Šokantno: DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA
- DrugaGimnazija
Djeca koja danas zapale macku ce sutra zapaliti covjeka, a mozemo zamisliti sta ce raditi kao odrasle osobe. Zbog toga je bitno da se ovakvim monstrumima stane u kraj dok su jos mali.
- Fiore
Treba RAK-u slati ove snimke.. za sta primaju placu .. vise cenzure ima na emisijama za djecu bilo gdje u evropi sem kod nas.,pa i u crtanimDrugaGimnazija wrote:Djeca koja danas zapale macku ce sutra zapaliti covjeka, a mozemo zamisliti sta ce raditi kao odrasle osobe. Zbog toga je bitno da se ovakvim monstrumima stane u kraj dok su jos mali.
-
pjegica
Ja sam prije par sedmica na obali Miljacke na Grbavici vidjela mrtvu mačku bez repa i jednog uha, što me je zgrozilo, ali to nikad ne bih povezala sa djecom da nisam sad čitala ovu temu.
Mada me te stvari sve manje čude. Svaki dan čitam u novinama o dojavama o postavljenim bombama u školi, pa prije neki dan i da su neku staricu zapalili.
Mislim da nije stvar u tome što roditelji to smatraju dječijom igrom, već u tome da roditelji ne žele uopšte da znaju šta njihova djeca rade. Valjda imaju preča posla
Mada me te stvari sve manje čude. Svaki dan čitam u novinama o dojavama o postavljenim bombama u školi, pa prije neki dan i da su neku staricu zapalili.
Mislim da nije stvar u tome što roditelji to smatraju dječijom igrom, već u tome da roditelji ne žele uopšte da znaju šta njihova djeca rade. Valjda imaju preča posla