bpsang wrote:15-ti,16-ti,17-ti, i 18-ti februar
snijeg ponovo u Sarajevu .
opet on........
bpsang wrote:15-ti,16-ti,17-ti, i 18-ti februar

Profesionalna deformacija?arzuhal wrote:Ja se navik'o na lopatu, jedva mi je istrgnu iz ruke kada uđem u kuću.
Počnem drhtat, postajem agresivan, pa mi je vrate...Kad zaspim, lagano je izvuku...Hendrix wrote:Profesionalna deformacija?arzuhal wrote:Ja se navik'o na lopatu, jedva mi je istrgnu iz ruke kada uđem u kuću.
Treba na ljeto svako kupiti po kubik-dva pijeska za trening ljetni, pripreme za zimsku sezonu.
Ti, veliš, kad nisi dosad, ne'š ni odsad?madner wrote:Nisi navikao da drzis nesto tako u ruci pa se sad navukao

iju, što si kvaran!madner wrote:Nisam ja bas mislio na lopatu, no dobro
izvor? nemoj samo da je majstorović sa svojim pokušajimabpsang wrote:15-ti,16-ti,17-ti, i 18-ti februar
arzuhal wrote:Maloprije gledam kako su likovi očistili do betona prilaze garažama (i u širinu da FAP mo'š parkirat), a između njih ulaz u zgradu isto kozja staza: usko da samo mršaviji gremlin može proć, sa laganim usponima i padovima, podebeo sloj dobro utabanog snijeg...A mene stid otić razgrtat auto dok ne sastružem prilaz ulazu..
tako sam ja ispred ulaza uglanco svaka pukotina na betonu se vidi koliko sam snijeg sastrugao i sad gledam neki pametnjakovic se nasao da tu parkira autic svoj i zagradi mi ulaz u zgradu koji sam lopatao 2harzuhal wrote:Maloprije gledam kako su likovi očistili do betona prilaze garažama (i u širinu da FAP mo'š parkirat), a između njih ulaz u zgradu isto kozja staza: usko da samo mršaviji gremlin može proć, sa laganim usponima i padovima, podebeo sloj dobro utabanog snijeg...A mene stid otić razgrtat auto dok ne sastružem prilaz ulazu..

Jest da su ovi danima govorili da ce se srusiti...ali reagovalo se, koliko tolikozateznistub wrote:E u p lijepe materine, sad svi na forumu pametni.Sto se niste sjetili pa organizovali ciscenje snijega sa krovova? Hajmo paametni, koji je slijedeci krov na redu pa da ga ocistimo. pametni samo kad treba nabijati broj postova.
zapali smecepopajic wrote:Pluca mi sokirana cistim zrakom , jedva cekam povratak smoga
http://www.gismeteo.com/city/daily/3311/2/O'zone wrote:Daj sourcebpsang wrote:15-ti,16-ti,17-ti, i 18-ti februar
ako padne ova najavljena kisa, najebacemo ko zutibpsang wrote:http://www.gismeteo.com/city/daily/3311/2/O'zone wrote:Daj sourcebpsang wrote:15-ti,16-ti,17-ti, i 18-ti februar