Snovi
Moderator: anex
- kolega
#76 Re: Snovi
sto, imas zelju da sanjas, sacekaj jos malo, kazu da se sanja tek u zadnjem satu sna, otprilike ujutro 
- kolega
#77 Re: Snovi
zavisi, ako taj zeli doci u san 
- otherside
#78 Re: Snovi
hoće, hoće, ponesi zaštitukolega wrote:a sta je sa ljestvama, hoce li tu biti kakvog uzbudjenjaotherside wrote:stepenice su ti seksualno uzbudjenje pa ti sad vidi sta ces
- otherside
#79 Re: Snovi
strah draga moja, strah....gavranovi su crni, neprijatni, nepoznati,...a s druge strane stepenice...Bond_JaneBond wrote:Ako su stepenice seksualno uzbudjenje, sta li su gavranovi i to jatootherside wrote:stepenice su ti seksualno uzbudjenje pa ti sad vidi sta ces![]()
Kriticarko, smjesi ti se jato mrkih a ti o zoharima devrish..Hajmo se mijenjati, Otherside i moi cemo devriti sa gavranovima, a ti naizmjenice kuburi sa ovim nasim sustanarima
teška situacija
- kolega
#80 Re: Snovi
sve to zavisi od zelje koju ima covjek pa mu na san izadje, ali to bolje zna otherside 
- Lippenbekenntnis
#81 Re: Snovi
otherside wrote:stepenice su ti seksualno uzbudjenje pa ti sad vidi sta ces
Ne vjerujem da je to. Citala sam da stepenicu spajaju razlicite sfere nase licnost.
Bitno je da li se penjemo ili silazimo niz stepenice.
-
Vertigo
#82 Re: Snovi
nase forumasice u svemu odmah vide sexBond_JaneBond wrote:Ako su stepenice seksualno uzbudjenje, sta li su gavranovi i to jatootherside wrote:stepenice su ti seksualno uzbudjenje pa ti sad vidi sta ces![]()
Kriticarko, smjesi ti se jato mrkih a ti o zoharima devrish..Hajmo se mijenjati, Otherside i moi cemo devriti sa gavranovima, a ti naizmjenice kuburi sa ovim nasim sustanarima
- otherside
#83 Re: Snovi
nije do forumasica nego do Frojda
ako su "snovi carski put u nesvjesno/podsvjesno" a nase podsvjesno (potisnuti impulsi) su u najvecem broju slucajeva seksualni i agresivni, onda je logicno da tumacenja snova idu na tu adresu.
u svakom slucaju su mi draza ta tumacenja nego one gluposti iz sanovnika.
ako su "snovi carski put u nesvjesno/podsvjesno" a nase podsvjesno (potisnuti impulsi) su u najvecem broju slucajeva seksualni i agresivni, onda je logicno da tumacenja snova idu na tu adresu.
u svakom slucaju su mi draza ta tumacenja nego one gluposti iz sanovnika.
- madner
#84 Re: Snovi
Hm, izgleda da je najbolje da se covjek ko ja ne sjeca sta je sanjao. 
-
pesak
#85 Re: Snovi
i ja.
sanjala sam redeta bulatovica-bivseg sefa udbe, kako pijemo caj ili tako nesto , u nekom kaficu i pricamo.
krecemo, ja hocu da platim, on kaze kelneru-placeno je -30 evra.
u smislu- znas ti, kelneru, sta si mi duzan, dakle, ovo je placeno.
ne moze covek da zivi od te udbe ni u snu.
i rade ode u siriju, da bude ambasador.. zanimljivo.
krecemo, ja hocu da platim, on kaze kelneru-placeno je -30 evra.
u smislu- znas ti, kelneru, sta si mi duzan, dakle, ovo je placeno.
- madner
#86 Re: Snovi
Ako je otherside u pravu (a ne sumnjam da jeste), to je samo znak da ti se svidjaju macho tipovi koji imaju moc ili piju caj. 
