uuuuu kako su jakeNjanjavi wrote:U julu izlazi nova verzija tubular doom sock, malo laksi materijali nego dosad, malo doradjeni zlijebovi na djonu, silueta i materijali koji podobro vuku na yeezy furke, al hajd halalicemo im, ipak je to tubular![]()
Sneakerhead i streetwear coshe
Moderator: anex
- KB9
#126 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
- Njanjavi
#127 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Staple x puma kolaboracija, model ignite evoknite oreo.

- Njanjavi
#128 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Nike free train virtue, novi model free porodice modela.

- Njanjavi
#129 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
I secer na kraju, nije se ni sleglo sejtanisanje nike-a i rasprodaja vapormax-a, a vec su objavili pet novih boja koje ce izac u narednim mjesecima.
Pale grey, asphalt, burgundy, blue orbit i oreo nijanse.
Btw, gledam neki dan na njuskalo, lik se docepo vapormaxa, prodaje ih za 350 evrica, 2600 kuna, 42 ipo broj.

Pale grey, asphalt, burgundy, blue orbit i oreo nijanse.
Btw, gledam neki dan na njuskalo, lik se docepo vapormaxa, prodaje ih za 350 evrica, 2600 kuna, 42 ipo broj.

-
channel10
#130 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Pitanje je koliko je tezak ovaj dzon i kakav je u kombinaciji sa flyknit materijalom? Koliko ce moci izdrzati gornji dio, a da se ne podere.
- Njanjavi
#131 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Cjela patika je teska 240 grama kralju, a flyknit je super materijal, nisam do sad vidjeo nijedne flyknit orginal patikice da su pukle, doduse ne nosi to bosnjo plaho, mi bi uspjeli to batalit handreci ih kroz shumu, trnje i slicno
Doduse realno ako cemo, nije preporucljivo prat flyknit u masinama, samo sapun, njezna tkanina i lagano utrljavanje.
Topla il vrela voda bi mogle sjebat boje.
Doduse realno ako cemo, nije preporucljivo prat flyknit u masinama, samo sapun, njezna tkanina i lagano utrljavanje.
-
channel10
#132 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Otidji na nike.com pa da vidis kako flyknit free pucaju i kako se deru nakon mjesec dana.Njanjavi wrote:Cjela patika je teska 240 grama kralju, a flyknit je super materijal, nisam do sad vidjeo nijedne flyknit orginal patikice da su pukle, doduse ne nosi to bosnjo plaho, mi bi uspjeli to batalit handreci ih kroz shumu, trnje i slicno![]()
- Njanjavi
#133 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Nema mi to logike nikako, zasto bi nike na svojoj oficijelnoj stranici reklamirao slabost njihove premium izvedbe izrade patika?channel10 wrote:Otidji na nike.com pa da vidis kako flyknit free pucaju i kako se deru nakon mjesec dana.Njanjavi wrote:Cjela patika je teska 240 grama kralju, a flyknit je super materijal, nisam do sad vidjeo nijedne flyknit orginal patikice da su pukle, doduse ne nosi to bosnjo plaho, mi bi uspjeli to batalit handreci ih kroz shumu, trnje i slicno![]()
Daj koji link alahati da vidimo.
Ne kazem ja da ne moze puknut, naravno da moze kad hajvan nosa na nogama.
Puknuche od celika da su kad si hajvan.
Al usljed normala nosenja, cisto sumnjam.
Obilazim razne forume oko sneakerhead kulture, nigdje nisam zapazio da se raja zali na fragilnost flyknit materijala na taj nacin bgm.
Nego de nam link za te slucajeve, cisto sumnjam da je na org nike stranici, mozda je na nekom forumu il slicno.
-
channel10
#134 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Vidim da dosta znas oko patika koje se nose i koje su se nosile, pa bi tako treba da znas da na linku svakih patika imas review-u gdje kupci iznose misljenje o tim patikama. Tako imas slike koje ljudi postavljaju i vidis sta se desava sa tim modelom nakon odredjenog vremena.
- Njanjavi
#135 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Pa de nam te linkove jboga mis, bgmi ne znam za podatak da se narod zhali na fragilnost flyknit-a.
Ozb bi volio to procitat i uzroke deranja nakon mjesec dana koristenja.
Mislim vjerujem da si procitao to negdje, ne bi bezveze pricao da nisi, samo evo i ja googlam i ne mogu nac takve slucajeve, zato kazem lakse bi bilo da ti naljepis te linkove da zraknemo to.
Ozb bi volio to procitat i uzroke deranja nakon mjesec dana koristenja.
