lolo, postoji 8 svjedoka, hoces ti biti deveti?lolo_lolo wrote:dobro,vi zivite u ubjedjenju da je to bilo zbog picaRoy wrote:lolo, ne seri
momka znam iz vidjenja jer sam cesto dolazio u buregdzinicu na malti gdje je radio kao dostavljac a nekad bi i posluzivao. nema sanse da je on bio u takvim rabotama.
da jeste, ne bi radio dan/noc samo da prehrani porodicu
momak je nevin,slucajno se zadesilo,sta ces
ali slucaj mrnjavac,sa ovim se ne moze porediti nikako
nazalost,tako je
ps.ti ga znas iz vidjenja,sladak nako decko,nema sanse da je bio u takvim rabotama,ti seres druze
Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
-
fixer
#876 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
- Cholina_Lokica
#877 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
hajde matere ti tvoje prekini vise... svoju mahalsku pricu ostavi. ti ga ne znas nikako pa pricas kakav je bio!!!!lolo_lolo wrote:dobro,vi zivite u ubjedjenju da je to bilo zbog picaRoy wrote:lolo, ne seri
momka znam iz vidjenja jer sam cesto dolazio u buregdzinicu na malti gdje je radio kao dostavljac a nekad bi i posluzivao. nema sanse da je on bio u takvim rabotama.
nazalost,tako je
ps.ti ga znas iz vidjenja,sladak nako decko,nema sanse da je bio u takvim rabotama,ti seres druze
ebo ga kralj, kako ljudi mogu suditi ljudima koje uopce ne poznaju nit bilo sta drugo... Amara ostavi na miru, idi gledaj kako trava raste, radi nest pametnije. ja stvarno nemam vise snage da citam ovakve gluposti
- x0z0y0
#878 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
pa de nas prosvijetli stvarnim razlogom ubistvalolo_lolo wrote:dobro,vi zivite u ubjedjenju da je to bilo zbog picaRoy wrote:lolo, ne seri
nazalost,tako je
ne znam za ostale ali meni bi bilo lakse da znam da nije ubijen samo radi pica...da nam grad nije takav da ako se ocesem o nekoga da cu dobit metak u celo...da ako slucajno ne pozelim nekome dobro vece necu dobit batine...
eto ne znam za vas ali meni bi bilo lakse...
nije to mahalanje kako neki govore...mislim da zasluzujemo da znamo istinu
-
adnan06
#879 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Mirni djecko iz susjedstva koji upravo sada negdje cisti svoju beretu:fixer wrote:valterbranisarajevo wrote:Ne smijemo zaboraviti ni ovog momka
Amer Čehajić
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /090603072![]()
![]()
![]()

- kobe_sa
#880 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
lolo-lolo znam preko neta po nicku pisao je puno oko kosarke , reprezentacije i kk bosne i ako se nisam cesto slagao , imao je dosta puta puzdane informacije.
Ali sto se kaze o mrtvima najbolje , nek mu je vjecni rahmet.
Svako odgovara za sebe i svako je nevin dok mu se ne dokaze da je kriv , samo dragi Bog uvjek zna pravu istinu i kod njega ce mo svi odgovarati.
Stari od Amara je bio poznat (da ne kazem za*eban) borac Armije BiH kako zasto je "pao" zbog droge zna on i malo toga policija.
Sad Vuk je muljao nesta oko droge opste poznata prica za koga NEZNAM , ima li neke veze to sa njegovim starim nisam toliko u tim vodama.
Ali opet ponavljam mislim da sa ovim mojim inf bi trebali stat , netreba mo vise da budemo mahala.
p.s. osudite me koliko hocete, ali drzavna tv i komesar policije NE SMIJE govoriti ubice , nego osumljiceni za ubistvo Amara.... brz obzira da je bilo 100 svjedoka , nevin je dok mu se ne osudi (opet kazem po ovdasnjim zakonima , svako ce odgovarati kod Boga)
Ali sto se kaze o mrtvima najbolje , nek mu je vjecni rahmet.
Svako odgovara za sebe i svako je nevin dok mu se ne dokaze da je kriv , samo dragi Bog uvjek zna pravu istinu i kod njega ce mo svi odgovarati.
Stari od Amara je bio poznat (da ne kazem za*eban) borac Armije BiH kako zasto je "pao" zbog droge zna on i malo toga policija.
Sad Vuk je muljao nesta oko droge opste poznata prica za koga NEZNAM , ima li neke veze to sa njegovim starim nisam toliko u tim vodama.
Ali opet ponavljam mislim da sa ovim mojim inf bi trebali stat , netreba mo vise da budemo mahala.
p.s. osudite me koliko hocete, ali drzavna tv i komesar policije NE SMIJE govoriti ubice , nego osumljiceni za ubistvo Amara.... brz obzira da je bilo 100 svjedoka , nevin je dok mu se ne osudi (opet kazem po ovdasnjim zakonima , svako ce odgovarati kod Boga)
-
popajic
#881 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Sto li me sve ovo sto se ovdje pise podsjeca na "Mahalce"
Hajmo dalje o tetkama, strinama, prananama, mogucim motivima...mozda nesto i opravda ovo ubistvo, a i slijedeca koja ce sigurno doci.