- otherside
#87 Re: Snovi
ccccccc....sto ne mogu ovih amaterskih pokusajamadner wrote:Ako je otherside u pravu (a ne sumnjam da jeste), to je samo znak da ti se svidjaju macho tipovi koji imaju moc ili piju caj.
- kolega
#88 Re: Snovi
ima li šta kod tebe na san interesantno, ima li kakvog stubišta ili sličnogotherside wrote:ccccccc....sto ne mogu ovih amaterskih pokusajamadner wrote:Ako je otherside u pravu (a ne sumnjam da jeste), to je samo znak da ti se svidjaju macho tipovi koji imaju moc ili piju caj.
- otherside
#89 Re: Snovi
ja se stalno penjem nekim stepenicama....nikako da se popnem

- kolega
#90 Re: Snovi
ako je tako, onda je to za liftaotherside wrote:ja se stalno penjem nekim stepenicama....nikako da se popnem![]()
- otherside
#91 Re: Snovi
i ja mislim. ovako svako jutro sve manje kila imamkolega wrote:ako je tako, onda je to za liftaotherside wrote:ja se stalno penjem nekim stepenicama....nikako da se popnem![]()
-
pesak
#92 Re: Snovi
macho nikako. niko i nikad i niko i nikad.madner wrote:Ako je otherside u pravu (a ne sumnjam da jeste), to je samo znak da ti se svidjaju macho tipovi koji imaju moc ili piju caj.
samo teska droga..a la ceda - prasak u godini 2004.
- iz dna duše
#93 Re: Snovi
Srećo moja, pa ti sve po nekim političarima, nemoj bolan njih da sanjaš, šta će ti te traume...pesak wrote:i ja.sanjala sam redeta bulatovica-bivseg sefa udbe, kako pijemo caj ili tako nesto , u nekom kaficu i pricamo.
![]()
krecemo, ja hocu da platim, on kaze kelneru-placeno je -30 evra.![]()
u smislu- znas ti, kelneru, sta si mi duzan, dakle, ovo je placeno.![]()
Jedino hajd' da ih sanjaš kako su podnijeli ostavku, smijenjeni i sl. pa da se i nazove lijep san...
Ali je zato budjenje gadno...oni još tu, živi, življi, najživlji....isto kao i naše budjenje poslije izbora...
- burek_in_space
#94 Re: Snovi
Ko se tuce,taj se voli!Bond_JaneBond wrote:Sta je kad sanjate da tucete nekoga?
-
pesak
#96 Re: Snovi
sanjala pokvarenu masinu- da li ves-masinu, da li rernu, pojma nemam. nesto ugljenisano i pokvareno nacisto. crno.
- Dr.Cuddy
#97 Re: Snovi
Bond_JaneBond wrote:mene stid reci sta sam sanjala
nisam namjerno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- River_isle
#98 Re: Snovi
isti san dvije noci za redom!!! i to da je film, rekla bih da je indijski po duzini, hiljadu scena, detalja... radnja se odvija negdje na moru, hotel je mrak ali kako negdje zadjen tako otkrivam nedostatke, tipa devastirane liftove (ako mi opet kazes da je sex stvarno cu da se naljutim
).... more, voda, sve se vidi zeleno dno i puno morskih krastavaca... e ovo bi se vec dalo naslutiti

- kolega
#99 Re: Snovi
pa ti si Bond djevojka, ti se ne bi trebala umarati od togaBond_JaneBond wrote:Promijenila sam stranu na kojoj inace spavam, samo da na sanjamopet, jer sam jucer bila tako umorna od
u snu
![]()
- kolega
#100 Re: Snovi
znaci u snu si imala cijelo vrijeme inicijativu i to te umoriloBond_JaneBond wrote:Da je bila java a ne san, ne bih se ja umorila![]()
![]()
al' ovako spavas +
cijelu noc..uh to bi i KingKonga umorilo a ne 1 Bond_JaneBond