Mislim vjerujem da si procitao to negdje, ne bi bezveze pricao da nisi, samo evo i ja googlam i ne mogu nac takve slucajeve, zato kazem lakse bi bilo da ti naljepis te linkove da zraknemo to.
-
channel10
#136 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Tražio sam, ali su povukli te patike. Nike free run flyknit Rn za 2016. godinu. Izbacili 2017. , a one otišle na rasprodaji.
Par ljudi uslikalo i postavilo na review-u. Poderale se odmah ispod dna pertli, na pregibu. Ja sam ih narucio,pa sta god da bude.
Par ljudi uslikalo i postavilo na review-u. Poderale se odmah ispod dna pertli, na pregibu. Ja sam ih narucio,pa sta god da bude.
- Njanjavi
#137 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Joj nasho sam par reviewa gdje ljudi postavise slike poderotina
Prvi peksin garant nije nokte rezo ko insan mjesecima jer je na samom vrhu poderotina izbila kod palca.
Drugi je bas se vidi nasilno nastao, vidi se da je iskidano, il mu je pasce razderalo il je zapeo za nesto.
Nema sanse da onako samo od sebe popuca.
Kazem ja ima hajvana, poderace boga oca, al da je rjec o fragilnosti i manama u dizajnu, vise bi slucajeva bilo jbga i proculo bi se o tome jako brzo.
Edit: pa ja bas nadjoh te slike na nike rn flyknit, jedan na palcu samom drugi ispod pertli, al se bas vidi da je nasilno stvorena rupahija.
Prvi peksin garant nije nokte rezo ko insan mjesecima jer je na samom vrhu poderotina izbila kod palca.
Drugi je bas se vidi nasilno nastao, vidi se da je iskidano, il mu je pasce razderalo il je zapeo za nesto.
Nema sanse da onako samo od sebe popuca.
Kazem ja ima hajvana, poderace boga oca, al da je rjec o fragilnosti i manama u dizajnu, vise bi slucajeva bilo jbga i proculo bi se o tome jako brzo.
Edit: pa ja bas nadjoh te slike na nike rn flyknit, jedan na palcu samom drugi ispod pertli, al se bas vidi da je nasilno stvorena rupahija.
-
channel10
#138 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Dosta ih se zalilo i na širinu i dužinu tih patika. Navodno je trebalo uzeti za pola (US) broja manje.
Odem u SCC i u Nike shopu nadjem te patike i probam svoj broj i budu mi ok. Eh sad vidjećemo šta sam probao. Original ili onu kopiju od 29 dolara
sa istoka.
Odem u SCC i u Nike shopu nadjem te patike i probam svoj broj i budu mi ok. Eh sad vidjećemo šta sam probao. Original ili onu kopiju od 29 dolara
- Njanjavi
#139 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Pa u biti, barem sto se mojih iskustava tice, nike i pumu bi svakome preporucio barem pola broja vece da uzmu nego sto nose.
Adidas je vec druga prica, oni su relativno tacni.
Mada sve zavisi i od modela, ako je model jako krut, sa ojacanjima sa strana, ne mora znacit da ce ti bit male u duzinu koliko zna nekad bit problem sto stisnu sa strane i ubishe mali prst recimo.
Tako da gledas jbga, ako je patika kombinacija vrazije koze ili neki fazon slican flyknit, onda mozes knap i svoj broj, al ako su neke kosarkaske sa ojacanjima nekim ili patike za hiking, trial furke, onda bi preporucio zbog rigidnosti same konstrukcije, da se uzme barem pola broja vece.
Adidas je vec druga prica, oni su relativno tacni.
Mada sve zavisi i od modela, ako je model jako krut, sa ojacanjima sa strana, ne mora znacit da ce ti bit male u duzinu koliko zna nekad bit problem sto stisnu sa strane i ubishe mali prst recimo.
Tako da gledas jbga, ako je patika kombinacija vrazije koze ili neki fazon slican flyknit, onda mozes knap i svoj broj, al ako su neke kosarkaske sa ojacanjima nekim ili patike za hiking, trial furke, onda bi preporucio zbog rigidnosti same konstrukcije, da se uzme barem pola broja vece.
- spree
#140 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
kako je dobar djonNjanjavi wrote:Under armour izbacuje godinu dana nakon predstavljanja prve generacije 3d printane archi-tech patike novu generaciju tog modela.
30 mart, cjena 300 dolara.
- Njanjavi
#141 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Hohoho, aprililili.
Sinoc samo sto otkuca 12 sati, sneakerfreaker hajvanceri objavise clanak da je adidas kupio pumu
Izmedju ostalog nariktashe i tweeter objave kanyea i direktora adidasa, uz naravno slike hibrida koji bi kao trebao biti sljedeci yeezy projekat.

