Soba/ apartman u München-u
-
HH_M
#1 Soba/ apartman u München-u
Trebam da idem da radim za München i u periodu od 15.9. - 1-11. bi mi trebala soba ili apartman, najbolje u blizini S8 linije. Ako znate sto javite mi molim Vas ovdje ili na pp. Hvala unaprijed 
- hrle1976
#2 Re: Soba/ apartman u München-u
HH_M wrote:Trebam da idem da radim za München i u periodu od 15.9. - 1-11. bi mi trebala soba ili apartman, najbolje u blizini S8 linije. Ako znate sto javite mi molim Vas ovdje ili na pp. Hvala unaprijed
Pa sto onaj kod koga ces raditi nema neku ponudu za smjestaj? Iskreno receno tesko da ces naci bilo sta a da nije cijena u nebu. Kao prvo previse kratak period da bi se neki sto daje sobe za VG u najam zezo oko mjesec i po dana. Jedino naletis na nekoga od studenata ko vec ima sobu, pa ide na neko putovanje u tom periodu, pa nezeli da odjavi sobu ili da placa "prazn" prostor, pa tako trazi nekoga da preuzme njegovu ratu za mjesec ili dva.
- Ivo Lola
#3 Re: Soba/ apartman u München-u
a i cijeli oktoberfest ces biti tamo, to ce ti prilicno otezati nalazak jefitnog smjestaja al ces zato biti na oktoberfestu 
-
HH_M
#4 Re: Soba/ apartman u München-u
Hvala Hrle, fazon je u tome sto od 1.11. ima stan u koji cu se preseliti i zato mi samo od pocetka rada pa do tog pravog stana, treba smjestaj...gledam evo preko immscout i valjda bude nafake, i naravno da nije papreno....
A Ivo Lola, Oktoberfest mi je zadnje na listi prioriteta...mozda sledece godine
A Ivo Lola, Oktoberfest mi je zadnje na listi prioriteta...mozda sledece godine