Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ronnie je strasno ubrzao tempo u 2. i 3. sesiji i Hawkins se nije mogao oduprijeti. Ima sutra slobodan dan dok se ona dvojica natezu u vjerovatno maksimalne 33 partije. Mislim da se sestica sjaji na horizontu.
Ne znam jeste li gledali Ronnie O'Sullivan Show. Prilicno fina i lagana emisija gdje prica o nekim svojim partijama, intervjuise druge igrace i pokazuje nekoliko fora. Pogledajte, nije lose.
U ovom drugom videu objasnjava partiju iz finala protiv Cartera koje smo pratili ovdje prije 2 godine i onda sam je zavrsnom komentaru naznacio kao nesto najbolje sto je odigrao u finalu.
Riddle wrote:Moze se reci da se prosetao turnirom ove godine, jer ni u jednom mecu nije bio u neposrednoj opasnosti. Imao je nekoliko sjajnih brakeova sa visokim brojem poena, ali najbolji frame koji je odigrao je bio onaj break od 92 poena mislim u prvoj sesiji finala. Sta je sve tu uradio je bilo van svake pameti.
Ovaj lik u emisiji to opisuje kao najbolji frame ikad.
Samo ne znam postoji li igrač koji može zaustaviti Raketu?Pričao je danas komentator tokom prve sesije,koliko je zapravo Roni napredovao na psihičkom smislu.I u pravu je.Ja ga pratim nekih 4-5 godina i sigurno da u zadnje 3 igra najbolji snuker.Ne griješi puno,smiren.Jedino što mi nekad zasmeta jeste kad kaže da se povlači pa opet uskoči na WC i poigra se sa konkurencijom.Selby je dosta pokazao,ali protiv šampiona se ne može