Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post Reply
yugi

#1 Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by yugi »

Monstrum koji je bio u stanju silovati šesnaestogodišnju djevojčicu danas sjedi u međureligijskom vijeću i tobože se zalaže za suživot :x :x :x :x :x :x :x :x

Image

Šokantna ispovjest: Silovao me vladika Kačavenda

Mene su silovali bezbroj puta, Predrag Kujundžić, njegov brat, Golub, S. K., Vasilije Kačavenda, maltene svi Predini vojnici...
24.01.2009. 08:44
Na hiljade je ispovijesti djevojaka i žena, Bošnjakinja koje su tokom agresije na BiH silovane i zlostavljane. Svaka od njih čini se stravičnijom od prethodne.

Ime i prezime djevojke, čije svjedočenje o zločinima na području dobojske općine je i sastavni dio optužnice protiv Predraga Kujundžića Prede, zloglasnog vođe "Predinih vukova" kojem se trenutno sudi na Sudu BiH, nećemo otkriti, jer je ona na listi zaštićenih svjedoka koji su bili žrtve ovog zlikovca. U potresnoj ispovijesti, datoj i Udruženju "Žena - žrtva rata", djevojka koja je u vrijeme kada su se zločinci iživljavali na njoj imala tek 16 godina, spominje i ime vladike Vasilije Kačavende.

Ubistvo brata

Đavoljeg vladiku, koji je poznat iz vremena agresije kao sveštenik koji je redovno blagosiljao zločince prije njihovih krvavih pohoda, spominje također u svojim svjedočenjima na desetine silovanih žena i djevojaka sa područja dobojske općine.

- Dobrovoljno dajem izjavu o izvršenom ratnom zločinu nad civilnim stanovništvom na području sela Grapska, općina Doboj. Agresija na BiH me zadesila u selu Grapska, gdje sam živjela u kući sa svojom porodicom - ocem, majkom, dvije sestre i bratom.

Radio Doboj

Ujutro je došao po mene srpski vojnik, izgledao je visok, oko 2 metra, crn, krupne crne oči, prokrezav, starosne dobi oko 30-35 godina. Kasnije sam saznala da mu je nadimak Golub, mislim da je sa Ozrena. Po mene je došao policijskim autom. Odvodi me u Automoto društvo u Doboj. Tamo me je čekao Predrag Kujundžić, rekao mi je da sačekam i da ne razgovaram s bilo kim ako me neko bude nešto pitao. Poslije dolazi sa čovjekom kojeg je zvao Kume. Poslije sam saznala da se taj čovjek zvao S. K. Tada me trpaju u jedno auto i odvoze u Radio Doboj.

Tu su mi dali jedan tekst koji sam morala 2-3 puta da pročitam. Uvode me u studio i naređuju mi da čitam u mikrofon, što sam morala i uraditi. Pisalo je kako ja, muslimanka, odričem se svoje vjere, kako su muslimani za rat krivi, kako su srušili džamiju, kako su oružje davali po selu da se ratuje, kako ću da primim srpsku vjeru i novo ime koje će biti poslije objavljeno. Ja sam to morala pročitati...

Poslije Radio Doboja njih dvojica me odvode u naselje Bare u jednu kuću. Sjećam se samo da, idući iz Doboja, toj se kući dolazi s desne strane. Znam da je u blizini bila benzinska pumpa. Tu me je ponovo silovao Predrag Kujundžić i ovaj S. K. Iživljavali su se nada mnom, tjerali na oralni seks. Zlostavljali su me toliko da sam krvarila iz spolnog organa, usta, nosa, čmara.

Tada me odvoze autom na početak sela Čivčija, izbacili su me iz auta i otjerali da idem kući.

