Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam kakav je žrijeb,ali bi volio vidjeti McGilla sa Ronijem u finalu,dečko igra toliko opušteno,bez pritiska,danas kao da igra 10-ti put na SP.Svaka čast
Nisam stručnjak u snookeru, ali kladio sam se na Sullivana i valjda je vodio i samo piše prekinuto, jel se to nastavlja, kad i ukoliko? Samo mi je on ostao, valjda neće kiksati
Igraju se "sesije" i imaš poluvremena,mislim da je sada završena jedna sesija,što se tiče kladionice opusti se nećeš se još oparit,a da Ronnie uzima to sigurno(jel kvota 1,02 )
Amagon wrote:Nisam stručnjak u snookeru, ali kladio sam se na Sullivana i valjda je vodio i samo piše prekinuto, jel se to nastavlja, kad i ukoliko? Samo mi je on ostao, valjda neće kiksati
sutra od 11,00 druga i od 20,00 treća sesija. A Bingham ima 5:3 tako da ni trenutnih 1,44 na ronija nije loša varijanta
MOSALJOZE wrote:Igraju se "sesije" i imaš poluvremena,mislim da je sada završena jedna sesija,što se tiče kladionice opusti se nećeš se još oparit,a da Ronnie uzima to sigurno(jel kvota 1,02 )
1,15 u Premieru, što nije loše (trebala mi još jedna sigurica)