Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
Neregistrirani

#4951 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

Gluposti pisete o Brdjaninu. Svi Brdjanini iz Celinca su Srbi. Suprotno onima iz Lisnje kod Prnjavora koji su Bosnjaci.
mO k3

#4952 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

julisiz es grant wrote: Baš si me iznenadio ovo za njegovog oca...to mi se nikako ne uklapa, jer zašto onda njegov advokat nije iskoristio tu činjenicu u njegovu korist ( npr. da pobije da je njegov stav o miješanim brakovima bio da će djecu iz tih brakova baciti u Vrbas, pa koja isplivaju ona su srpska), dok su recimo navodili primjere miješanih brakova u njegovoj porodici (mislim da mu je jedan brat oženjen Hrvaticom). Jedino da je to krio i od advokata. A neki od svjedoka (Bošnjaci) su tvrdili da mu je otac bio četnik u drugom svjetskom ratu. Tražio sam baš sad kroz optužnicu i presudu ime oca, ali nema ga.
Inače, u julu mu ističu 2/3 kazne, pa se može lako desiti da se pojavi u Banjoj Luci na ljeto. Biće zanimljivo vidjeti je li se nakon 20 godina robije opametio (a i starost je tu) ili će se aktivirati, jer njegova stara retorika se odlično uklapa u Dodikovo političko okruženje.
Mater mu je bila sluga kod tog mesara ... recu ti ime kada pitam osobu koja mi je to rekla
mO k3

#4953 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Neregistrirani wrote:Gluposti pisete o Brdjaninu. Svi Brdjanini iz Celinca su Srbi. Suprotno onima iz Lisnje kod Prnjavora koji su Bosnjaci.
Evo sada sam nazvao osobu koja mi je to pricala

Mesaru je ime Hamdija Sacic , umro je nisam pitao gdje
Billy The Pljuc

#4954 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Billy The Pljuc »

Koliko je to vec vremena proslo kako se o Davoru Dragicevicu nista ne zna?

Interesantno je da policija "trazi" istog a nigdje nikakve akcije tipa pretresa lokacija na kojima bi mogao biti, doduse ne znam kad su pretresali kucu njegove bivse supruge, da li prije ili poslije njegovog nestanka?

Od kada datira "prisluskivani" razgovor Dodika i onog Karana, da li je i to poslije Davorovog nestanka ili je snimljeno prije?

Ako se ovo potonje odigralo poslije Davorovog nestanka onda je najvjerovatnije da je istog progutao mrak.

Da ostavimo razmirice i podjele na stranu, pitanje je kome od nas uopste treba zivot u sredini u kojoj "rezim" na ovaj nacin sklanja eventualne prijetnje?

Ja uopste vise nemam sumnje da li ce istina isplivati i hoce li iko odgovarati za Davidovu i eventualno Davorovu smrt, nece, niko i nikada.

Kakvi li su to mentalni sklopovi ljudi na sve tri strane koji svojim (ne)djelovanjem dozvoljavaju sve ovo?
Neregistrirani

#4955 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

mO k3 wrote:
Neregistrirani wrote:Gluposti pisete o Brdjaninu. Svi Brdjanini iz Celinca su Srbi. Suprotno onima iz Lisnje kod Prnjavora koji su Bosnjaci.

Sto nista ne govori o Brdjaninovom ocu. Takve su se price pricale i za Zupljanina i Vukica, da su im zene muslimanke, pa da su zato narocito "zestoki". Raja prolupa gluposti koje onda postanu "fakat".
Nivelacija

#4956 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Billy The Pljuc wrote:Koliko je to vec vremena proslo kako se o Davoru Dragicevicu nista ne zna?

Interesantno je da policija "trazi" istog a nigdje nikakve akcije tipa pretresa lokacija na kojima bi mogao biti, doduse ne znam kad su pretresali kucu njegove bivse supruge, da li prije ili poslije njegovog nestanka?

Od kada datira "prisluskivani" razgovor Dodika i onog Karana, da li je i to poslije Davorovog nestanka ili je snimljeno prije?

