Snimi papka/idiota u autu

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

prezimenko

#1 Snimi papka/idiota u autu

Post by prezimenko »

Dosta ljudi ima kameru u autu, na wish.com i ebay se mogu nabaciti za 8-12 Eura (https://www.wish.com/search/car%20camera)

Predlazem post gdje se postavljaju ovakvi videi i ukazuje na papke u saobracaju pogotovo po noci u gradu !

npr:

Last edited by prezimenko on 13/10/2016 08:04, edited 1 time in total.
amar1994

#2 Re: Snimi papka u autu

Post by amar1994 »

hm, vise idioti u saobracaju :-?
RIMADLJOD

#3 Re: Snimi papka u autu

Post by RIMADLJOD »

I ti si ga na prvom snimku na pocetku razduzio... 50 ti je u naseljenom mjestu samo da znas...
KB9

#4 Re: Snimi papka u autu

Post by KB9 »

snimat stalno i na kraju mjeseca posaljes dvd nacelniku grada npr, pogledat ce jednom valjda pa da se nesto pocne desavat, cim bude prva nesreca koju napravi neko koga si prije snimio desila bi se nevidjena hampa :izet:
prezimenko

#5 Re: Snimi papka u autu

Post by prezimenko »

Hahahah nije moja snimka nasao na youtube :) , ako nista mozemo okupiti papke na jendom mjestu
Norm

#6 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by Norm »

...zadnji snimak, na 0:56, policija samo isprati pogledom... :lol: :lol: :lol:
Dope_Man

#7 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by Dope_Man »

Nemoj Zana bolan, Zan legenda, Zan nikad nije kazne imao, Zan se nije po gradu trkao, Zan to samo u 2-3 ujutro kad nema nikoga, Zan mrava nije zgazio... itd itd itd.. komentari na jedan od tih klipova na facebooku prekjucer je je za neke taj Zan ocito legenda i samo zato sto je poginuo u saobracajki prije 5-6 godina o mrtvima moramo sve najbolje, niposto kritikovati ovo ocito i namjerno krsenje zakona.

Djaba snimak ako niko nece biti kaznjen na osnovu istog, mada se opet slazem sa idejom i rado bi pomogao. Mozda cak i oformiti zajednicki account ili nesto pa sve papke na jedno mjesto stavljati.
lorente

#8 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by lorente »

Dope_Man wrote:Nemoj Zana bolan, Zan legenda, Zan nikad nije kazne imao, Zan se nije po gradu trkao, Zan to samo u 2-3 ujutro kad nema nikoga, Zan mrava nije zgazio... itd itd itd.. komentari na jedan od tih klipova na facebooku prekjucer je je za neke taj Zan ocito legenda i samo zato sto je poginuo u saobracajki prije 5-6 godina o mrtvima moramo sve najbolje, niposto kritikovati ovo ocito i namjerno krsenje zakona.

Djaba snimak ako niko nece biti kaznjen na osnovu istog, mada se opet slazem sa idejom i rado bi pomogao. Mozda cak i oformiti zajednicki account ili nesto pa sve papke na jedno mjesto stavljati.
sto vise "zan trkaca" pod zemljom amin!!
condy

#9 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by condy »

Anonimno snimanje i postavljanje klipova je jedno, a prijavljivanje ovih policiji drugo. Malo ko bilo sta prijavi jer nece da se pegla i petlja sa papcima, realno. Vec kad takve stvari snimis, nabaci na cd i onda nosi u policiju...ako je to svrha snimanja :)
muha_sa

#10 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by muha_sa »

koliko je idiota za volanom trebalo bi jedno 100 ekipa snimatelja sa punom profesionalnom opremom
insomnia78

#11 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by insomnia78 »

Da je bosnjicinkanja i prijavljivanja komsija. Proradio udbaski gen. Al ako moze kako anonimno
muha_sa

#12 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by muha_sa »

insomnia78 wrote:Da je bosnjicinkanja i prijavljivanja komsija. Proradio udbaski gen. Al ako moze kako anonimno
pošto je ovo ŽLJ država od tog nikakvog hajra, prijavio ne prijavio isti racku :-)

kako to fercera kod tebe---ako prijaviš nekog da cini prekršaj hocel uvažit prijavu i doticnog prekršioca kaznit :?
Dope_Man

#13 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by Dope_Man »

insomnia78 wrote:Da je bosnjicinkanja i prijavljivanja komsija. Proradio udbaski gen. Al ako moze kako anonimno
Jedini koji imaju nesto protiv ''cinkanja'' su oni koji mogu biti ''ocinkani''. U normalnoj zemlji, i za normalne ljude i u ovoj zemlji, je sasvim normalno da se protuzakonito i ponasanje koje druge dovodi u opasnost prijavi. Samo kockastim glavama je to nesto nepojmljivo.
condy

#14 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by condy »

@dope
Nisi ga razumio :wink:
Malo je bio sarkastican al ubo je poentu
insomnia78

#15 Re: RE: Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by insomnia78 »

muha_sa wrote:
pošto je ovo ŽLJ država od tog nikakvog hajra, prijavio ne prijavio isti racku :-)

kako to fercera kod tebe---ako prijaviš nekog da cini prekršaj hocel uvažit prijavu i doticnog prekršioca kaznit :?
Nemam pojma. Ne vjerujem. Nikad nisam cuo
Znam da je dosta mjesta pokriveno policijskim kamerama pa oni nadgledaju direktno u realnom vremenu
muha_sa

