Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
allias_sa

#901 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by allias_sa »

Veceras,17/08/09 a i 18/08/ i 19/08/09 Garaza Interex, u 21:00.. svi koju su voljni pomoci na bilo koji nacin porodici Amara Mistrovic gas.. onda oko 22:30 svi idemo pred kafic u kojem se desilo ubistvo..
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#902 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by Pera Trta »

Evo, jedno vezano za sliku, ali i za temu: ko su na slici ovi u civilu, koji zajedno sa policajcima sprovode osumnjičene?
karanana

#903 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by karanana »

Pera Trta wrote:Evo, jedno vezano za sliku, ali i za temu: ko su na slici ovi u civilu, koji zajedno sa policajcima sprovode osumnjičene?
haha, pa zar mislis da su svi policajci obuceni u uniforme?

ne mogu vjerovati da se dvije stranice vodi diskusija o tome jesu li necije slike skinute sa foruma, bogami kao da su ekskluziva a frajer ih copy/paste sa indexa. ali eto on hoce da bude prvi koji ih je ovdje linkovao.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#904 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by Pera Trta »

karanana wrote:
Pera Trta wrote:Evo, jedno vezano za sliku, ali i za temu: ko su na slici ovi u civilu, koji zajedno sa policajcima sprovode osumnjičene?
haha, pa zar mislis da su svi policajci obuceni u uniforme?

ne mogu vjerovati da se dvije stranice vodi diskusija o tome jesu li necije slike skinute sa foruma, bogami kao da su ekskluziva a frajer ih copy/paste sa indexa. ali eto on hoce da bude prvi koji ih je ovdje linkovao.
Pa znam da nisu, ali mi je cool kad vidim ih ovako, kako rade neke naizgled "prašinarske" poslove (jer smo iz filmova naučili da neuniformisani inspektori a la Prljavi Hari dobijaju samo najteže i najprljavije zadatke).
black

#905 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by black »

pa inspektori ;-) i vidis obojica nose 'bubreg' koji je ujedno i futrola za pishtolj
Pera Trta

#906 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by Pera Trta »

black wrote:
pa inspektori ;-) i vidis obojica nose 'bubreg' koji je ujedno i futrola za pishtolj
Bravo, to me je najviše i bunilo, reko' šta će im bubreg :) . Pa ja, sad je to jedini način, kada se više ne nose sakoi, pod koje se futrola može sakriti.
muftija

#907 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by muftija »

stochar wrote:Image
(Vecernji list)

evo ih...
nije ih trebalo hapsiti, to je trebalo samo po kratkom postupku, metak u celo i cao
oko za oko.
shadow

#908 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by shadow »

muftija wrote:
stochar wrote:Image
(Vecernji list)

evo ih...
nije ih trebalo hapsiti, to je trebalo samo po kratkom postupku, metak u celo i cao
oko za oko.
to bi bila najveca usluga koju im mozes napraviti...neka ih zivih, treba da se pate, najlakse je metak u celo.
Šandor

#909 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by Šandor »

pape wrote:
Šandor wrote:
karanana wrote:kao sto rece train to bombay, upravo zbog stvari koje nabrojaste ti i emigracija treba se ograditi od njega a ne da index.hr u njihovom opisu uhvacenih govori da su pripadnici grupe.
To su uradili namjerno, da bi napumpali vijest. A kako su tek napumpali kad je ubijen Denis Mrnjavac. Tad su na Novoj prepumpali u stilu Riste Đoge u najboljim danima.

Ništa bolja nije ni Vildana Selimbegović. Novinari često nisu ništa bolji od kriminalaca. :(
Sta je Sandore, .... ubola Vildana u sridu pa te zaboljelo?
Nije me zaboljelo jer nemam nikakve koristi od bilo koje političke stranke u BiH. Vjerovatno nikad neću ni imati. Što steknem, steći ću sam.

