Sta cemo? Naricati sto imamo losu policiju? Izasli smo 2014 i bili teroristi. Demonizirani. Znaci da je vecini sasvim prihvatljivo stanje ili su intetesno vezani. Ovdje se za dva prozora na zgradi Predsjednistva kmecalo i cvililo da su gori od cetnika i mrze BIH. Racunali se navodni gubici arhiva za koji nitko i ne zna. Sarkozi neka se drzne reci Francuzima da ne vole Francusku sto lupaju Pariz. Ali vecini je, izgleda, sve sasvim prihvatljivo. Eno na temi o kupnji diplome koliko komentara "Sta fali".Nivelacija wrote:Ista policija izresatana prije 3 mjeseca u Sarajevu, dva mrtva, nigdje dokaza nigdje nista, istraga se krije, svaku noc pucnjava u Sarajevu..a najaktivnija tema o smrti u Banja Luci.. wtf?..KatarinaKosaca wrote:U skucaju Memic policija je unistavala i sakrivala dokaze.
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5051 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
-
Nivelacija
#5052 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nista, ja bih da sam politicar iskoristio ovu uspavanost i mrtvilo naroda, povecao sve benefite 5X, zaposlio sve rodjake, digao porez na 21% narodu, uveo bih jedino besplatan internet u sva mjesta da narod protestuje po njemu besplatno, svima dobroKatarinaKosaca wrote:Sta cemo? Naricati sto imamo losu policiju? Izasli smo 2014 i bili teroristi. Demonizirani. Znaci da je vecini sasvim prihvatljivo stanje ili su intetesno vezani. Ovdje se za dva prozora na zgradi Predsjednistva kmecalo i cvililo da su gori od cetnika i mrze BIH. Racunali se navodni gubici arhiva za koji nitko i ne zna. Sarkozi neka se drzne reci Francuzima da ne vole Francusku sto lupaju Pariz. Ali vecini je, izgleda, sve sasvim prihvatljivo. Eno na temi o kupnji diplome koliko komentara "Sta fali".Nivelacija wrote:Ista policija izresatana prije 3 mjeseca u Sarajevu, dva mrtva, nigdje dokaza nigdje nista, istraga se krije, svaku noc pucnjava u Sarajevu..a najaktivnija tema o smrti u Banja Luci.. wtf?..KatarinaKosaca wrote:U skucaju Memic policija je unistavala i sakrivala dokaze.
Najgore sto nema ni nevladih organizacija vise po Sarajevu, prije su znali protestovati barem sitno nesto da se pokaze da narod nesto prati danas sve umrlo.
- Kikibombona
#5053 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Svi su oni uvezani. U BiH ima nekoliko kriminalnih mreza koje uspjesno koegzistiraju i medjusobno se pomazu. Zato ustalom niko nikad nije odgovarao za kriminal.Maraschino wrote:Ne postoji mjesto u manjem entitetu gdje Dodik nema veliki uticaj. Gdje ima ''neposlusnike'' desi mu se DNS ili Doboj.Janjicar wrote:Slažem se s većinom tvojih postova al mislim da sad nisi upravu.Maraschino wrote:
Moze li Kuko nekome nesto narediti u Gorazdu?
Moze li Bakir nesto narediti u Tuzli ili Bihacu?
Mislim da shvatas razliku.
Mogu itekako mogu. Sve dok imaju svoje Drzavne ili kantonalne tuzitelje mogu.
Kako je Kuko Baketu naredio u Sarajevu da mu ne dira rudnik ?
Imalo jasnije?
U pederaciji tog uticaja nema niko.
Kuko je tipican lokalac, kabadahija i kriminalac kojega jedna demokratska Tuzla spusti na zemlju. Ima on uticaja ali je to minorno da moze vladati kantonom ili entitetom.
...jebat ih sve, necemo vise off
SDA ce prva pokriti Dodikov ili Covicev kriminal, pri tome ocekujuci da im usluga bude uzvracena kada oni dodju na red. SDP ce iz istih razloga pokriti kriminal SDA. SNSD ce pokriti kriminal SDS-a itd.
Raja se lozi a kriminalni karteli izvlace milione. Zavalit ce nase unuke.
Sta tebi vrijedi ako u RS krade samo Dodik a u F kradu SDA i SDP?
Jesi time nesto bolji?
Ovdje se radi o sprezi politike, pravosudja i policije te tajkuna. Kriminalne hobotnice su isplele mrezu po cijeloj BiH. Svi smo u istom sranju.
