Zoran Kulina

Lako.je.maci ko.je u oktobru 92 poginuo od snajpera na tom djelu ima arhiva
Nemoj im u apartman, majstor za pivo, soho dirati....
Ja sam kod sebe našao malog Stevanović Dejana a vjerujem da ima i neka druga lista sa svim žrtvama rata.

Danas je na FB objavljeno da je ovaj drugi sa njim neki Radomir Markovic ? Navodno zivi i radi u Sarajevu.sime_cipol wrote: ↑12/05/2021 00:15https://crna-hronika.info/u-ratu-snajpe ... nje/243671S4mpion wrote: ↑11/05/2021 23:55Poslije rata nigdje vojnika, sve kuhari i vozači, a gledaj kako mu bale cure od apetita, jedva doček'o da se dočepa snajpera.agent_zero wrote: ↑11/05/2021 19:24
A poslije rata priča kako nikog nije ubio, nego da je pucao po slovima Elektrodistribucije. Govno obično.
Nebitno hoće li ga neko ohladiti, bitan je njegov strah i strepnja dok je živ...
Može li detaljnije o tome mercedesu ili link gdje se raspravljalo o tome?rocco_siffredi wrote: ↑12/05/2021 00:01Sjećam se Mercedesa kao da je jučer bilo. Iživljavanje nad ljudima bez presedana kakvo nigdje nisam vidio. Sad dok ovo pišem kao da čujem kako meci režu i probijaju lim na autu. Kasnije Juka doveo neke zarobljenike da izvuku ljude. Srećom jedan je preživio dok je dvoje platilo glavomtrambusek88 wrote: ↑11/05/2021 18:51 Gledaj mi firme, tu sam par puta radio preko biroa. TMP
Vidi se na Vojničkom onaj žuti Mercedes što je spominjan na temama.. Ne ponovilo se
![]()
Zamisli ovaj drugi bogalj hladno ulazio u stanove ljudima po kojima je pucao, možda eventualno i ubio nekog člana te porodice Bolesno.sefket_ramadani wrote: ↑17/05/2021 17:24
jel ovo smece sjedi u strosi i pije kafu. Kakvi bolesni umovi, majku genocidnu jebem