Ako se ovo potonje odigralo poslije Davorovog nestanka onda je najvjerovatnije da je istog progutao mrak.

Da ostavimo razmirice i podjele na stranu, pitanje je kome od nas uopste treba zivot u sredini u kojoj "rezim" na ovaj nacin sklanja eventualne prijetnje?

Ja uopste vise nemam sumnje da li ce istina isplivati i hoce li iko odgovarati za Davidovu i eventualno Davorovu smrt, nece, niko i nikada.

Kakvi li su to mentalni sklopovi ljudi na sve tri strane koji svojim (ne)djelovanjem dozvoljavaju sve ovo?
Neka oni rjesavaju probleme u svojoj avliji hajde da mi vidimo ko je ubio Dzenana i policajce na duznosti izresetao ko u filmovima el chapo?
mO k3

#4957 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Neregistrirani wrote:
mO k3 wrote:

Sto nista ne govori o Brdjaninovom ocu. Takve su se price pricale i za Zupljanina i Vukica, da su im zene muslimanke, pa da su zato narocito "zestoki". Raja prolupa gluposti koje onda postanu "fakat".
Brdjaninu je otac rahmetli Hamdija _Sacic vjeruj mi , ako neko ima ovdje iz Vrbanje koji je stariji potvrdice mi to
Billy The Pljuc

#4959 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Druze, meni je BiH vazda bila jedna avlija, ma kako god to htio neko protumaciti. Mislim da se isto moze protumaciti i na osnovu nacina na koji pisem. Namjerno ovdje ne spominjem slucajeve koji su se desili u FBiH a slicni su po nekim osnovama sa ovim koji je u naslovu teme.
Neregistrirani

#4960 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

mO k3 wrote: Brdjaninu je otac rahmetli Hamdija _Sacic vjeruj mi , ako neko ima ovdje iz Vrbanje koji je stariji potvrdice mi to
Hamdija mesar, Hamdija otac?

Zasto se onda Brdjanin ne preziva po ocu?
Billy The Pljuc

#4961 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

I sta ako Feraget opovrgne sve njihove navode?????
karakters

#4962 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by karakters »

mO k3 wrote: Brdjaninu je otac rahmetli Hamdija _Sacic vjeruj mi , ako neko ima ovdje iz Vrbanje koji je stariji potvrdice mi to

E jes ga vala i napravio
bingov buraz

#4963 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bingov buraz »

Prvi put čujem to za Brđanina a vjerovatno bi znao da je istina.
julisiz es grant

#4964 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

Neregistrirani wrote:
mO k3 wrote:

Ma siguran sam da mu nije otac musliman, jer bi to 100% koristio u svoju odbranu, a nije, čitao sam.
Biće zanimljivo, ako se ove godine vrati kući, vidjeti da li je "otkofrčio". Zadnji put je u javnosti bio 2013, na suđenju Karadžiću kao svjedok.
Neregistrirani

#4966 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

julisiz es grant wrote: Ma siguran sam da mu nije otac musliman, jer bi to 100% koristio u svoju odbranu, a nije, čitao sam.
Biće zanimljivo, ako se ove godine vrati kući, vidjeti da li je "otkofrčio". Zadnji put je u javnosti bio 2013, na suđenju Karadžiću kao svjedok.
I ja. Bas pratim sva sudjenja u vezi s BL i sigurno da bi se urezalo u pamcenje tako nesto.
CPT

#4967 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

Billy The Pljuc wrote:Koliko je to vec vremena proslo kako se o Davoru Dragicevicu nista ne zna?

Sve tri strane? Koja sve tri strane su dovele do trenutne vlasti u "RS"? Kriju hiljade leseva godinama i sad se eto cudimo sto bi neko mogao kriti jos jedan.
julisiz es grant

#4968 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

Neregistrirani wrote:
julisiz es grant wrote: Ma siguran sam da mu nije otac musliman, jer bi to 100% koristio u svoju odbranu, a nije, čitao sam.
I ja. Bas pratim sva sudjenja u vezi s BL i sigurno da bi se urezalo u pamcenje tako nesto.
Apropo njega, čitajući transkripte suđenja saznadoh da mu je jedna kćerka glumica, vidio sam da je glumila i u nekoliko epizoda "Lud, zbunjen, normalan". Čisto onako spominjem, kao kuriozitet.
mO k3

#4969 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Neregistrirani wrote:
Hamdija mesar, Hamdija otac?