Dosta raje je poletilo bekanski nako, al naravno bilo je i naroda koji skonta odma da je zajebancija za prvi april
Sinoc samo sto otkuca 12 sati, sneakerfreaker hajvanceri objavise clanak da je adidas kupio pumu
Izmedju ostalog nariktashe i tweeter objave kanyea i direktora adidasa, uz naravno slike hibrida koji bi kao trebao biti sljedeci yeezy projekat.

Dosta raje je poletilo bekanski nako, al naravno bilo je i naroda koji skonta odma da je zajebancija za prvi april
- Njanjavi
#142 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Treba samo reci ACG AIR MOWABB!!!
Iako smo navikli na malo zivlje kombinacije boja kad je mowabb u pitanju, ova verzija je malo mirnija ali nista manje kvalitetna.
Neoprene charapa oko clanaka, vrazija koza za ostalo.

Iako smo navikli na malo zivlje kombinacije boja kad je mowabb u pitanju, ova verzija je malo mirnija ali nista manje kvalitetna.
Neoprene charapa oko clanaka, vrazija koza za ostalo.

- Njanjavi
#143 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Adidas aramis gray alphabounce
More se pazarit namah u kith.

More se pazarit namah u kith.

- Njanjavi
#144 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Nike air trainer max 94 low, dark pine.

- Njanjavi
#145 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Nike air woven krecu u ofanzivu sa novim bojama.

- Njanjavi
#146 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Stari namazancer ronnie fieg, pejgamber iza kith chabe za sneakerheadove sirom dunjaluka, objavio na instagramu teaser nove kolaboracije, asics gel-diablo.
Ne zna se jos kad krece prodaja, al plaho je blizu

Ne zna se jos kad krece prodaja, al plaho je blizu

- Better Man
#147 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Imam model iz 2014. godine i evo skoro 3 godine ih koristim za trčanje i nisu se ništa promjenile, kao nove su. Ja nikad nisam ni jedne patike prao u veš mašini, niti bih to radio, jer se samo mogu sjebati.channel10 wrote:Otidji na nike.com pa da vidis kako flyknit free pucaju i kako se deru nakon mjesec dana.Njanjavi wrote:Cjela patika je teska 240 grama kralju, a flyknit je super materijal, nisam do sad vidjeo nijedne flyknit orginal patikice da su pukle, doduse ne nosi to bosnjo plaho, mi bi uspjeli to batalit handreci ih kroz shumu, trnje i slicno![]()
-
cyber1921
#148 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Zna li mi neko reci, ima li ikakva domaca ili europska stranica za Supreme, Bape itd.
- Njanjavi
#149 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
cyber1921 wrote:Zna li mi neko reci, ima li ikakva domaca ili europska stranica za Supreme, Bape itd.
Moradoh se nasmijat druze halali.
Imas na e bay masu stvari, o domacoj stranici mozes samo sanjat, ma ni to vjeruj.
Ne prodaju ti oni tako jbga.
Za supreme moras licno jal u pariz jal u london sto se tice evrope, il na e bay od preprodavaca, s tim da odma ocekujes duplu cjenu za novije kolekcije.
Ima solidnih starijih modela pojeftino, pogotovo sto se tice bape stvari.
-
cyber1921
#150 Re: Sneakerhead i streetwear coshe
Ma znam ja sve to. Nisam ni ja glup toliko hahaha, al me zanimalo ima li barem neka europska stranica koja prodaje. Znam kako stvari stoje s tim markama i najbolja stranica za njih je grailed, al opet je zeznuto zbog shippinga itd. Hvala u svakom slucajuNjanjavi wrote:cyber1921 wrote:Zna li mi neko reci, ima li ikakva domaca ili europska stranica za Supreme, Bape itd.![]()
![]()
Moradoh se nasmijat druze halali.
Imas na e bay masu stvari, o domacoj stranici mozes samo sanjat, ma ni to vjeruj.
Ne prodaju ti oni tako jbga.
Za supreme moras licno jal u pariz jal u london sto se tice evrope, il na e bay od preprodavaca, s tim da odma ocekujes duplu cjenu za novije kolekcije.
Ima solidnih starijih modela pojeftino, pogotovo sto se tice bape stvari.