nesto iz malog mozga kao olaksavajucu okolnost.Sezam wrote:Sta kaze Nemanja, jel ok biti pedofi?
- JoseMujica
#1085 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
ako nije izburgijo na prvu sjetiće se kod prve ćize....još ako čelendž zovne 
- BHCluster
#1086 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Nekasi ovo napisaloa treba imati ovakve hrabrosti a pedafile jednostavno po kratkom postupku.vivace wrote:nemam ja veze sa vlaDikama ni sa popovima,nisam religiozna,ali sam imala priliku da vidim to pedofilstvo na delu...moj profesor je pokusavao da spava sa mnom ...kao zaljubljen je...ne moze da me ozeni posto sam imala 13 godina, ali mozemo da spavamo. uzasno sam se osecala . danima sam samo plakala..mislila sam i ja da se ubijem. tako da znam kako im je. vucem posledice od toga kroz ceo zivot.
pa sam isla u klub glume kao dete radio beograda i onda ,posle casa, ostavi mene i jos jednu zgodnu plaviusicu taj bata ,svi su ga zvali bata, drugo ime i ne znam ,pa on stavi knjigu na sto kaze nam da se nagnemo a on se nagne preko nas i gura nam ono tvrdo ,cas kod nje, cas kod mene.....i mi kao citamo i on nas kao ispravlja. ...svakakvih ljudi ima. pedofila na sve strane.
da,zvali su ga bata miladinovic. nek mu vala ostane ime negde ukucano. tako se zvao. a moj profesor se zvao faruk hajdarevic.
kad sam vezbala glumu imala sam 10 godina.
-
cindrlimindrli
#1087 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Sprema film, "Otac Vasilije Na Sluzbenom Putu", Three Fingers Production.Sezam wrote:Sta kaze Nemanja, jel ok biti pedofi?
- DoZeN
#1088 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
posto se vladike ne mogu zeniti,kao ni katolicki svestenici,nista nije cudno.
I oni su ljudi,tesko je biti "pravi pobornik vjere"
-
vivace
#1089 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
pa sto ne promene takav zakon? sto se ne zene ? kad vec vide kakva je situacija...DoZeN wrote:posto se vladike ne mogu zeniti,kao ni katolicki svestenici,nista nije cudno.
-
vivace
#1090 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
mada ne vidim da je to pravi razlog za pedofila da bude pedofil. to je bolest.DoZeN wrote:posto se vladike ne mogu zeniti,kao ni katolicki svestenici,nista nije cudno.
-
vivace
#1091 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
pusten novi snimak kako kacavenda zadovoljava nekog mladica oralno, taj mladic je tada bio maloletan. ko nadje snimak svaka mu cast. meni se cini da je zabranjen.
Last edited by vivace on 20/06/2013 13:56, edited 1 time in total.
-
RahatHurmašica
#1092 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
.
Last edited by RahatHurmašica on 06/02/2015 18:50, edited 1 time in total.
- Danguba
#1093 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
kad ga prije uklonise...vivace wrote:pusten novi snimak kako kacavenda zadovoljava nekog mladica oralno, taj mladic je tada bio maloletan. ko nadje snimak svaka mu cast. meni se cini da je zabranjen.
jes ga kacavenda zasiljio...
-
vivace
- DoZeN
#1095 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Crkve ne samo SPC, ovakvim zataskavanjem,zele da i dalje poricu homoseksualizam u svojim redovima, u drustvu/drzavi se tome zestoko protive.
- Maverick78
#1096 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Evo ga snimak
http://press.rs/pop-u-bludnoj-akciji-pr ... -video-18/
Kacha-vendi punih usta tamo negdje pred kraj
.
http://press.rs/pop-u-bludnoj-akciji-pr ... -video-18/
Kacha-vendi punih usta tamo negdje pred kraj
-
acopero
#1097 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Ovaj je gospodo između ostalog davao potporu u svakom smislu "oslobodiocima srbske Srebrenice" . Tek sada imamo uvid kakav je šljam vršio zločine nad našim narodom. Čovjek je i pedofil, i gey, ubica i ratni zločinac. Neka vide oni kakve su im vođe. P.S kačavenda nezasitan , mozda bi mile mogao taj problem rijesiti.
-
Dr_dre
#1098 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Ovaj je gospodo između ostalog davao potporu u svakom smislu "oslobodiocima srbske Srebrenice" . Tek sada imamo uvid kakav je šljam vršio zločine nad našim narodom. Čovjek je i pedofil, i gey, ubica i ratni zločinac. Neka vide oni kakve su im vođe. P.S kačavenda nezasitan , mozda bi mile mogao taj problem rijesiti.