jedino ako ode u policiju i pocne se kleti Ramizom, mozda mu upali ko meni za Husniju...darius_maximus wrote:Iskreno, trazio sam bilo sta sto bi moglo posluziti za tuzbu, i medijsko eksponiranje... Bilo da je to neki zakon koji odredjuje da se zivotinje ne smiju namjerno povrijedjivati, ili nesto slicno... Ali vidim da necu imati bas uspjeha...mIRCerka wrote:ako trazis zakone za zivotinje, idi na http://www.vet.gov.badarius_maximus wrote:Mislim da TV ne moze, tj. ne smije, objaviti imena ljudi bez njihove saglasnosti... Nisam bas siguran, ali bez nekog dokaza, mogli bi biti tuzeni za klevetu... Jedino otici na vrata pa ako pristanu na snimanje, ili naci nekoga ko zna nesto o tome, pa iz njegovih usta da bude...
Sad sam trazio zakone na stranici Vlade Federacije, ali je tako glupo stranica uradjena, da je to cudo jedno... Koji god pojam da ukucam ne moze da nadje nista, pa cak ni pojam "BiH"...
meni s lijeve strane, pise LEGISLATIVA U PRIPREMI e tu je zakon o dobrobiti zivotinja...vec 10 godina...u jebenoj pripremi....
jebo ih zakon o nazivima ulica ih jebo...
A slazem se da je sve ostalo usvojeno prije osnovnog zakona o zastiti zivotinja... Sad mi nesto pade na pamet... A sta bi bilo kada bi neko rekao da su to bile njegove macke? Jel' to onda barem unistavanje privatne imovine...? (Znam da ruzno zvuci...)
ne dariuse, ovo treba iskoristiti sada da se konacno taj zakon pokrene s mrtve tacke...
ja mogu razumjeti zasto se ceka sa zakonima gdje ima bosnjaka hrvata i srva, ali majku mu jebem, macka je macka, moze biti zenka ili muzjak, nema nacionalnost, krava pas i konj isto tako....
sto se to ceka ovoliko dugo, zaista ne znam....