Snijeg na Bijelasnici
-
horoz
#1 Snijeg na Bijelasnici
Nisam bas najsigurniji, il' je snijeg il' su labudovi?
Zna li neko sta se ono bijeli, i danas 19. jula, na nasoj ljepotici. Ne mogu da vjerujem da je jos snijeg.
Zna li neko sta se ono bijeli, i danas 19. jula, na nasoj ljepotici. Ne mogu da vjerujem da je jos snijeg.
-
ivi
#2 Re: Snijeg na Bijelasnici
ej moj djecace, ti kao da nikada nisi bio na bjeloj ... (zato se tako i zove) ... skoro do pocetka ljeta na samom vrhu bjelke imaju gleceri (malo je opasno al moze se cak i skijati/bordati)... a to sto se sad bjeli su stjene ili ti kamenje ... jer na toj visini nema drveca, to je sami kamen ili ti stjencuge ...horoz wrote:Nisam bas najsigurniji, il' je snijeg il' su labudovi?
-
horoz
Ma sve to OK, ali...
Mislim da se ove godine snijeg zadrzao duze nego obicno. Nisam se penj'o da provjerim ali cini mi se da je ono bijelo pri vrhu ipak snijeg. Vide se i stijene i, naravno, nisu bas onako bijele...
'Nako mi to nesto pravo dobro. U gradu preko 30 a na bjelki cvrci snijeg
Mislim da se ove godine snijeg zadrzao duze nego obicno. Nisam se penj'o da provjerim ali cini mi se da je ono bijelo pri vrhu ipak snijeg. Vide se i stijene i, naravno, nisu bas onako bijele...
'Nako mi to nesto pravo dobro. U gradu preko 30 a na bjelki cvrci snijeg
-
horoz
Vise o tome kako grupnjak utice na laktaciju mlijeka kod trudnica, a poslije laganog povjetarca koji donosi miris snijega sa Bjelašnice, negdje oko pola 9 uvece, otprilike oko aksama.ivi wrote:vise o cemu? ...horoz wrote:I tako mi sa snijega na grupnjak.![]()
Niđe veze![]()
Javite kad budete znali sta vise
- sicky
Juce sam i ja vidjela iz daljine
da je gore snijeg , ali sam prije 20-tak dana imala bliski kontakt sa tim istim snijegom gore pod samim vrhom bijele...ovjekovjecila sam se gore sa grudvom u ruci
taman kad mi je rodica poslala sms kako se brcka u moru
Gore je rano proljece....tek tratincice i safrani nicu oko snijega
pa kome treba za herbara..bujrum 
Gore je rano proljece....tek tratincice i safrani nicu oko snijega
-
horoz
To se zove informacija!sicky wrote:Juce sam i ja vidjela iz daljineda je gore snijeg , ali sam prije 20-tak dana imala bliski kontakt sa tim istim snijegom gore pod samim vrhom bijele...ovjekovjecila sam se gore sa grudvom u ruci
taman kad mi je rodica poslala sms kako se brcka u moru
![]()
Gore je rano proljece....tek tratincice i safrani nicu oko snijegapa kome treba za herbara..bujrum
Znaci ipak je snjele!
Pa nek neko kaze da Bosna nije naj naj naj zemlja!!!
Gdje to jos ima, pola sata do snijega, 3 do mora...

i snijegu na