- Maraschino
#5054 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
sve ste u pravu ali ste otisli od onoga o cemu smo poceli...a i nije tema ni mjesto
- Janjicar
#5055 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kiki to je bitno svi smo u istom sranju
ONTOPIC:
ONTOPIC:
Slobodan VaskovićMile, da li si vidio snimak Premlaćivanja Davida?
Mile, tvrde mi da ti je snimak prikazan; Da li je to tačno?
Mile, gdje je u noći 17/18.03. 2018. bio Dubravko Kremenović?
-
Bodkin
#5056 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Diktatura nije veca, a ni gora ako je jedan covjek provodiMaraschino wrote:sve ste u pravu ali ste otisli od onoga o cemu smo poceli...a i nije tema ni mjesto
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5057 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
BursacNapišem status kako Tužilaštvo neće procesuirati švercere diploma, a ono mi se javi neki bizon iz tog Tužilaštva i pojašnjava kako zapravo treba kazniti novinare “Žurnala” zato što su se ovim slučajem bavili, kako reče, na ovaj način.
Pa stvarno, ko nas je kleo nije dangubio!
#svetijebem
Eto u kakvoj pripizdini zivimo.
- JThomas
- Cherry-Cherry
#5059 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pola tužilaštva kupilo diplome u Travniku, Vitezu, Kiseljaku...
- JThomas
#5060 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ja koliko znam, a solidno znam - ipak nije. bar zasad. u organima uprave je drukčije. druga stvar je tu u pitanju, što te fabrike diploma osnivaju isti oni koji sa mindera kontrolišu i izbore tužilaca i sudija.
hajd' eto probaj ti napraviti školu ili fakultet da to radi, dobiti dozvole i saglasnosti. lakše je i postati sudija bez veze nego to.
hajd' eto probaj ti napraviti školu ili fakultet da to radi, dobiti dozvole i saglasnosti. lakše je i postati sudija bez veze nego to.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5061 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
stvarno nemaju ni stida ni srama. Ni morala. Nicegplain vanilla wrote:BursacNapišem status kako Tužilaštvo neće procesuirati švercere diploma, a ono mi se javi neki bizon iz tog Tužilaštva i pojašnjava kako zapravo treba kazniti novinare “Žurnala” zato što su se ovim slučajem bavili, kako reče, na ovaj način.
Pa stvarno, ko nas je kleo nije dangubio!
#svetijebem
Eto u kakvoj pripizdini zivimo.
-
Neregistrirani
#5062 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Slučaj ”Dragičević” je poslednji slučaj daljeg urušavanja imidža grada Banjaluke u kome je pravda zamjenjena pendrek nepravdom. Kako reče jedan moj prijatelj ”danas je biti čestit Srbin u Banjaluci isto što i biti nesrbin 1992.!”
Nekad sam svim srcem navijao za Fudbalski klub ”Borac”. Kao klinac nisam propuštao ni jednu utakmicu na Gradskom stadionu u Banjaluci kada se znalo sakupiti 20-30 hiljada gledalaca. Prestao sam navijati onog dana kada je politika uplela svoje prste u ovaj klub početkom ´90 ih. A prestao sam i investirat u svoj rodni grad. Možda sam tada prestao i živjeti u jednom vremenu ”dilema” tipa Mladena Delića ”Pa ljudi, je li ovo moguće!” Sada nemam nikave dileme, moguće je.
Možda je sunovrat banjalučkog ”Borca” i sutuacija u kojoj se godinama nalazi istovremeno i sinonim poslijeratnog uništenja identiteta grada Banjaluke. Doduše puno je takvih sinonima. Protjerivanjem njenih 80 hiljada građana nesrpske nacionalnosti u periodu ’92. – ’95. opaljen je okidač destrukcije banjalučke ekonomije, gradske kulture, vjerskih objekata, arhitekure i svih drugih segmenata po kojima je ovaj divni grad nekad bio prepoznatljiv. Za vrijeme rata u Banjaluci vrijedno se radilo na zatiranju svih podsjetnika da je tu nekada živio neko osim Srba. Peter Maas, američki novinar stanje u Banjaluci 1992. poredi sa stanjem u Hitlerovoj Nemačkoj 1942. On u svojoj knjizi Ljubi bližnjeg svoga piše da je biti Musliman ili Hrvat u Banjaluci 1992. bilo jednako strašno kao biti Jevrejin u Berlinu 1942.
