Soba/ apartman u München-u

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
HH_M

#1 Soba/ apartman u München-u

Post by HH_M »

Trebam da idem da radim za München i u periodu od 15.9. - 1-11. bi mi trebala soba ili apartman, najbolje u blizini S8 linije. Ako znate sto javite mi molim Vas ovdje ili na pp. Hvala unaprijed :-D
hrle1976

#2 Re: Soba/ apartman u München-u

Post by hrle1976 »

HH_M wrote:Trebam da idem da radim za München i u periodu od 15.9. - 1-11. bi mi trebala soba ili apartman, najbolje u blizini S8 linije. Ako znate sto javite mi molim Vas ovdje ili na pp. Hvala unaprijed :-D

Pa sto onaj kod koga ces raditi nema neku ponudu za smjestaj? Iskreno receno tesko da ces naci bilo sta a da nije cijena u nebu. Kao prvo previse kratak period da bi se neki sto daje sobe za VG u najam zezo oko mjesec i po dana. Jedino naletis na nekoga od studenata ko vec ima sobu, pa ide na neko putovanje u tom periodu, pa nezeli da odjavi sobu ili da placa "prazn" prostor, pa tako trazi nekoga da preuzme njegovu ratu za mjesec ili dva.
Ivo Lola

#3 Re: Soba/ apartman u München-u

Post by Ivo Lola »

a i cijeli oktoberfest ces biti tamo, to ce ti prilicno otezati nalazak jefitnog smjestaja al ces zato biti na oktoberfestu :)
HH_M

#4 Re: Soba/ apartman u München-u

Post by HH_M »

Hvala Hrle, fazon je u tome sto od 1.11. ima stan u koji cu se preseliti i zato mi samo od pocetka rada pa do tog pravog stana, treba smjestaj...gledam evo preko immscout i valjda bude nafake, i naravno da nije papreno.... :roll:
A Ivo Lola, Oktoberfest mi je zadnje na listi prioriteta...mozda sledece godine :D
Post Reply