Odvodili su me, dovodili, odvodio me Predrag Kujundžić u rovove na Ozren. Tada mi je dao vojnu maskirnu uniformu koju sam morala obući, na glavu mi natukao crvenu beretku, a na vrat mi je stavio veliki zlatni lančić sa krstom. Predrag mi je naredio da ni kad spavam ne smijem skinuti krst. Nedugo poslije toga dao mi je papir na kome je pisalo da su moji roditelji saglasni da njihova maloljetna kćerka prelazi na ime Aleksandra Kujundžić. Nikada me više niko od četnika nije zvao mojim pravim imenom, nego Aleksandra ili "robe".
Deset dana nakon što mi je promijenio ime, odveo me je u Bijeljinu da me krsti. Sjećam se, u to vrijeme oko te crkve bila je skela. Objekat je bio u obnovi ili izgradnji. Tad sam upoznala vladiku Vasilija Kačavendu. Kada je Vasilije došao pred mene, raskopčao je svoje pantalone, izvadio spolni organ i natjerao me da njegov spolni organ stavim u svoja usta, što sam morala i uraditi, a ovo mi je radio u jednoj prostoriji od crkve.

Zatim, Predrag pita Vasilija: "Hoćeš li je sada ili kasnije, kada bude naša", a Vasilije odgovara: "Neću kasnije, bit će grijeh kada bude naša, ja hoću sada". Tada me je vladika silovao. Nakon toga su me krstili.

Ostala trudna

Mene su silovali bezbroj puta, Predrag Kujundžić, njegov brat, Golub, S. K., Vasilije Kačavenda, maltene svi Predini vojnici, a na rovovima ko god je htio, on me je davao. Ni sama više ne znam koliko sam puta silovana, na stotine.

Silovana djevojka, "svjedok 2" u slučaju "Kujundžić", završila je potom u Derventi, gdje je ponovo bila silovana, a tjerali su je da radi sve vrste poslova. Tu je i ostala trudna sa V. T., nakon čega je uspjela, na svu sreću, izvršiti abortus, jer V. T. nije "htio ništa balijsko".

Tek u jesen 1996. godine uspjela je pobjeći od V. T. i na ulici srela ženu koja joj je pomogla. Ona i njen suprug držali su kafić gdje se zaposlila, Uz pomoć radio amatera uspjela je uspostaviti kontakt s majkom, i 2000. napustiti Derventu.

Danas živi u Njemačkoj, gdje je potražila pomoć psihijatra i od tada se nalazi na redovnom liječenju.

Cjelokupan tekst dostupan je čitaocima "Dnevnog avaza" i pretplatnicima online izdanja...
Last edited by yugi on 24/01/2009 13:33, edited 1 time in total.
dallton

#2 Re: Šokantno

Post by dallton »

promjeni naslov teme da vise ljudi procita....

zvucace ruzno, ali od kacavende me uopste ne cudi...uostalom kompletna srpska pravoslavna crkva od vrha do dna je fasisticka, sto su nebrojeno puta dokazali - blagosiljanje karadzica, arkana, milosevica, nosanje mostiju po kosovu (pocetak rata u bivsoj jugi) ..na milosevica uopste nisam ljut jer smatram da je bio manipulator a ne nacioonalista, ali SPC je najvise kriva za rat svojom ideologijom

ako se ovo dokaze na sudu, dabogda ga zatvorili u zenicu na 1000 godina
colt

#3 Re: Šokantno

Post by colt »

yugi wrote:Monstrum koji je bio u stanju silovati šesnaestogodišnju djevojčicu danas sjedi u međureligijskom vijeću i tobože se zalaže za suživot :x :x :x :x :x :x :x :x

Image

Šokantna ispovjest: Silovao me vladika Kačavenda

Mene su silovali bezbroj puta, Predrag Kujundžić, njegov brat, Golub, S. K., Vasilije Kačavenda, maltene svi Predini vojnici...
24.01.2009. 08:44
Na hiljade je ispovijesti djevojaka i žena, Bošnjakinja koje su tokom agresije na BiH silovane i zlostavljane. Svaka od njih čini se stravičnijom od prethodne.

Ime i prezime djevojke, čije svjedočenje o zločinima na području dobojske općine je i sastavni dio optužnice protiv Predraga Kujundžića Prede, zloglasnog vođe "Predinih vukova" kojem se trenutno sudi na Sudu BiH, nećemo otkriti, jer je ona na listi zaštićenih svjedoka koji su bili žrtve ovog zlikovca. U potresnoj ispovijesti, datoj i Udruženju "Žena - žrtva rata", djevojka koja je u vrijeme kada su se zločinci iživljavali na njoj imala tek 16 godina, spominje i ime vladike Vasilije Kačavende.

