Peda Petrol wrote:Jesi moderator, ali nemoj mi imputirati.Tomahawk11 wrote: Osudio si njene, a podržavaš PreCjednika koji je x puta pokazao lice koje ne priliči jednom zvaničniku.
Ne podržavam ja predsjednika zbog vulgarizama, već stava. I rada na jačanju Republike Srpske.
Kao što rekoh, svako iole realan će reći da je ovakvo javno istupanje seljakluk. I samim time puno govori o onome ko vulgarizuje tragediju.
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
-
hhaarree
#1301 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
-
Slucajni_TU
#1302 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A zar nam ne odgovaraju srbi koji su pro Ruski i koji podrzavaju Dodika koji je na crnoj listi Americkoj?AmiĐa_Idriz wrote:'arane, to ti je onaj Kim Jong level ispiranja mozga, za takve nema spasa.emmir1 wrote:Zamisli ti klena
Majka izgubila djete i on kaže seljančura
A Dodik jebe i grebe i tjera sve u picku materinu na tv i na skupovima
Ali jok
To je ok njemu
Hahahaha led te jebo
Mislim podrzavam da se oni podjele sto vise ali Dodik mora ostati na vlasti i SNSD.
Last edited by Slucajni_TU on 05/10/2018 19:32, edited 1 time in total.
-
hhaarree
#1303 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
majke mi ja cu se upisat od smijeha bratic fakat podrzava dodika

17 godina skole, nije sala

17 godina skole, nije sala
- Mali_Vuk
#1304 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pogođena poenta, picipici wrote:
KULTURA DIJALOGA by Sanja
- fosna2014
-
statixx
#1306 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Je li helikopter u stanju pripravnosti... 
-
Nadzorna_ploca
#1307 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ko je ova crna sto cita ovo..masala bosanska lepotica 
-
Slucajni_TU
#1308 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I ja podrzavam Dodika. Niko ih ne rusi toliko temeljito kao Dodik. Jos otvoreno na strani Rusije u vremenu hladnog rata.hhaarree wrote:majke mi ja cu se upisat od smijeha bratic fakat podrzava dodika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
17 godina skole, nije sala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No podrzavam i ovaj skup da se oni dijele sto vise.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1309 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Je li seljakluk nastupi pod šatorima? Priliči li to PreCjedniku? Je li to stav? Je li to rad na bilo čemu? Flaša i šator? Mikrofon?Peda Petrol wrote:Jesi moderator, ali nemoj mi imputirati.Tomahawk11 wrote: Osudio si njene, a podržavaš PreCjednika koji je x puta pokazao lice koje ne priliči jednom zvaničniku.
Ne podržavam ja predsjednika zbog vulgarizama, već stava. I rada na jačanju Republike Srpske.
Kao što rekoh, svako iole realan će reći da je ovakvo javno istupanje seljakluk. I samim time puno govori o onome ko vulgarizuje tragediju.
Znaš i ti i ja na čemu radi Dodik i šta ga održava na vlasti. Da sam ja ti, meni bi Dodik bio neprijatelj.
Za primjer, reći ću ti da Bakir nije moj PreCjednik niti radi onako kako bi ja želio. Slična je to bratija, samo svoj džep gleda, samo je pitanje ko je gori.
I ne brini se ti za to što sam ja moderator, diskutujemo, ne koristim se time kao nekom prednošću
-
swanfilter
#1310 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Toliko skolovanja ... Zali boze ...Peda Petrol wrote:Jesi moderator, ali nemoj mi imputirati.Tomahawk11 wrote: Osudio si njene, a podržavaš PreCjednika koji je x puta pokazao lice koje ne priliči jednom zvaničniku.
- insomnia78
#1311 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sad ce ona scena sa Arnijem i helikopterom ko u “trkaču”fosna2014 wrote:
-
emmir1
#1312 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
fosna2014 wrote:
Nema tu 1500 ljudi
- AmiĐa_Idriz
#1313 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Koliko je tu predškolskog u tim godinama školovanja jbte
-
Fudo387
#1314 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A jest’ ti je ojac’o, svaka mu cast.Peda Petrol wrote:Jesi moderator, ali nemoj mi imputirati.Tomahawk11 wrote: Osudio si njene, a podržavaš PreCjednika koji je x puta pokazao lice koje ne priliči jednom zvaničniku.
