Milenkov buraz wrote:Point. wrote:hAZNADAR wrote:
Daj Point molim te,... to tvrdis da nema Bosnjaka koji se pale na Dodika? Znas i sam koliko ima Bosnjaka koji svrsavaju na pjevacki macho nastup, krkanluke, koji bi podjelili Bosnu sad pa sad, i govore da je nama jedan vakav,... Naginjati ovoj ili onoj nacionalno obojenoj politici ne znaci obavezno i nacionalnost. Cak je Fahro vise puta otvoreno pokazao divljenje.
Ima tih ruljaka ali ovaj to toliko loše radi da čisto sumnjam da je Bošnjak. A posebno ne iz Sarajeva.
Volio bih i ja da imamo jednog tvrdokornog desničara među političarima čisto radi balansa da zna odgovoriti ali niko normalan neće podržati politiku Dodika osim Abdićevih botova.

Ima tih ruljaka ali ovaj to toliko loše radi da čisto sumnjam da je Bošnjak. A posebno ne iz Sarajeva.
Ako je zahebancija recite.
Da ode neki Srbin na neki srpski forum sa nekom drugacijim stavoima po pitanju BiH - bice naravno uvijek onih koji ce reci nisi ti Srbin, lose glumis balijo, bakirov,.... a da ima Srba koji tako misle - ima. Ko je u toj prici zaguljen?
Da ode neki Hrvat na poskok i izjavi da je Komsic OK, cjelovita Bosna OK,... bice ih koji ce reci nisi ti Hrvat - nemere Hrvat tako pisati. Ko je u toj prici zaguljen?
Znate i sami iz privatnog zivota da ima Bosnjaka ili Bosanaca kojima kao i Dodiku podjela Bosne nije tabu tema, kojima se svidja taj raspojasani balkan style, kojima isto ' odza rice sa djamije, koji gaje iste predrasude o islamu, kojima je bosnjacki nacionalizam najgori, koji pricaju iste viceve o izmisljenoj SDA naciji u hotelu, koji isto vjeruju da smo mi srusili YU, poceli rat i gadjali sami sebe, koji isto prenapuhuju islamistickoteroristicku opasnost, ... da ne nabrajam dalje.
A ima i naravno onih kojima je Dodik upotrebljiv ovakav, idealna budala za neke ciljeve i vizije,.. ono ko cuko pusten sa lanca.
Mnoge stvari u Bosnjaka nisu tabu tema,.. i sve nabrojano mozes cuti i u privatnom zivotu. Postaviti okvire samo bosnjacke misli i stavova po mnogim pitanjima i prekrstiti u nesto drugo sve koji odudaraju of toga je pametno ili zaguljeno?