cestitam pokretacu teme
Snooker u Sarajevu?
- ratata
#26 Re: Snooker u Sarajevu?
ja sam ovo igrao jedno vrijeme i to na vrhunskom nivou, s vremenom mi dosadilo a u medjuvremenu se nije pojavio nijedan pristojan klub gdje se moze igrati snooker i to onaj pravi, ipak je ovo gospodski sport i nije za kafane, volio bi da neko otvori jer nisu ljudi ni svjesni koliko raje ovo voli da prati i igra
cestitam pokretacu teme
cestitam pokretacu teme
-
Serenity
#27 Re: Snooker u Sarajevu?
Kako dolaziš do ti cifri? Ima neka naučna studija o tome?ndelic wrote:U Sarajevu trenutno ima 3 snooker stola, dva u zetri i jedan u lamperu na stupu.
Mladja raja do 8 godina starosti imaju sansu da budu u konkurenciji sa svjetskim pro igracima i to samo ukoliko budu trenirali dnevno po 4 sata minimum do svoje 16-17 godine. Svi ostali se mogu samo rekreativno baviti tim sportom...
Totalno je drugi smisao igre u odnosu na bilijar, u bilijaru imas procenat od cca %50 srece dok je u snooker-u 95% taktika/strategija a samo 5% se moze reci da je u pitanju sreca.
- Ronnie O'Sullivan
#28 Re: Snooker u Sarajevu?
Misice volim i ja tebeMis mekinjas wrote:Ima u ZG, ali je teško u pm...![]()
Mrzim O'Sullivana kad vidim, kako tu bijelu vraća na mjesto skoro svaki put... inače ga volim...![]()
Ali ovaj mališa Trump...![]()
![]()
-
--usnee--
#29 Re: Snooker u Sarajevu?
stolovi odlicni po partiji mislim da je 10 kmsarayewo wrote:@ndelic - Kakvi su stolovi i oprema u Zetri? Koje su cijene?ndelic wrote:U Sarajevu trenutno ima 3 snooker stola, dva u zetri i jedan u lamperu na stupu.
-
vryzas
#30 Re: Snooker u Sarajevu?
--usnee-- wrote:stolovi odlicni po partiji mislim da je 10 kmsarayewo wrote:@ndelic - Kakvi su stolovi i oprema u Zetri? Koje su cijene?ndelic wrote:U Sarajevu trenutno ima 3 snooker stola, dva u zetri i jedan u lamperu na stupu.
Koji su stolovi u Zetri? Ovaj u Lamperu je "neki sklepani"