Ubistvo brata

Đavoljeg vladiku, koji je poznat iz vremena agresije kao sveštenik koji je redovno blagosiljao zločince prije njihovih krvavih pohoda, spominje također u svojim svjedočenjima na desetine silovanih žena i djevojaka sa područja dobojske općine.

- Dobrovoljno dajem izjavu o izvršenom ratnom zločinu nad civilnim stanovništvom na području sela Grapska, općina Doboj. Agresija na BiH me zadesila u selu Grapska, gdje sam živjela u kući sa svojom porodicom - ocem, majkom, dvije sestre i bratom.

Radio Doboj

Ujutro je došao po mene srpski vojnik, izgledao je visok, oko 2 metra, crn, krupne crne oči, prokrezav, starosne dobi oko 30-35 godina. Kasnije sam saznala da mu je nadimak Golub, mislim da je sa Ozrena. Po mene je došao policijskim autom. Odvodi me u Automoto društvo u Doboj. Tamo me je čekao Predrag Kujundžić, rekao mi je da sačekam i da ne razgovaram s bilo kim ako me neko bude nešto pitao. Poslije dolazi sa čovjekom kojeg je zvao Kume. Poslije sam saznala da se taj čovjek zvao S. K. Tada me trpaju u jedno auto i odvoze u Radio Doboj.

Tu su mi dali jedan tekst koji sam morala 2-3 puta da pročitam. Uvode me u studio i naređuju mi da čitam u mikrofon, što sam morala i uraditi. Pisalo je kako ja, muslimanka, odričem se svoje vjere, kako su muslimani za rat krivi, kako su srušili džamiju, kako su oružje davali po selu da se ratuje, kako ću da primim srpsku vjeru i novo ime koje će biti poslije objavljeno. Ja sam to morala pročitati...

Poslije Radio Doboja njih dvojica me odvode u naselje Bare u jednu kuću. Sjećam se samo da, idući iz Doboja, toj se kući dolazi s desne strane. Znam da je u blizini bila benzinska pumpa. Tu me je ponovo silovao Predrag Kujundžić i ovaj S. K. Iživljavali su se nada mnom, tjerali na oralni seks. Zlostavljali su me toliko da sam krvarila iz spolnog organa, usta, nosa, čmara.

Tada me odvoze autom na početak sela Čivčija, izbacili su me iz auta i otjerali da idem kući.

Odvodili su me, dovodili, odvodio me Predrag Kujundžić u rovove na Ozren. Tada mi je dao vojnu maskirnu uniformu koju sam morala obući, na glavu mi natukao crvenu beretku, a na vrat mi je stavio veliki zlatni lančić sa krstom. Predrag mi je naredio da ni kad spavam ne smijem skinuti krst. Nedugo poslije toga dao mi je papir na kome je pisalo da su moji roditelji saglasni da njihova maloljetna kćerka prelazi na ime Aleksandra Kujundžić. Nikada me više niko od četnika nije zvao mojim pravim imenom, nego Aleksandra ili "robe".
Deset dana nakon što mi je promijenio ime, odveo me je u Bijeljinu da me krsti. Sjećam se, u to vrijeme oko te crkve bila je skela. Objekat je bio u obnovi ili izgradnji. Tad sam upoznala vladiku Vasilija Kačavendu. Kada je Vasilije došao pred mene, raskopčao je svoje pantalone, izvadio spolni organ i natjerao me da njegov spolni organ stavim u svoja usta, što sam morala i uraditi, a ovo mi je radio u jednoj prostoriji od crkve.

Zatim, Predrag pita Vasilija: "Hoćeš li je sada ili kasnije, kada bude naša", a Vasilije odgovara: "Neću kasnije, bit će grijeh kada bude naša, ja hoću sada". Tada me je vladika silovao. Nakon toga su me krstili.

