komi wrote:ja kupim u springfildu tene za 45
sutra 29
i puknu za 2 mjeseca
odvoji se djon na peti od platna![]()
![]()
A da si ih platio 29, trajale bi ti barem 2 godine...
Moderator: anex
komi wrote:ja kupim u springfildu tene za 45
sutra 29
i puknu za 2 mjeseca
odvoji se djon na peti od platna![]()
![]()
bilo je snizenje u prodavnici preko puta narodne banke, nije neki ludi izbor, ali nisu lose kosulje... cini mi se po 20 i kusur KMkurty wrote:Nego, da slucajno niste vidjeli imal u Grahofu ili Varteksu ili bilo kojoj drugoj prodavnici, gdje se prodaju kosulje,da nema snizanja kakvih...
pricekaj jok mjesec, bice ih po 15-20kmkanga wrote:Zna li neko gdje ima za kupiti sarenih gumenih cizama po nekoj razumnoj cijeni?
Michun wrote:Ima. Ali pitanje sta je ostalo. Jos par stvarcica od ljetne kolekcije. Leti
probaj vero moda. imas u tushu u rsu gdje je i newyorker.Gospoda Ministarka wrote:Michun wrote:Ima. Ali pitanje sta je ostalo. Jos par stvarcica od ljetne kolekcije. LetiAaaaa
, nego zna li neko ima li gdje kupiti kosuljica dugih rukava a da nisu 100 KM a da je klasik?
Vidala sam u Oviesse-u ali sve u XL velicinama.
Ti si jedna od onih zena kojima ja zavidim na uskom grudnom kosu,a?Dile wrote:jesi gledala u tally-u, jeste da kod njih rijetko kad nadjem sta kako treba, ali sam uzimala par puta kosulje, koje nisu toliko puno love, a bas sam zbog brojeva kod njih uzimala, jer gdje god drugo probavam budu mi siroke
Jesam, jucer, nemaju nista osim super vestica.alica.k wrote:probaj vero moda. imas u tushu u rsu gdje je i newyorker.Gospoda Ministarka wrote:Aaaaa
, nego zna li neko ima li gdje kupiti kosuljica dugih rukava a da nisu 100 KM a da je klasik?
Vidala sam u Oviesse-u ali sve u XL velicinama.
Gospoda Ministarka wrote:Ti si jedna od onih zena kojima ja zavidim na uskom grudnom kosu,a?Dile wrote:jesi gledala u tally-u, jeste da kod njih rijetko kad nadjem sta kako treba, ali sam uzimala par puta kosulje, koje nisu toliko puno love, a bas sam zbog brojeva kod njih uzimala, jer gdje god drugo probavam budu mi siroke![]()
Ne volim tally los kvalitet,nemaju klasike ali ako mislis na kosuljice iz sezone proljece/ljeto nije lose ali vise volim nesto s malo vise stila.
Cesto u Benettonu nadem fine klasike, imali su i oni snizenje prije 2 mjeseca tu sam kupila dvije kosuljice ali kratkih rukava kao da zima nikad nece doci.Michun wrote:Slabo gdje fakat. Istu muku mucimo. Ja kad nadjem na snizenju u sisley, odmah kupim. Zna se u Mangu zadesiti da imaju klasiku. I onaj Nicola's ponekad svratim i nadjem. Eto obidji to, sve ti je ublizu.

Ulla Popken???Hemera wrote:Imal išta jeftino od košulja strukiranih negdje u Sa ili pantalone neš kao na slici samo da nemaju ove džepove sa strane...
btw ima me mašala, tako da me molim ne šaljete u radnje u kojima nemre ni na podlakticu...![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Fala.
Tamo je pregolemo nism baš tolika....gledala sam nedavno...anything else? tnxGospoda Ministarka wrote:Ulla Popken???Hemera wrote:Imal išta jeftino od košulja strukiranih negdje u Sa ili pantalone neš kao na slici samo da nemaju ove džepove sa strane...
btw ima me mašala, tako da me molim ne šaljete u radnje u kojima nemre ni na podlakticu...![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Fala.
Pijaca brate,ali ni pijaca vise nije toliko jeftinaSentinel wrote:Imal gdje kupit jeftinih jakni uz odijelo što idu? Nešto kao crne elegantne jakne