#16 Re: RE: Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by muha_sa »

insomnia78 wrote:
muha_sa wrote:

Nemam pojma. Ne vjerujem. Nikad nisam cuo
Znam da je dosta mjesta pokriveno policijskim kamerama pa oni nadgledaju direktno u realnom vremenu
šura koji živi 30 i kusur godina u Bazelu mi prica da njihova policija uvažava prijave gradjana---zapišeš il uslikaš broj tablica i vozdra.

ne vidim ni najmanji razlog zašto bi mi lagAo :-)

a poredit BiH i Švicarsku je budalaština, al eto
kafanski_covjek

#17 Re: RE: Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by kafanski_covjek »

muha_sa wrote: šura koji živi 30 i kusur godina u Bazelu mi prica da njihova policija uvažava prijave gradjana---zapišeš il uslikaš broj tablica i vozdra.

ovdje to ne bi moglo proci, mentalitet nas :)

evo sad muha_sa prodje na crveno na skenderiji, tablice te i te a muha_sa kuci i gleda Elementary :D
muha_sa

#18 Re: RE: Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by muha_sa »

kafanski_covjek wrote:
muha_sa wrote: šura koji živi 30 i kusur godina u Bazelu mi prica da njihova policija uvažava prijave gradjana---zapišeš il uslikaš broj tablica i vozdra.

evo sad muha_sa prodje na crveno na skenderiji, tablice te i te a muha_sa kuci i gleda Elementary :D
evo me u kafani--što ti ne dodješ :? :D
kafanski_covjek

#19 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by kafanski_covjek »

hvala na pozivu, upravo zavrsavam :)
sema911s

#20 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by sema911s »

Image

evo ih odabrana grupica,., trkaca,., 3 su sa foruma,.,

od 16 auta 5 je tehnici ispravno, niti jedan nema upisano u saobracajnoj prepravke

pa da krenemo redom one sto poznajem,.,
zeljena ibiza--- udarena varena, kriva koo bake, kocnice jedva prodje tehnicki,
crx parkira se na otoci, struho na foru povaren, poznat vam svima po voznjicama,
civic takodje vlasnik fin decko nikada nije mrava zgazio,. osim sto je sa bivsom astrom po 200jurco, imprezi odlomio lamelu kod muzeja, civic budi arape na ilidzi,
alfa 147 chipovana i zatamnjena, nema katalizatore, obavezno jurcanje portira
kadet frizura u stranu i sjecanje na bosoovog kadeta iz 2000
sticker boomb hauba znate ko je uzorni djecko sa kosevskog
opc i scirocco bjeli popularni stajleri sa malte,., pusaci narigla,., ah da uzorni vozaci
fali na slici poznati trkac u meganu RS za vrijeme slikanja mu guma pukla pa nije stigao,.,
2 bemweja sa dobrinje e46 popularni drift klan,., 2.0dizeli chipovani

svi vi znate ko divlja i kako se izvalci i mnogi to radite,.,
sema911s

#21 Re: RE: Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by sema911s »

muha_sa wrote:
kafanski_covjek wrote:

evo me u kafani--što ti ne dodješ :? :D

muhareme do beca se cuje da vozis nekog bjesnog renoa,,. dizela od 136 konjova i chipom
amar1994

#22 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by amar1994 »

ibiza se posebno istice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa ne bi zbog suplje, taman da crknem eto :run:
amar1994

#23 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by amar1994 »

sema911s wrote:Image

evo ih odabrana grupica,., trkaca,., 3 su sa foruma,.,

od 16 auta 5 je tehnici ispravno, niti jedan nema upisano u saobracajnoj prepravke

pa da krenemo redom one sto poznajem,.,
zeljena ibiza--- udarena varena, kriva koo bake, kocnice jedva prodje tehnicki,
crx parkira se na otoci, struho na foru povaren, poznat vam svima po voznjicama,
civic takodje vlasnik fin decko nikada nije mrava zgazio,. osim sto je sa bivsom astrom po 200jurco, imprezi odlomio lamelu kod muzeja, civic budi arape na ilidzi,
alfa 147 chipovana i zatamnjena, nema katalizatore, obavezno jurcanje portira
kadet frizura u stranu i sjecanje na bosoovog kadeta iz 2000
sticker boomb hauba znate ko je uzorni djecko sa kosevskog
opc i scirocco bjeli popularni stajleri sa malte,., pusaci narigla,., ah da uzorni vozaci
fali na slici poznati trkac u meganu RS za vrijeme slikanja mu guma pukla pa nije stigao,.,
2 bemweja sa dobrinje e46 popularni drift klan,., 2.0dizeli chipovani

svi vi znate ko divlja i kako se izvalci i mnogi to radite,.,
vidi teksta desno, zivot te ne jebao :shock: :run:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#24 Re: Snimi papka/idiota u autu

Post by bitanga_sa_otesa »

hahahaha komentar na objavu abd dolazim :lol: :lol: :lol: :lol:
amar1994

#25 Re: Snimi papka/idiota u autu