Ostala trudna

Mene su silovali bezbroj puta, Predrag Kujundžić, njegov brat, Golub, S. K., Vasilije Kačavenda, maltene svi Predini vojnici, a na rovovima ko god je htio, on me je davao. Ni sama više ne znam koliko sam puta silovana, na stotine.

Silovana djevojka, "svjedok 2" u slučaju "Kujundžić", završila je potom u Derventi, gdje je ponovo bila silovana, a tjerali su je da radi sve vrste poslova. Tu je i ostala trudna sa V. T., nakon čega je uspjela, na svu sreću, izvršiti abortus, jer V. T. nije "htio ništa balijsko".

Tek u jesen 1996. godine uspjela je pobjeći od V. T. i na ulici srela ženu koja joj je pomogla. Ona i njen suprug držali su kafić gdje se zaposlila, Uz pomoć radio amatera uspjela je uspostaviti kontakt s majkom, i 2000. napustiti Derventu.

Danas živi u Njemačkoj, gdje je potražila pomoć psihijatra i od tada se nalazi na redovnom liječenju.

Cjelokupan tekst dostupan je čitaocima "Dnevnog avaza" i pretplatnicima online izdanja...
Nastavak

Pokušala sam se ubiti

- Kada me Predrag Kujundžić vratio kući, uzela sam sve tableta što je bilo i pokušala se ubiti. Kada sam se probudila, bila sam svezana za krevet u ludnici u Doboju, gdje me silovalo šest bolesnika četnika, koji su tu bili na liječenju. Predrag je dolazio i govorio da sam poludjela za bratom. Govorila sam nisam luda, molim te, pusti me kući. Sjetila sam se ko sam, šta sam, računala u sebi tablicu množenja.
Fair Life

#4 Re: Šokantno

Post by Fair Life »

Pse treba poubijati !
mostarac

#5 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by mostarac »

gdje su sad oni sto su protiv smrtne kazne?
Sve ovo treba konop oko vrata pa na banderu
yugi

#6 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by yugi »

O svešteniku zla je zaista do sada rečeno i napisano dosta toga ali ovo potresno svjedočanstvo moralo bi biti signal nadležnom tužilaštvu da se jednom definitivno ovaj monstrum dovede pred lice pravde!
Ova spodoba je i jedan od pretendenata za mjesto Patrijarha i bit će jako zanimljivo čuti stav SPC o ovom slučaju.Iskreno mislim da će SPC galantno preći preko svega i svojim ćutanjem još jednom pokazati svoje pravo lice.
Ne bih da prejudiciram ali mislim da i nadležna tužilaštva neće poduzeti ništa konkretno, jer zaboga radi se o jednom vladiki i zarad kvazi multietičnosti nije baš preporučivo čačkati tako osjetljiva pitanja :oops: :oops:
Ali živi bili pa vidjeli!
dallton

#7 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by dallton »

mostarac wrote:gdje su sad oni sto su protiv smrtne kazne?
Sve ovo treba konop oko vrata pa na banderu
ja sam za polaganije i bolnije metode, kao npr. u prijateljskoj i nesvrstanoj Kini
JThomas

#8 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by JThomas »

a ima li šta novo kod vladike?
Air Ramiz

#9 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Air Ramiz »

Ja ne mogu vjerovat da se 6 godina na FTV-u govori o jebenoj saci vehabija, pola godine o jebenom Deda Mrazu, a ni rijeci o 50.000 silovanih zena. Te zene nisu silovali vanzemaljci, nego ljudi koji se danas slobodno krecu po BiH. Umjesto da se svakodnevno imenuju silovatelji dok gamad ne pohapse, ovi se zajebaju sa licnim novinarskim frustracijama. Ni jedne tematske emisije nije bilo o masovnim silovanjima, ni u Posteno, ni 60 minuta, ni Dnevnik D, ni Odgovorite ljudima. Ja prestajem sa pretplatom FTV-u, nek im placa pretplatu Kardinal Puljic. Vozdra FTV!
turban

#10 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by turban »