Banja Luka je samo prije četiri decenije imala blizu 70.000 zaposlenih u privredi. .A danas ona živi od zaposlenih radnika u javnim preduzećima, kredita, banjalučke dijaspore i korupcije. Poslije privatizacije, proizvodnja je potpuno zamrla, većina preduzeća je završila u stečaju, a u halama i objektima u kojima su nekada bili proizvodni pogoni, danas se nalaze između ostalog sjedišta političkih partija kao što je to slučaj sa nekad banjalučkim ponosom ”Čajavec – holdingom” gdje su se nalaze sjedište banjalučkog odbora SDS-a, i (još jedan apsurd) stranke koja se deklariše kao zaštitnik radničkih prava – Socijalistička partija. Koje li ironije?
Redom su privatizovani i uništeni „Čajavec“, „Fruktona“, „Mljekara“, „Kristal“, „Unis“, „Cvjećar“, „Jelšingrad“, „Kosmos“, „Kožara“, „Jadranka“, Zavod za izgradnju Banja Luka, „Incel“, „Metal“, „Stočar“ a medju zadnjim i ”Tvornica duhana” … Hiljade radnika je ostalo bez posla, sudski sporovi za naplatu potraživanja traju i danas, a u pojedinim slučajevima su bili uključen ili su uključeni i dalje i sudovi. Pojedina preduzeća su prodana ispod svake cijene. „Vitaminkin“ kapital je procijenjen na 16,4 miliona KM, a samo preduzeće je prodano za 250.000 KM. „Fruktona“ je vrijedila 5,1 miliona KM, a prodana je za 25.000 KM. „Mljekarska industrija“ je prodana za 500.000 KM, a njen kapital je iznosio 7,2 miliona KM. Ništa bolje nije prošao ni „Čajavec – Sistemi upravljanja“, čiji je kapital procijenjen na 6,3 miliona KM, a prodan je za 100.000 KM. Prodajom ovih preduzeća uništene su stotine radnih mjesta: „Incel“ je sa 5.000 radnika pao na 30, „Čajavec“ sa 6.000 samo na sedam, dok je „Mljekara“ ostala bez ijednog radnika.
U nastavku se ruiniranje banjalučkog imidža nikad nije ni zaustavilo. Ono je grubo narušeno i juna 2001., prilikom postavljanja kamena temeljca za obnovu džamije Ferhadije minirane 7. maja 1993. Dok su autobusi gorili u plamenu, demonstranti su salvama kamenja i cigli gađali sve okupljene ispred zgrade Islamske vjerske zajednice, pri čemu je svaki pogodak ljudske glave bio burno pozdravljen. Slike divljanja obišle su cijeli svijet a njihovo divljanje plaćeno je životom Murata Badića iz Cazina.
Agonija kroz koju prolazi moj rodni grad, će bez sumnje nastaviti shodno nedemokratskom karakteru gradskih i entitetskih vlasti. Tamo još uvijek sijede ljudi koji se po svojim političkim uvjerenjima puno ne razlikuju od presuđenog ratnog zločinca Radoslava Brđanina, vodeće političke ličnost u tadašnjoj Autonomnoj regiji Krajina, poznatom po izjavi ”kako Banjaluka ne smije imati više od dva posto ne-Srba, a u to ime ne treba bježati ni od ubijanja”.
Slučaj ”Dragičević” je poslednji slučaj daljeg urušavanja imidža grada Banjaluke u kome je pravda zamjenjena pendrek nepravdom. Kako reče jedan moj prijatelj ”danas je biti čestit Srbin u Banjaluci isto što i biti nesrbin 1992.!”
Praviti se lud ima svoju cijenu! Živimo u vremenu ”pojeftinjenja” ljudskih života u kome smrt ne pogađa političare već obične smrtnike!
https://www.tacno.net/banja-luka/banjal ... -blentava/
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5063 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Neregistrirani wrote:
Nekad sam svim srcem navijao za Fudbalski klub ”Borac”. Kao klinac nisam propuštao ni jednu utakmicu na Gradskom stadionu u Banjaluci kada se znalo sakupiti 20-30 hiljada gledalaca. Prestao sam navijati onog dana kada je politika uplela svoje prste u ovaj klub početkom ´90 ih. A prestao sam i investirat u svoj rodni grad. Možda sam tada prestao i živjeti u jednom vremenu ”dilema” tipa Mladena Delića ”Pa ljudi, je li ovo moguće!” Sada nemam nikave dileme, moguće je.
