Šokantno: DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pinkzelena

#1 Šokantno: DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA

Post by pinkzelena »

Javiše na nekim od vijesti,sasvim slučajno sam čula i šokirala se..
"djeca" u naselju Grbavica,u ulici Aleje Lipa vrše genocid nad mačkama!
Svjedoci tvrde da ti monstrumi od djece mačke prvo muče tresući ih od beton,zavrčući im vratove,a potom im vade oči,spale ih i ostave u travi,ili bacaju u kontejnere :( .
Čak ne štede ni male mačiće.. :( koje odvajaju od majki.
Roditelji smatraju da je to bezazlena dječija igra..u smislu "zašto dizati frku oko par mačaka",ali ovo ponašanje je stvarno zabrinjavajuće.
Upravo su vijest i nazvali "DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA".
Kakav monstrum možeš biti da ŽIVOM stvorenju iskopaš oči,mučiš ga..i živog zapališ..to zaista nisu normalna djeca,čak su i psiholozi zgroženi.
Nije kažu prvi slučaj,nego se navodno u posljednje vrijeme ova vrsta mučenja životinja dešava sve češće i češće.

:( .. Šta li će tek ti divljaci raditi za par godina,ako im sada u ovim godinama ova strahota predstavlja igru i razonodu!
Leonid Breznjev

#2 Re: Šokantno: DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA

Post by Leonid Breznjev »

pinkzelena wrote:Javiše na nekim od vijesti,sasvim slučajno sam čula i šokirala se..
"djeca" u naselju Grbavica,u ulici Aleje Lipa vrše genocid nad mačkama!
Svjedoci tvrde da ti monstrumi od djece mačke prvo muče tresući ih od beton,zavrčući im vratove,a potom im vade oči,spale ih i ostave u travi,ili bacaju u kontejnere :( .
Čak ne štede ni male mačiće.. :( koje odvajaju od majki.
Roditelji smatraju da je to bezazlena dječija igra..u smislu "zašto dizati frku oko par mačaka",ali ovo ponašanje je stvarno zabrinjavajuće.
Upravo su vijest i nazvali "DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA".
Kakav monstrum možeš biti da ŽIVOM stvorenju iskopaš oči,mučiš ga..i živog zapališ..to zaista nisu normalna djeca,čak su i psiholozi zgroženi.
Nije kažu prvi slučaj,nego se navodno u posljednje vrijeme ova vrsta mučenja životinja dešava sve češće i češće.

:( .. Šta li će tek ti divljaci raditi za par godina,ako im sada u ovim godinama ova strahota predstavlja igru i razonodu!
sve tako i pocinje.. nit izmedju zloostavljanja zivotinja i ljudi je jako tanka..
sta ocekivati od istih... cijeli zivot ce se dokazivati svojom surovoscu i agresijom.. u nekim zemljama bi ti pocinioci ovako strasnih stvari vec odavno bili na psihijatriji..
Dori

Post by Dori »

:shock: Nevjerovatno.....sjecas se gdje si cula?
roki

Post by roki »

cekajte dok mircerka dode....
pisala je ona i o ubijanju golubova iz vazdusne puske....
uzas jedan... :x :x :x :x :x :x
pinkzelena

Post by pinkzelena »

roki wrote:cekajte dok mircerka dode....
pisala je ona i o ubijanju golubova iz vazdusne puske....
uzas jedan... :x :x :x :x :x :x
Možda su to ti isti monstrumi :x
Tesssa

Post by Tesssa »

:x :x :x :x

ja uvijek za svoje macke govorim da me je strah djece, ne bez razloga!

