Snimak o Ratu (Prijedlog o mjestima za obilaske)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
hyunsoung
#1 Snimak o Ratu (Prijedlog o mjestima za obilaske)
Dolazi grupa iz Koreje sutra radi snimka o ratu, ako mozete da mi predlozite mjesta koja bi mogli obici...
-
hyunsoung
#2 Re: Snimak o Ratu (Prijedlog o mjestima za obilaske)
hvala, nisam cuo za to groblje, i mislio sam na vise specificne objekte kao sto su ratni tunel, spomenik ubijene djece, vjecna vatra i tako te objekte, a naravno svaki prijedlog je dobrodosao, sve slike koje mogu utjecati u razultatu boljeg snimka o ratu u BiH. Naravno posjetiti cemo i Srebrenicu.
- Koshpa
#3 Re: Snimak o Ratu (Prijedlog o mjestima za obilaske)
Mislim da te Sarajmen malo zaj...
Elem kinezi nemaju groblja kao sto znate, kod njih se tijela kremiraju i pale. a gdje god da odvedes te kineze, neces profuliti jer je na svakom centrimetru bio rat.
Elem kinezi nemaju groblja kao sto znate, kod njih se tijela kremiraju i pale. a gdje god da odvedes te kineze, neces profuliti jer je na svakom centrimetru bio rat.
-
Bountiful
#4 Re: Snimak o Ratu (Prijedlog o mjestima za obilaske)
Imas PP
Mozda da im pokazes gdje su bili masakri u Sarajevu, onda neke jos uvijek porusene zgrade, snajperske aleje, mozda da ih odvedes npr na Spicastu Stijenu odakle su pucali po Sarajevu. Takodjer ih mozes odvesti do mosta Suade Dilberovic pa da im objasnis da su tu poginule prve sarajevske zrtve.
Reci im anjohasejo od mene
Mozda da im pokazes gdje su bili masakri u Sarajevu, onda neke jos uvijek porusene zgrade, snajperske aleje, mozda da ih odvedes npr na Spicastu Stijenu odakle su pucali po Sarajevu. Takodjer ih mozes odvesti do mosta Suade Dilberovic pa da im objasnis da su tu poginule prve sarajevske zrtve.
-
hyunsoung
#5 Re: Snimak o Ratu (Prijedlog o mjestima za obilaske)
ou je, dobro si me podsjetila za taj most, hvalaBountiful wrote:Imas PP![]()