Zasto se onda Brdjanin ne preziva po ocu?
Zato sto je "kopile" kako to kod nas kazu .... Hamdija mi dojde rod
mO k3

#4970 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Drug vjeruj mi ...
Billy The Pljuc

#4971 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

CPT wrote:

Sve tri strane? Koja sve tri strane su dovele do trenutne vlasti u "RS"? Kriju hiljade leseva godinama i sad se eto cudimo sto bi neko mogao kriti jos jedan.
Jah, eto u FBiH sve idealno, nema nepravde, ne ginu ljudi, ne ubijaju kreteni za volanom, itd itd.

Helem, nisi ti mene skont'o al' nema veze.
CPT

#4972 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

Billy The Pljuc wrote:
CPT wrote:

Jah, eto u FBiH sve idealno, nema nepravde, ne ginu ljudi, ne ubijaju kreteni za volanom, itd itd.

Helem, nisi ti mene skont'o al' nema veze.
Skonto sam ja relativizaciju ali FBIH nema veze sa ovim. Nikakve. Sami su trazili Lukaca, Dodika, SNSD i sistem u kojem zivem. Ako njima ne smeta (a ocigledno ne smeta jer glasaju za taj sistem) onda ne znam zasto bi drugi trebali da brinu oko toga.
fordinjo

#4973 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by fordinjo »

Helem, nisi ti mene skont'o al' nema veze.[/quote]

Skonto sam ja relativizaciju ali FBIH nema veze sa ovim. Nikakve. Sami su trazili Lukaca, Dodika, SNSD i sistem u kojem zivem. Ako njima ne smeta (a ocigledno ne smeta jer glasaju za taj sistem) onda ne znam zasto bi drugi trebali da brinu oko toga.[/quote]

Nije valjda da ne mislis da je snsd i dodik da nisu poookkraali izbore al bas ono bezobrazno i hinjski....
nikad_vise

#4974 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nikad_vise »

Zbog cega bi Davor pregovarao o predaji nakon ovih protesta?Lik godinu dana proziva vlast,vrijeda ih,okuplja raju i nosi parole i odjednom preko noci covjeka pojede mrak i pocinje prica da pregovara o predavanju?Pa i dosad je privodjen,kaznjavan,prijavljivan i sta sve ne i odjednom sad pregovara o predaji?Sta je to frajer uradio,skandirao na koncertu koji po javnom priznanju Harisa nije ni trebao biti odrzan,prozivao kriminalnog vjestaka ispred njegovog stana,prosao kraj RTRS-a i skandirao protiv vlasti?I sad kao neki odbjegli terorista pregovara oko uvjeta svoje predaje???

Frajera je definitivno mrak pojeo.
Nivelacija

#4975 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

nikad_vise wrote:Zbog cega bi Davor pregovarao o predaji nakon ovih protesta?Lik godinu dana proziva vlast,vrijeda ih,okuplja raju i nosi parole i odjednom preko noci covjeka pojede mrak i pocinje prica da pregovara o predavanju?Pa i dosad je privodjen,kaznjavan,prijavljivan i sta sve ne i odjednom sad pregovara o predaji?Sta je to frajer uradio,skandirao na koncertu koji po javnom priznanju Harisa nije ni trebao biti odrzan,prozivao kriminalnog vjestaka ispred njegovog stana,prosao kraj RTRS-a i skandirao protiv vlasti?I sad kao neki odbjegli terorista pregovara oko uvjeta svoje predaje???

Frajera je definitivno mrak pojeo.
Kakvi pregovori, frajer je bio jos i miran tu noc sta je sve radio u proslosti.
Nije ni bilo incidenta, sem sto mediji pusu pricu.

Tako da i ja mislim da je gepekovan od onih u civilu sto su se okolo setali.
Post Reply