:x :x :x
pinkzelena

Post by pinkzelena »

dinchy84 wrote::x :x :x :x

vaditi oči živim mačkama :shock: i dalje sam u šoku....
blackladyy

Post by blackladyy »

uzas :x :x ja bih otisla da nadjem tu djecu.. a roditeljima bi siju zavrnula.. fuj kako ih nije stid tako djecu odgajaju.. ja licno volim macke.. i da mi neko nesto napravi onoj koju imam kuci.. bilo bi mu pravo veselo.. ja bih stvarno da odemo i nadjemo tu djecu, ne mislim ih sad tuci, iako bih ih prebila da im ne padne na pamet da vise krivo pogledaju macku, al valjda mozemo nesto uradit .. pa zar cemo samo raspravljat ovdje i nista ne uradit? :x
Tesssa

Post by Tesssa »

blackladyy wrote:uzas :x :x ja bih otisla da nadjem tu djecu.. a roditeljima bi siju zavrnula.. fuj kako ih nije stid tako djecu odgajaju.. ja licno volim macke.. i da mi neko nesto napravi onoj koju imam kuci.. bilo bi mu pravo veselo.. ja bih stvarno da odemo i nadjemo tu djecu, ne mislim ih sad tuci, iako bih ih prebila da im ne padne na pamet da vise krivo pogledaju macku, al valjda mozemo nesto uradit .. pa zar cemo samo raspravljat ovdje i nista ne uradit? :x
ja se bojim da ako ih nadjem nece dobro zavrsiti :x
roki

Post by roki »

pinkzelena wrote:
dinchy84 wrote::x :x :x :x

vaditi oči živim mačkama :shock: i dalje sam u šoku....
sve mogu gledati al kad su oci u pitanju odmah povracam..neznam sta ce ta djeca biti kad odrastu..kanibali..sta li????
roki

Post by roki »

ma najvise su krivi roditelji..u PM,danas svako hoce da bude roditelja a nije nisebe pronasao u zivotu..... :x
blackladyy

Post by blackladyy »

iako sam uzasno gadljiva osoba vise mi se gade ta djeca i roditelji nego oci jadnih macaka :x , paa hocemol sta napravit?
pinkzelena

Post by pinkzelena »

blackladyy wrote:iako sam uzasno gadljiva osoba vise mi se gade ta djeca i roditelji nego oci jadnih macaka :x , paa hocemol sta napravit?

Pa roditelji su bolesniji.. čuj "zašto dizati frku oko PAR MAČAKA".
Šta da napravimo,da tražimo tu djecu i da ih šamaramo?
Tako bih rado :x
CiCiban

#14 Re: Šokantno: DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA

Post by CiCiban »

pinkzelena wrote:J

odavno traje ovo mucenje. prije rata krali su leviske sa strikova pomocu maca
ne znam sta je ovo s grbavicom
Last edited by CiCiban on 21/07/2007 13:22, edited 1 time in total.
roki

Post by roki »

pinkzelena wrote:
blackladyy wrote:iako sam uzasno gadljiva osoba vise mi se gade ta djeca i roditelji nego oci jadnih macaka :x , paa hocemol sta napravit?

mozda sutra roditeljima iskopaju oci....nije sala....sve je moguce... :x :x
Phia

Post by Phia »

Malo je reći da tu djecu treba u red pa izmlatiti da sebi nikad ne dođu a onda nakon toga njihove roditelje i sve tako dok se ne opamete što nikad neće biti.
barby02

Post by barby02 »

Ocaj !!!!!!!!!!
Dobacila sam temu u "Kucni ljubimci". . .
barby02

Post by barby02 »

To je to ! NEMAMO ZAKON inace bi fino na vrata, pa roditelje po dzepu. Kasnije bi ih hranili, mazili. . .
Sve zivotinje pod isto,ALI seljaci ne razlikuju cuke i mace od krava i ovaca.Jedino jos znaju razliku, da se ne jedu. I zato je njima,mala steta tj igra djece. . i to divna igra(boze, djeca se zabavila- mi mirni).Mozda se ipak mogu pronaci i upozoriti. To pripada javnom redu i miru. . . . . .
BSn

Post by BSn »

barby02 wrote:To je to ! NEMAMO ZAKON inace bi fino na vrata, pa roditelje po dzepu. Kasnije bi ih hranili, mazili. . .
Sve zivotinje pod isto,ALI seljaci ne razlikuju cuke i mace od krava i ovaca.Jedino jos znaju razliku, da se ne jedu. I zato je njima,mala steta tj igra djece. . i to divna igra(boze, djeca se zabavila- mi mirni).Mozda se ipak mogu pronaci i upozoriti. To pripada javnom redu i miru. . . . . .