Jebo vam je nanu naninu, ni praunuci ti za kifle nece imati, k’o sto ni ti nemas.
- insomnia78
#1315 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sprdajte se vi koliko hocete ali realnost je da su oni posebna drzava. Manijaci ovo samo mogu pratiti putem TV-aAmis2321 wrote:Vidi crno kosuljasa .
Neka mi neko kaze da je to slucajnost.
U kojem dijelu su Manijaci na ovom trgu?
- Peda Petrol
#1316 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pošteno. Ti ne voliš Bakira, ja volim Mileta. Sutra ćeš možda ti voljeti predstavnika određene političke partije, a ja neću. I to je to. Ja nigdje nisam rekao da podržavam vulgarizme. Ni Dodikove, ni ničije. Oni ne doprinose ozbiljnom stavu.Tomahawk11 wrote:Je li seljakluk nastupi pod šatorima? Priliči li to PreCjedniku? Je li to stav? Je li to rad na bilo čemu? Flaša i šator? Mikrofon?Peda Petrol wrote:Jesi moderator, ali nemoj mi imputirati.Tomahawk11 wrote: Osudio si njene, a podržavaš PreCjednika koji je x puta pokazao lice koje ne priliči jednom zvaničniku.
Znaš i ti i ja na čemu radi Dodik i šta ga održava na vlasti. Da sam ja ti, meni bi Dodik bio neprijatelj.
Za primjer, reći ću ti da Bakir nije moj PreCjednik niti radi onako kako bi ja želio. Slična je to bratija, samo svoj džep gleda, samo je pitanje ko je gori.
I ne brini se ti za to što sam ja moderator, diskutujemo, ne koristim se time kao nekom prednošću
-
hhaarree
#1317 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
5 godina predskolskog garant, znaci brat samo osnovnu i srednju imaAmiĐa_Idriz wrote:Koliko je tu predškolskog u tim godinama školovanja jbte
-
hhaarree
#1318 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ti podrzavas ono krme UPRKOS vulgarnosti a nama seres sto podrzavamo ovu zenu UPRKOS njenoj ispoljenoj vulgarnosti. Hajde procitaj ovo 2-3 puta jer ipak imas 17 godina skole pa fino skontaj.Peda Petrol wrote:
Pošteno. Ti ne voliš Bakira, ja volim Mileta. Sutra ćeš možda ti voljeti predstavnika određene političke partije, a ja neću. I to je to. Ja nigdje nisam rekao da podržavam vulgarizme. Ni Dodikove, ni ničije. Oni ne doprinose ozbiljnom stavu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Mali_Vuk
#1320 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Dezinfomacija, lijevo su Rođeni. Pouzdan infoAmis2321 wrote:
- Peda Petrol
#1321 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Podržavaj koga god želiš. Koristiti vulgarizam popuši je seljakluk i tu se priča završava. Rekla to moja ili neka druga majka.hhaarree wrote:Ti podrzavas ono krme UPRKOS vulgarnosti a nama seres sto podrzavamo ovu zenu UPRKOS njenoj ispoljenoj vulgarnosti. Hajde procitaj ovo 2-3 puta jer ipak imas 17 godina skole pa fino skontaj.Peda Petrol wrote:
Pošteno. Ti ne voliš Bakira, ja volim Mileta. Sutra ćeš možda ti voljeti predstavnika određene političke partije, a ja neću. I to je to. Ja nigdje nisam rekao da podržavam vulgarizme. Ni Dodikove, ni ničije. Oni ne doprinose ozbiljnom stavu.
- Mali_Vuk
#1322 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Yebi ti to. Vidi mase. A svi pikiraju Peđino radno mjesto!
Peđa druže, izdrži!
Peđa druže, izdrži!
- SmokingMan
#1323 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Po slici se ne bi reklo da tu ima 40.000 građana.
- AmiĐa_Idriz
#1324 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma kakvi 40k, pretjeruje se.SmokingMan wrote:Po slici se ne bi reklo da tu ima 40.000 građana.
- Peda Petrol
#1325 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nisam baš siguran da bi vi voljeli raditi na mom radnom mjestu. Bavim se svinjogojstvom i živim od svog rada. Iako sam magistar.Mali_Vuk wrote:Yebi ti to. Vidi mase. A svi pikiraju Peđino radno mjesto!
Peđa druže, izdrži!