Ali smeta mi njena neobjektivnost koju pamtim još iz prošlog desetljeća. Uvijek je bila kao Joseph Goebbels. Nekad davno i više nego danas.

Ovo se može desiti svakome, u svakoj zemlji. Najtužnije od svega je da svaki ovakav slučaj mediji iskorištavaju za vlastite interese. Mediji su, nažalost, veliki zlotvori.
pustopoljina

#910 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by pustopoljina »

to za medije...tako vam je svugdje...kako boravim u at-tako lagano spoznajes i stranacku obojenost novina...isti dogadjaji-sasvim oprecni komentari cinjenica...
barby02

#911 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by barby02 »

PipiDugaDevetka wrote: Idi na školu plesa, tamo ne dolaze problematični,
pa i ako zalutaju, ne djeluju u kriminogeno.
Jesi ti mene dobro shvatila ? :lol: Ti bi da ja plesem, pa moze, ali kad odmaram, ne bih na exerima :D
Cholina_Lokica

#912 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by Cholina_Lokica »

Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#913 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by Latina »

Jah.
CR9

#914 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by CR9 »

dzemmo wrote:Image

Image

Image

Vidi iim se na facama da su idioti retardirani :roll: :roll: :roll: :roll:
Baltazar_khan

#915 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by Baltazar_khan »

no_crnjak

#916 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by no_crnjak »

pape wrote:
Šandor wrote:
karanana wrote:kao sto rece train to bombay, upravo zbog stvari koje nabrojaste ti i emigracija treba se ograditi od njega a ne da index.hr u njihovom opisu uhvacenih govori da su pripadnici grupe.
To su uradili namjerno, da bi napumpali vijest. A kako su tek napumpali kad je ubijen Denis Mrnjavac. Tad su na Novoj prepumpali u stilu Riste Đoge u najboljim danima.

Ništa bolja nije ni Vildana Selimbegović. Novinari često nisu ništa bolji od kriminalaca. :(
Sta je Sandore, .... ubola Vildana u sridu pa te zaboljelo?

nije Vildana ubola,nego prećerala....
The 51st State

#917 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by The 51st State »

Dile wrote:
Strasno Dile, tako ljudski, tako nestvarno.

Istinsko postovanje,...
allias_sa

#918 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by allias_sa »

:x
fakat nemogu da vjerujem cime se pojedinci zamaraju de ba otvorite sebi novu temu pa tamo laprdajte.... :D

idemo dalje znaci :

Samo da napomenem da ce vecina nas zaljubljenika u automoto sport organizovati

Veceras, Garaza Interex 18/08 i 19/08/2009, u 21:00.. svi koju su voljni pomoci na bilo koji nacin porodici Amara Mistrovica gas.. onda oko 22:30 svi idemo pred kafic u kojem se desilo ubistvo..
Znaci umjesto sto se prepucavate dodjite i pomozite trazite Dzanina ili mene Ersana HVALA VAM
Samo da jos napomenem da niko ne sudjeluje od auto klubova u ovome to je nasa samoincijativa kako bi pomogli koliko toliko isto kao sto smo u subotu vecer dosli sa oko 50-tak auta ispred ch.wille :thumbup:

vidimo se :thumbup:
nineinchnails

#919 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by nineinchnails »

Tajo, bojim se.

Boji se i tajo sine.
johnnykola

#920 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by johnnykola »

super je kad u pol nekog doba skontas da su neki ljudi jednostavno glupi. i da tu nema pomoci.

nazalost, mnogi od njih nikada nece skontati da za njih vrijedi:

"Zavukavši se duboko u sebe tražeći genija, našao sam govno."