Možda je sunovrat banjalučkog ”Borca” i sutuacija u kojoj se godinama nalazi istovremeno i sinonim poslijeratnog uništenja identiteta grada Banjaluke. Doduše puno je takvih sinonima. Protjerivanjem njenih 80 hiljada građana nesrpske nacionalnosti u periodu ’92. – ’95. opaljen je okidač destrukcije banjalučke ekonomije, gradske kulture, vjerskih objekata, arhitekure i svih drugih segmenata po kojima je ovaj divni grad nekad bio prepoznatljiv. Za vrijeme rata u Banjaluci vrijedno se radilo na zatiranju svih podsjetnika da je tu nekada živio neko osim Srba. Peter Maas, američki novinar stanje u Banjaluci 1992. poredi sa stanjem u Hitlerovoj Nemačkoj 1942. On u svojoj knjizi Ljubi bližnjeg svoga piše da je biti Musliman ili Hrvat u Banjaluci 1992. bilo jednako strašno kao biti Jevrejin u Berlinu 1942.
Banja Luka je samo prije četiri decenije imala blizu 70.000 zaposlenih u privredi. .A danas ona živi od zaposlenih radnika u javnim preduzećima, kredita, banjalučke dijaspore i korupcije. Poslije privatizacije, proizvodnja je potpuno zamrla, većina preduzeća je završila u stečaju, a u halama i objektima u kojima su nekada bili proizvodni pogoni, danas se nalaze između ostalog sjedišta političkih partija kao što je to slučaj sa nekad banjalučkim ponosom ”Čajavec – holdingom” gdje su se nalaze sjedište banjalučkog odbora SDS-a, i (još jedan apsurd) stranke koja se deklariše kao zaštitnik radničkih prava – Socijalistička partija. Koje li ironije?
Redom su privatizovani i uništeni „Čajavec“, „Fruktona“, „Mljekara“, „Kristal“, „Unis“, „Cvjećar“, „Jelšingrad“, „Kosmos“, „Kožara“, „Jadranka“, Zavod za izgradnju Banja Luka, „Incel“, „Metal“, „Stočar“ a medju zadnjim i ”Tvornica duhana” … Hiljade radnika je ostalo bez posla, sudski sporovi za naplatu potraživanja traju i danas, a u pojedinim slučajevima su bili uključen ili su uključeni i dalje i sudovi. Pojedina preduzeća su prodana ispod svake cijene. „Vitaminkin“ kapital je procijenjen na 16,4 miliona KM, a samo preduzeće je prodano za 250.000 KM. „Fruktona“ je vrijedila 5,1 miliona KM, a prodana je za 25.000 KM. „Mljekarska industrija“ je prodana za 500.000 KM, a njen kapital je iznosio 7,2 miliona KM. Ništa bolje nije prošao ni „Čajavec – Sistemi upravljanja“, čiji je kapital procijenjen na 6,3 miliona KM, a prodan je za 100.000 KM. Prodajom ovih preduzeća uništene su stotine radnih mjesta: „Incel“ je sa 5.000 radnika pao na 30, „Čajavec“ sa 6.000 samo na sedam, dok je „Mljekara“ ostala bez ijednog radnika.
U nastavku se ruiniranje banjalučkog imidža nikad nije ni zaustavilo. Ono je grubo narušeno i juna 2001., prilikom postavljanja kamena temeljca za obnovu džamije Ferhadije minirane 7. maja 1993. Dok su autobusi gorili u plamenu, demonstranti su salvama kamenja i cigli gađali sve okupljene ispred zgrade Islamske vjerske zajednice, pri čemu je svaki pogodak ljudske glave bio burno pozdravljen. Slike divljanja obišle su cijeli svijet a njihovo divljanje plaćeno je životom Murata Badića iz Cazina.
Agonija kroz koju prolazi moj rodni grad, će bez sumnje nastaviti shodno nedemokratskom karakteru gradskih i entitetskih vlasti. Tamo još uvijek sijede ljudi koji se po svojim političkim uvjerenjima puno ne razlikuju od presuđenog ratnog zločinca Radoslava Brđanina, vodeće političke ličnost u tadašnjoj Autonomnoj regiji Krajina, poznatom po izjavi ”kako Banjaluka ne smije imati više od dva posto ne-Srba, a u to ime ne treba bježati ni od ubijanja”.
Praviti se lud ima svoju cijenu! Živimo u vremenu ”pojeftinjenja” ljudskih života u kome smrt ne pogađa političare već obične smrtnike!
https://www.tacno.net/banja-luka/banjal ... -blentava/
- mO k3
#5064 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Lukac, slobodan , stara kucka ... ko je jos na slici?
- insomnia78
- mO k3
-
megaman4
#5067 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sta je BiH zgrijesila da ova kurvetina Plavsicka i ovaj pogancer Lukac hodaju Bosanskom zemljom?mO k3 wrote:
Lukac, slobodan , stara kucka ... ko je jos na slici?
Samo kad se sjetim da je ova baba Plavsicka prije rata bila dekan na mom fakultetu tj. PMF Sarajevo, gdje je predavala na Biologiji, a poslije rata joj je oduzet doktorat na UNSA i to sasvim zasluzeno.