Sarajevski duh postao bukavlno duh
Hajmo dalje o tetkama, strinama, prananama, mogucim motivima...mozda nesto i opravda ovo ubistvo, a i slijedeca koja ce sigurno doci.
Sarajevski duh postao bukavlno duh
- Cyrax
#882 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Jeste zbog pica je nesta ti nije jasno?.Ne znam koji je tebi kratki spoj u mozgu ili samo hoces da skrenes paznju na sebe pa ga dovodis u vezu sa Keljmendijem.Nemoj ovo kao uvredu shvatati nego vidi sam: momak koji se slamao od posla da donese hljeba u kucu da ne budu gladni i Keljmendi.Jelda da ne ide to nikako?Znali su ga moj rodjak i stari tako da znam o cemu pricam.lolo_lolo wrote: dobro,vi zivite u ubjedjenju da je to bilo zbog pica
nazalost,tako je
ps.ti ga znas iz vidjenja,sladak nako decko,nema sanse da je bio u takvim rabotama,
bez psovanja molim, anjusha
-
allias_sa
#883 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Samo da napomenem da ce vecina nas zaljubljenika u automoto sport organizovati
Veceras, Garaza Interex, u 21:00.. svi koju su voljni pomoci na bilo koji nacin porodici Amara Mistrovic gas.. onda oko 22:30 svi idemo pred kafic u kojem se desilo ubistvo..
Samo da jos napomenem da niko ne sudjeluje od auto klubova u ovome to je nasa samoincijativa kako bi pomogli koliko toliko isto kao sto smo u subotu vecer dosli sa oko 50-tak auta ispred ch.wille
vidimo se
Veceras, Garaza Interex, u 21:00.. svi koju su voljni pomoci na bilo koji nacin porodici Amara Mistrovic gas.. onda oko 22:30 svi idemo pred kafic u kojem se desilo ubistvo..
Samo da jos napomenem da niko ne sudjeluje od auto klubova u ovome to je nasa samoincijativa kako bi pomogli koliko toliko isto kao sto smo u subotu vecer dosli sa oko 50-tak auta ispred ch.wille
vidimo se
-
emigracija
#884 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Pa valjda postoji istraga da bi se utvrdile pojedinosti. Zasto nekoga napadati zbog toga sto je izrazio sumnju u neke stvari u sta je vecina ovdje ubjedjena. Iskreno mene ovo ubistvo uopste nije iznenadilo je me bukvalno nista u sarajevu ne moze danas iznenaditi pa taman da neko sad izadje na sred titove i pocne sarati kalasom okolo, jebiga svi smo nekako odrvenili(pogotovo mi sto progurasmo rat) i to se jako jako tesko lijeci a dokaz vam je tako mali broj ljudi na protestima...jebiga, prokleti smo iz nekog razloga to je definitivno, najvise mi je zao amarove mame ona sigurno nije nizasta kriva a pati najvise
- TheWatcher
#885 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Sasvim slucajno poznajem Amarovog oca i moglo bi se pricati kakav je on bio zajeban borac armije bih al ovde ne pricamo o Carliju ... negdje procitah da je neko spomenuo da guli robiju u Monte Negro ... pa eto ... neka svako donosi svoj zakljucke ...
mene zanima koliko je te kobne noci bilo osoba u kaficu osim vuka i heraka ... sta su oni radili dok je amar bio oduzeo pistolj i dok je lezao na podu a ovaj ga tukao ... jeli netko mogao pruziti otpor npr: uzeti stolicu il flasu neku i odvaliti vuka po labrnji ??? jel ovo slici na malog mrnjavca dok je dobivao batine u tramvaju a ostali debili samo gledali ???
Sasvim slucajno poznajem Amarovog oca i moglo bi se pricati kakav je on bio zajeban borac armije bih al ovde ne pricamo o Carliju ... negdje procitah da je neko spomenuo da guli robiju u Monte Negro ... pa eto ... neka svako donosi svoj zakljucke ...
mene zanima koliko je te kobne noci bilo osoba u kaficu osim vuka i heraka ... sta su oni radili dok je amar bio oduzeo pistolj i dok je lezao na podu a ovaj ga tukao ... jeli netko mogao pruziti otpor npr: uzeti stolicu il flasu neku i odvaliti vuka po labrnji ??? jel ovo slici na malog mrnjavca dok je dobivao batine u tramvaju a ostali debili samo gledali ???