Toma Bebić

"Pamtite li možda kako ste kao dijete mislili da odrasli znaju što rade? Zadivljeno ste ih gledali odozdo, puni nevine vjere da su oni pouzdani, razumni, da je sve što čine istinito i dobro i ima neki ozbiljan smisao. Ostatak života provedete shvaćajući da je to bila gorka zabluda. Naš spori marš prema pravokutnoj rupi u hladnoj ilovači na gradskom groblju turobni je put spoznaje da su ljudi uglavnom idioti. Kako vrijeme prolazi, sve nespokojnije otkrivate da većina stvari oko vas ne funkcionira kako treba, da ste okruženi lijenim, glupim, nesposobnim i nedobronamjernim osobama, da i najmoćniji čovjek na svijetu može biti kreten, da se sve raspada po šavovima i zapravo možete biti sretni što ste uopće živi."

"Ima tako nekih dana kad vam se učini da ništa ne stoji kako treba. Sve je nekako nelogično, nakrivo, nahereno i sjebano. Svijetom upravljaju slaboumni, nekvalificirani i zlonamjerni i ništa u njemu ne funkcionira. Ipak, koliko god to ponavljao, zapravo ne mogu sebi pomoći. Imam četrdeset godina, a još se nisam opametio i shvatio da je potraga za smislom uzaludna i da odrasli uglavnom ne znaju što rade."

Ante Tomić

nazalost, koliko god glupi k'o daske bili, vecini ljudi ce njihovi roditelji, npr., ostati
najbolji ljudi na planeti.

nego, ima li ikakvih konkretnih informacija oko rokova do kad ce u proceduru
npr. strozi zakon o nosenju oruzja, narocito onom nezakonitom nosenju?
hoce li biti s mehmedicem javne diskusije? kad su se rekli sastajati
klocevi, o cemu pricati? hoce li se ici u pretvaranje kasarni
u zatvore?...

milijun pitanja a vi oko fotki kloceva raspravljate.
svasta.
Cholina_Lokica

#921 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by Cholina_Lokica »

The 51st State wrote:
Dile wrote:
Strasno Dile, tako ljudski, tako nestvarno.

Istinsko postovanje,...
hvala
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#922 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by anjusha »

Postovani,

kao korisnici ovog foruma svi smo se mi obavezali da cemo pratiti odredjena pravila. Njih, ako ih niste procitali, ili ste ih zaboravili, mozete naci na: http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
Ta pravila izmedju ostalog kazu da kao korisnik foruma necete:
# vrijeđati druge članove foruma;
# registrovati se ponovo ukoliko ste već banovani;
# javno diskutovati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.) već takve primjedbe slati kao privatne poruke moderatorima ili administratorima ili na e-mail [email protected];
# otvarati teme tipa "Zašto je taj i taj banovan", "Zašto ovo, a zašto ono?" i sl. (za takve stvari koristiti mail [email protected] ili slati privatne poruke moderatorima)
A sada molim da se vratimo stvarnom problemu naseg voljenog grada i nase nesretne drzave.
Amare, počivaj u miru!
said.sa

#923 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by said.sa »

E jel' vam sada jasno što nam je ovako stanje u društvu!

Nefs, odnosno ljudski ego je nekad toliko velik da je to nestvarno i svaku stvar sposoban je da pokvari. Nije mi jasno zašto se ljutite na političare koji se ne mogu dogovoriti?! Mislite da se njihove rasprave razlikuju od naših forumaških? Ja mislim da nema razlike.

Neka nam je Allah swt na pomoći!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#924 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by ladyblue18 »

said.sa wrote:E jel' vam sada jasno što nam je ovako stanje u društvu!

Nefs, odnosno ljudski ego je nekad toliko velik da je to nestvarno i svaku stvar sposoban je da pokvari. Nije mi jasno zašto se ljutite na političare koji se ne mogu dogovoriti?! Mislite da se njihove rasprave razlikuju od naših forumaških? Ja mislim da nema razlike.

Neka nam je Allah swt na pomoći!
I to sto kazes...sramota.
pustopoljina

#925 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

Post by pustopoljina »

zoom je okacio njihove slike na svaki podforum kao info...
joj,necu da se petljam,necu da se petljam,necu da se petljam...
Post Reply