Ma nemas ni od zakona nikakve koristi!
Eno, na drugoj temi svi pricaju kako ih zaboli za zakon o brnjicama i slicno!

I sa ovim bi se zakonom isto desilo, onaj kome se ne svidja ne bi ga ni postovao!

Sto me nervira ovdje, to su ovi psiholozi.
Zbog njihovog nemara za najmladju populaciji, koja je izlozena svakodnevnim bombardiranjem sa egzekucijama i mucenjima od strane TV-a, ta djeca su i postala to sto su danas.
A oni se sada, kao, zgrazavaju. - Da su radili posao na vrijeme ne bi se imali sta zgrzavati. Oni se mogu samo stidjeti svoje nespsosobnosti i nista vise!
Phia

Post by Phia »

Nisu krivi mediji koliko roditelji koji su isti kao ta djeca.Pošto kod nas nema zakona neka se niko ne čudi ako njegovo dijete ubije nekom mačku pa taj neko njemu ubije dijete.Ko ne misli taj mora osjetiti na vlastitoj koži.
cyprus

Post by cyprus »

Nisam neki preveliki ljubitelj mačaka, al ovo što sam ovdje pročito je UŽASNO. :x :x :x Usput zna li ko koliko godina imaju ta djeca? Što su ta djeca starija to mi je slučaj strašniji. :x :x :x
blackladyy

Post by blackladyy »

roki wrote:
pinkzelena wrote:

mozda sutra roditeljima iskopaju oci....nije sala....sve je moguce... :x :x
pa vala mogli bi ih ishamarat.. mozda im dodje iz guzice u glavu.. ako ima sta da dodje :roll:.. ne mogu da vjerujem da to covjek koji se od zivotinje razlikuje po svom razumu moze da uradi.. kao da se razlika izmedju ljudi i zivotinja polako gubi
:oops:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

cyprus wrote:Nisam neki preveliki ljubitelj mačaka, al ovo što sam ovdje pročito je UŽASNO. :x :x :x Usput zna li ko koliko godina imaju ta djeca? Što su ta djeca starija to mi je slučaj strašniji. :x :x :x
Samo su rekli "djeca".Opet.. skroz malo dijete ne bi to tako redoslijedom uradilo..
mucilo,udaralo,masakriralo,a onda zapalilo.To moraju biti neki veci,prosjek godina mozda od 8 pa nadalje..ko zna..
Krvoloci,djubrad,ne znam kako ih nazvati!
blackladyy

Post by blackladyy »

pinkzelena wrote:
cyprus wrote:Nisam neki preveliki ljubitelj mačaka, al ovo što sam ovdje pročito je UŽASNO. :x :x :x Usput zna li ko koliko godina imaju ta djeca? Što su ta djeca starija to mi je slučaj strašniji. :x :x :x
Samo su rekli "djeca".Opet.. skroz malo dijete ne bi to tako redoslijedom uradilo..
mucilo,udaralo,masakriralo,a onda zapalilo.To moraju biti neki veci,prosjek godina mozda od 8 pa nadalje..ko zna..
Krvoloci,djubrad,ne znam kako ih nazvati!
i ne treba smisljat kako ih nazvat.. nego sta uradit! :shock:
barby02

Post by barby02 »

Slazem se, hajmo! Ko ima prijedlog? Ja sam na raspolaganju. . .
Post Reply