So you think you can dance

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Salsaon2

#1 So you think you can dance

Post by Salsaon2 »

Predobar show, upravo zavrsena 5. sezona... Ja pratim od 4-te sezone, a pitam se da li neko ima sve sezone u bilo kojem formatu da mi snimi?
anais_nin

#2 Re: So you think you can dance

Post by anais_nin »

prati li iko novu sezonu So you think you can dance Canada? :D ja se odmaram uz ovaj program... :) a pobjednik posljednje epizode Nico...uh :oops: :-) :D plesala bih s njim do zore, bRez problema :D
Salsaon2

#3 Re: So you think you can dance

Post by Salsaon2 »

Tesko da iko kod nas prati nesto sto nije politika ili nogomet :(... Uglavnom, ja sam otisao na oficijelnu stranicu (doduse amrecika verzija) i upratio kada im pocinje nova sezona (pocela prosli cetvrtak btw) i onda skidam sa torenata epizode... Hd rip superica, ovako ne moram moljakati ljude i sl. :P A sjecam se da ima i canada 100% :P, pa eko imas limita skini tamo, tako ti je najbolje :P... Pogledaj i americku verziju neces se pokajati. U slucaju da nemas limit, youtube for the win :)
naja-shop

#4 Re: So you think you can dance

Post by naja-shop »

imam ja tu seriju, divix format, 350 do 700 MB po episodi, super slika hdtvrip, sve seasone imam plus special, i plus sad nova seasona jedna episoda koje je izasla, pa kome je potrebno ili zeli da gleda da ne skida jednu po jednu episodu, neka mi se obrati privatnom porukom ili mailom: [email protected]

pozz

jaLe
anais_nin

#5 Re: So you think you can dance

Post by anais_nin »

prati li iko novu (americku) sezonu? :D mene je malo razocarala pobjednica 2. kanadske sezone, ali mi je koncept emisije super, pravo mozak odmorim :D
anais_nin

#6 Re: So you think you can dance

Post by anais_nin »

mogu li se negdje na netu pogledati zadnje dvije epizode (nastupa)? :)
Post Reply