SMS - 10 godina
Moderator: Benq
-
The_Fluid
#1 SMS - 10 godina
Jucher je bilo deset godina otkako je na Cebit-u u Hanoveru predstavljen SMS.
U medjuvremenu je SMS ushao u sve vazhnije rjechnike, koristi se vishe nego ikada i donosi do 30% ukupnog profita operaterima mobilne telefonije.
---
Jeste li ovisni o sms-u?
Poshaljete 100, poshaljete 200, ili 500 sms poruka, ili ste u vishoj klasi, preko 1000-u?
U medjuvremenu je SMS ushao u sve vazhnije rjechnike, koristi se vishe nego ikada i donosi do 30% ukupnog profita operaterima mobilne telefonije.
---
Jeste li ovisni o sms-u?
Poshaljete 100, poshaljete 200, ili 500 sms poruka, ili ste u vishoj klasi, preko 1000-u?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jedan mjesec 1456 poruka.Imam taj legendarni racun negdje
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jesi li znao da je Hrvatska bivsa exYu republikazrikavac wrote:a jeste znali da je Hrvatska prva uvela plaćanje parkinga preko SMS-a i sada to prodaje drugim zemljama kao vlastiti patent!
- flora.sa
nekada se deswi da i po dva dana, ne napišem niti jednu poruku.
u prosjeku 1-2 porukice na dan. (i nije nešto za jednu ženu, je l da?
)
ponekada, ali stvarno urijetko možda i do 10 poruka.
to je to.
uglavnom se služim telefonom, kada se želim nešto konkretno dogovoriti, nekako najviše volim kada ono-čujem u uho, potvrdu o onome o čemu se dogovaram.
u prosjeku 1-2 porukice na dan. (i nije nešto za jednu ženu, je l da?
ponekada, ali stvarno urijetko možda i do 10 poruka.
to je to.
uglavnom se služim telefonom, kada se želim nešto konkretno dogovoriti, nekako najviše volim kada ono-čujem u uho, potvrdu o onome o čemu se dogovaram.
- flora.sa
,
a veće nema na tržištu, jer je kod mene najveća.
a mislim da ti mobiteli mogu izdurati i 1000 poruka na dan, tako stich-zašto ti sebi ne nabaviš jedan takav, pa ga stavi u džep
mogu žene pomisliti da imaš moćnu mašinu! 
eh, hvala...ali bi mi trebala puuuno veća torba...Stitch__ wrote:floro floro i ti kupila SE taj![]()
evo sta tebi treba
sasvim dovoljno za tvoje skromne potrebe![]()
a veće nema na tržištu, jer je kod mene najveća.
a mislim da ti mobiteli mogu izdurati i 1000 poruka na dan, tako stich-zašto ti sebi ne nabaviš jedan takav, pa ga stavi u džep