Moderator: O'zone
ne d'o Bog biti opasno bolestan ili trudan u ovakvim situacijama
e, to je to,bpsang wrote:jutros su čovjeka na stolici nosili do glavne ceste...
http://i42.tinypic.com/24bjnk7.jpg
slatka mala.bpsang wrote:Zimske gadosti![]()
![]()
![]()
Ne brini, sve je to odradila masina, ne lopata se to kao kod nas.amidzazeher wrote:Ne kontam jel' se bas mora doci do asfalta!!??
sad kontam kako je lijepo očišćeno i sa strana "posloženo", sigurno nisu lopatali...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ne brini, sve je to odradila masina, ne lopata se to kao kod nas.amidzazeher wrote:Ne kontam jel' se bas mora doci do asfalta!!??
nihil_ wrote:Ima u objasnjenju videa, ciste ljudi grtalicama sa GPSom i ociste sve u centimetar
Faraday wrote:Je li bilo ovo?
A mozda da se ti opustis malopoznanik wrote:Kakve sad ima veze snijeg u Japanu i humorizacija njihovog načina čišćenja, sa snijegom i elementarnom nepogodom u BiH![]()
![]()
Možda bi pojedini humoristi trebali otvoriti zasebnu temu, i ostaviti ovu u kako-tako ozbiljnijem stanju rasprave.
Ili 2003. kad je riknuo net na PTT tornju na TrebevicuAlfons Kauders wrote:
pa bas katastrofa i nije...
struja, voda, gas... sve ok... raja cisti oko zgrada, moze se hodat... sutra ce radit trola, tramvaj...
ovo je mila majka u poredjenju npr. s 99om...
Bas tako. Hvala ti. Pocelo je kako CZ nije sposobna itd. itb. ja sam samo htio reci da ima i gorih slucajeva a da ne mora odmah da se vristi kako treba smijeniti vlast, nacelnike......nihil_ wrote:A mozda da se ti opustis malopoznanik wrote:Kakve sad ima veze snijeg u Japanu i humorizacija njihovog načina čišćenja, sa snijegom i elementarnom nepogodom u BiH![]()
![]()
Možda bi pojedini humoristi trebali otvoriti zasebnu temu, i ostaviti ovu u kako-tako ozbiljnijem stanju rasprave.
Nidje veze, stavio neko video sa snijegom u japanu da vidimo kako oni deveraju kad je snijeg 15m, ne panice ko npr. neki, naprave atrakciju.
Boga ti sta se odmah nakostrijesite, obicni video...
Zasto je problem podsjetiti nekoga da treba da zaradi svoju platu?amidzazeher wrote: Bas tako. Hvala ti. Pocelo je kako CZ nije sposobna itd. itb. ja sam samo htio reci da ima i gorih slucajeva a da ne mora odmah da se vristi kako treba smijeniti vlast, nacelnike......
Da svi pomognu koliko mogu i ponude se kao @suncica i njoj slicni pa dovoljno je cak i kao onaj ciko na Alipasinom da zasvira ljudima sto ciste, a panika i prozivke su najmanje potrebni
ma nije to nikakav problem ba...to je haramVjecitiStudent wrote:Zasto je problem podsjetiti nekoga da treba da zaradi svoju platu?amidzazeher wrote: Bas tako. Hvala ti. Pocelo je kako CZ nije sposobna itd. itb. ja sam samo htio reci da ima i gorih slucajeva a da ne mora odmah da se vristi kako treba smijeniti vlast, nacelnike......
Da svi pomognu koliko mogu i ponude se kao @suncica i njoj slicni pa dovoljno je cak i kao onaj ciko na Alipasinom da zasvira ljudima sto ciste, a panika i prozivke su najmanje potrebni
VjecitiStudent wrote:Na vijestima BHT-a se moglo saznati da nam je danas sarajevski klinicki centar cistio .... EUFOR.