Air Ramiz wrote:Ja ne mogu vjerovat da se 6 godina na FTV-u govori o jebenoj saci vehabija, pola godine o jebenom Deda Mrazu, a ni rijeci o 50.000 silovanih zena. Te zene nisu silovali vanzemaljci, nego ljudi koji se danas slobodno krecu po BiH. Umjesto da se svakodnevno imenuju silovatelji dok gamad ne pohapse, ovi se zajebaju sa licnim novinarskim frustracijama. Ni jedne tematske emisije nije bilo o masovnim silovanjima, ni u Posteno, ni 60 minuta, ni Dnevnik D, ni Odgovorite ljudima. Ja prestajem sa pretplatom FTV-u, nek im placa pretplatu Kardinal Puljic. Vozdra FTV!
To je nesreca Bosne... :(

TEMA;
Kad sam dosao na ovaj forum bio sam direktan u opisu zlocina...i naravno proglasen nacionalistom najteze vrste.
Sada pustam sve one koji mene nazvase nacionalistom da govore u ime mene i ostalih zivohodajucih zrtava.Zlo treba okusti pa tek onda pricati''ako ti dozvole''o istom.
dallton

#11 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by dallton »

e ako 60 minuta nista o ovome ne kaze, odnosno vijesti ne prenesu onda stvarno :x
BIHfan

#12 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by BIHfan »

a zasto bi o tome govorio Bakir?

covjek dugi niz godina radi na blacenju Islama i svih nj. instanci. Glupo bi bilo kad bi bar 1/3 prostora posvetio toj minornoj temi. 50.000 zena, pa sta? :shock: :run:
elSaik

#13 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by elSaik »

Evo ga, i ovdje od Zlatku, SDPu i Bakiru... lijepo, lijepo...
Jazz_Junkie

#14 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Jazz_Junkie »

elSaik wrote:Evo ga, i ovdje od Zlatku, SDPu i Bakiru... lijepo, lijepo...
Uvijek ista trojka, samo sto jedan fali. Koji bullshit da se o silovanim zenama i djevojkama ne govori ili nije govorilo.
rado_vidjen

#15 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by rado_vidjen »

onu sotonu bi trebalo silovat užarenim čelikom :x :x :x ....pure evil....ocekujem podizanje optuznice
rado_vidjen

#16 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by rado_vidjen »

400 ucitavanja, 15komentara = sve govori u kakvoj septickoj jami zivimo.

o deda mrazu bi naprđivali na 100 stranica, ali ostavit komentar za lucifera - jok. tesko im ulogisat se i napisat jednu riječ. ponovilo se na Vama. :wink:
turban

#17 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by turban »

Treba biti monstrum pa nositi takav strasni zlocin u sebi...a ovaj popo ga nosi savrseno dobro...i da je samo on jedan?!
Povampirene zvjeri za vrjeme agresije uradile su takve stvari(pisem iz licnog iskustva)da je to naprosto normalnom covjeku neshvatljivo.
Svo zlo u zemlju Bosnu doslo je od ovakvih kao ovaj popo,sva mrznja koja je uhvatila i zrtvu pod svoje...sve je doslo od njih.
Vjeruj da nevjerujes u istinu bice ti lakse...ili vjeruj da su te slagali kad su ti zrtvu poturili kao zlocinca.E zemljo moja zatrovana sjemenom zla.Nikada se korova necemo rjesiti dok se zajednicki ne dokopamo lopata i krampi i zarovimo po krsu da krcimo ovo malo zemlje Bosne.
pustopoljina

#18 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by pustopoljina »