Drzava joj dala stan u Hrasnom, gdje je zivjela do rata kao carica, iako je bila neudata. I dan danas u kabinetima fakulteta, stoje ormari od prije rata koje je ona narucivala za fakultet.
Sa kakvim smo mi monstrumima zivjeli 50 godina, misleci da su ljudi a oni ustvari postadose ratni zlocinci.
Nikada vise Jugoslavija, niti lazno bratstvo jedinstvo.
-
radostan dan
#5068 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
nemoj tako, naljutiće ti se vasković, omiljeni bošnjački istinozborac... 
- mO k3
#5069 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sretan ti bozic...radostan dan wrote:nemoj tako, naljutiće ti se vasković, omiljeni bošnjački istinozborac...
jel ti to sljiva udarila u glavu ??
-
radostan dan
#5070 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
hvala...
nije.
a bolje i šljiva, nego baletan.

nije.
a bolje i šljiva, nego baletan.
- apsidejzi
#5071 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nece ga ni bit do iza svih praznika koji se trebaju provesti.mO k3 wrote:Nema davora vec 7 dana ...
- SmokingMan
#5072 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Eo na čmarićevoj jutarnoj emisiji gostuje nekadašnja advokatica koja je zastupala Davora Dragičevića,i naravno ne zaboravljaju se pominjati strani elementi koji kao imaju dubojko umješanje prste.A što je najinteresatnije,tvrdi kako bi njezin tim već riješio slučaj davidovog ubistva da su ostali angažirani,gdje se nameće jednostavan dgovor da je Ifet Feraget zapravo ono što oni žele da vide u njemu,pogađate,nametnuti "strani element" koji u ime stranih nalogodavaca,i opozicije u RS.u,želi da slučaj svjesno odvede na stranputicu,tj.da se okrivi aktuelna vlast,koja se silom želi srušiti.Ah,kao da ne znamo čiji je mediji Happy TV. 
- CPT
#5073 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Davor Dragičević je živ i zdrav, ali je u velikom strahu i nema namjeru da se vrati u Banju Luku dok se okolnosti koje se dešavaju proteklih dana ne riješe, kazao je za Klix.ba njegov advokat Ifet Feraget. Davor se oglasio povodom Božića kako bi smirio sve zabrinute ljude koji su strahovali i od najgoreg, a neki su mislili da je otet ili čak mrtav. On i Feraget čestitali su svim pravoslavcima Božić.SmokingMan wrote:Eo na čmarićevoj jutarnoj emisiji gostuje nekadašnja advokatica koja je zastupala Davora Dragičevića,i naravno ne zaboravljaju se pominjati strani elementi koji kao imaju dubojko umješanje prste.A što je najinteresatnije,tvrdi kako bi njezin tim već riješio slučaj davidovog ubistva da su ostali angažirani,gdje se nameće jednostavan dgovor da je Ifet Feraget zapravo ono što oni žele da vide u njemu,pogađate,nametnuti "strani element" koji u ime stranih nalogodavaca,i opozicije u RS.u,želi da slučaj svjesno odvede na stranputicu,tj.da se okrivi aktuelna vlast,koja se silom želi srušiti.Ah,kao da ne znamo čiji je mediji Happy TV.
znaci sklonio se da se moze "proslavit" u "RS", pa onda nastavi po starom...
-
4L0n3
#5074 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
https://www.klix.ba/vijesti/bih/oglasio ... /190107070
covjek je ziv i zdrav, naravno da nije Mile tolika budala da ga ubije i napravi od njega ikonu.
covjek je ziv i zdrav, naravno da nije Mile tolika budala da ga ubije i napravi od njega ikonu.
-
DonieBrasco
#5075 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kako god okrenes nece nikada istina isplivati na povrsinu, krio se Davor, bojao za svoju sigurnost ili ne. Naci ce Mile i rezim par narkomana i huligana i smjestiti im da su ga prebili, ubili, bacili u rijeku i slucaj zatvoren. Vidim u pola se ne pise za Dzenana koliko za Davida, a na kraju ce slicno biti u oba slucaja, a sta je zaista prava isitina u oba slucaja nikad necemo saznati.
Sutra ili nekada u buducnosti kada nastrada djete nekog ministra, nekog glavonje ekspresno ce se rjesiti slucaj i uvesti smrtna kazna u BIH.
Sutra ili nekada u buducnosti kada nastrada djete nekog ministra, nekog glavonje ekspresno ce se rjesiti slucaj i uvesti smrtna kazna u BIH.