a sta ces komentarisati? ko ce im presuditi? jos jedno silovano zensko...sta ima veze,zensko je...jebote-citam i placem,ne znam jesam li vise ljuta na sebe-sto sebi to radim,ili na sve one kojima je vaznije koliko ce dugo na vlasti biti.
ne znam koliko se puta bogu moram zahvaliti sto nisam sa okupiranih opcina.sto ja znam jedino-sta su granate i glad...ne znam sta da kazem...da mislim da bih sebi presudila...da zivot nakon toga nije zivot.a ako se ubijes-tek onda su postigli sta su htjeli.kakav komentar hoces? normalan covjek ne moze to komentarisati.covjece-tu sposobnost govora prestaje.
sta ti mozes uraditi?! ja?! nema tog suda koji im moze dovoljno presuditi-a da bude jos gore-nece im nikakav sud ni suditi.hodaju dan-danas slobodno.do nekog novog rata u kojem ce "nasi" mozda uspjeti silovati "njihove".
ne daj boze ni "nasoj" ni "njihovoj"...smrt je nesto najljepse na svijetu,kad procitas sta se zivoj djevojci uradilo.
da pedeset miliona ljudi ovdje ostavi svoj komentar,ne moze izbrisati prezivljeno.sta bi da procitas-recenicu od petnaestak slova-gdje ih neko proklinje?! ako ima boga-prokleti su do kraja vremena...
Soul_Sista

#19 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Soul_Sista »

pustopoljina wrote:a sta ces komentarisati? ko ce im presuditi? jos jedno silovano zensko...sta ima veze,zensko je...jebote-citam i placem,ne znam jesam li vise ljuta na sebe-sto sebi to radim,ili na sve one kojima je vaznije koliko ce dugo na vlasti biti.
ne znam koliko se puta bogu moram zahvaliti sto nisam sa okupiranih opcina.sto ja znam jedino-sta su granate i glad...ne znam sta da kazem...da mislim da bih sebi presudila...da zivot nakon toga nije zivot.a ako se ubijes-tek onda su postigli sta su htjeli.kakav komentar hoces? normalan covjek ne moze to komentarisati.covjece-tu sposobnost govora prestaje.
sta ti mozes uraditi?! ja?! nema tog suda koji im moze dovoljno presuditi-a da bude jos gore-nece im nikakav sud ni suditi.hodaju dan-danas slobodno.do nekog novog rata u kojem ce "nasi" mozda uspjeti silovati "njihove".
ne daj boze ni "nasoj" ni "njihovoj"...smrt je nesto najljepse na svijetu,kad procitas sta se zivoj djevojci uradilo.
da pedeset miliona ljudi ovdje ostavi svoj komentar,ne moze izbrisati prezivljeno.sta bi da procitas-recenicu od petnaestak slova-gdje ih neko proklinje?! ako ima boga-prokleti su do kraja vremena...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=59157

:(
Soul_Sista

#20 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Soul_Sista »

rado_vidjen wrote:400 ucitavanja, 15komentara = sve govori u kakvoj septickoj jami zivimo.

o deda mrazu bi naprđivali na 100 stranica, ali ostavit komentar za lucifera - jok. tesko im ulogisat se i napisat jednu riječ. ponovilo se na Vama. :wink:
Da imalo mozga imas nikad nikome ovo ne bi pozelio. Toliko od mene.
pustopoljina

#21 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by pustopoljina »

soul_sista' citala sam i to. rado_vidjen...joj necu,ma necu napisati...najgore je sto ti nisi sposoban shvatiti razmjeru svoje nesvijesti.
zuka.ba

#22 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by zuka.ba »

rado_vidjen wrote:400 ucitavanja, 15komentara = sve govori u kakvoj septickoj jami zivimo.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Vazno je da smo u stanju Reisa ispljuvati.....
:run:
harač

#23 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by harač »

mislim... prebolesno... čak i da nije istina (što sumnjam, budući da mi profil tog čovjeka nije nepoznat), opet bolesno... Lajčak nek si pobjegao na vrijeme
zelenashica

#24 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by zelenashica »

Uopšte me ne čude vladikine radnje,...jer čovjek koji može blagosiljati zločine ih znači odobrava jer počinjava iste.... :x ...u svemu krivim i nas,obične ljude što se samo u ovakvim situacijama, kad neka od žena progovori se javimo da ih podržimo,i zapitamo se šta je s tim ženama........ :( jednostavno treba se već jednom krenuti u zaštitu žena žrtava,a njihova trenutno najbolja zaštita je zlikovce :x staviti iza rešetaka :x
tetakk

#25 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by tetakk »

Bilo bi cudno da je sotona( vladika) nekog spasio.
Post Reply