-
Richard Peti
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#887 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Sta je Sandore, .... ubola Vildana u sridu pa te zaboljelo?Šandor wrote:To su uradili namjerno, da bi napumpali vijest. A kako su tek napumpali kad je ubijen Denis Mrnjavac. Tad su na Novoj prepumpali u stilu Riste Đoge u najboljim danima.karanana wrote:kao sto rece train to bombay, upravo zbog stvari koje nabrojaste ti i emigracija treba se ograditi od njega a ne da index.hr u njihovom opisu uhvacenih govori da su pripadnici grupe.
Ništa bolja nije ni Vildana Selimbegović. Novinari često nisu ništa bolji od kriminalaca.
-
barby02
#888 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Zadeverana svojim poslom,
samo da izjavim: necu u kafic da vidim ubistvo ,
da budem svjedok ubistva,
da budem slucajno ubijena,
da me ubiju do kafica,
da me ubiju od kafica do kuce,
NECU VAN
sto li ?
da me ubiju do kafica,
NECU VAN
sto li ?
- respo
#889 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
ova verzija price koja je prva ovdje ako je ona jedina je da su oni produzili sat vremena radno vrijeme samo zbog njihTheWatcher wrote:Stari od Amara je bio poznat (da ne kazem za*eban) borac Armije BiH kako zasto je "pao" zbog droge zna on i malo toga policija.
po tome ispade da su bila samo njih dvojica amar i taj njegov kolega konobar
moj zakljucak jeli tako bilo ne znam
-
fixer
#890 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Istina je da Amar nikad nije drzao pistolj, nego ga je drzao zajedno sa Vukom, boreci se da ga uzme. Ovaj mu se derao "pusti pistolj" i to vise puta. Onda je Amar rekao "pustio sam pistolj, pustio sam". Zatim ga je upucao, a Herak se poceo derat "Vuk, sta to uradi". Nije istina da niko nije priletio. U kaficu su bile cure i drugi suvlasnik, konobar koji je to vecer trebao raditi. On je uhvatio Heraka i drzao ga, a tad je pistolj ispao Heraku.TheWatcher wrote:Stari od Amara je bio poznat (da ne kazem za*eban) borac Armije BiH kako zasto je "pao" zbog droge zna on i malo toga policija.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#891 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Idi na školu plesa, tamo ne dolaze problematični,barby02 wrote:Zadeverana svojim poslom,
da me ubiju do kafica,
NECU VAN
sto li ?
pa i ako zalutaju, ne djeluju u kriminogeno.
-
fixer
#892 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Produzili su radno vrijeme sat i 30 minuta. Cak im je Amar poslao pice.respo wrote:ova verzija price koja je prva ovdje ako je ona jedina je da su oni produzili sat vremena radno vrijeme samo zbog njihTheWatcher wrote:Stari od Amara je bio poznat (da ne kazem za*eban) borac Armije BiH kako zasto je "pao" zbog droge zna on i malo toga policija.
- respo
#893 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
sat sat i pol nevazno produzili sufixer wrote:Produzili su radno vrijeme sat i 30 minuta. Cak im je Amar poslao pice.respo wrote:ova verzija price koja je prva ovdje ako je ona jedina je da su oni produzili sat vremena radno vrijeme samo zbog njihTheWatcher wrote:Stari od Amara je bio poznat (da ne kazem za*eban) borac Armije BiH kako zasto je "pao" zbog droge zna on i malo toga policija.
zato sam i zakljucio da su njih dvojica bili sami mislim na amara i tog drugog konobara ali eto ovaj iznad rece da su bile i neke djevojke
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#894 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Sad svi sve znaju kako je bilo.fixer wrote:Istina je da Amar nikad nije drzao pistolj, nego ga je drzao zajedno sa Vukom, boreci se da ga uzme. Ovaj mu se derao "pusti pistolj" i to vise puta. Onda je Amar rekao "pustio sam pistolj, pustio sam". Zatim ga je upucao, a Herak se poceo derat "Vuk, sta to uradi". Nije istina da niko nije priletio. U kaficu su bile cure i drugi suvlasnik, konobar koji je to vecer trebao raditi. On je uhvatio Heraka i drzao ga, a tad je pistolj ispao Heraku.TheWatcher wrote:Stari od Amara je bio poznat (da ne kazem za*eban) borac Armije BiH kako zasto je "pao" zbog droge zna on i malo toga policija.
Oj, mahalo, nabijem te...
-
fixer
#895 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Pa da si, kojim slucajem, sa svojom guzicom izasao na ulicu , proveo noci i dane s tim ljudima, znao bi i ti.Pera Trta wrote:Sad svi sve znaju kako je bilo.fixer wrote:Istina je da Amar nikad nije drzao pistolj, nego ga je drzao zajedno sa Vukom, boreci se da ga uzme. Ovaj mu se derao "pusti pistolj" i to vise puta. Onda je Amar rekao "pustio sam pistolj, pustio sam". Zatim ga je upucao, a Herak se poceo derat "Vuk, sta to uradi". Nije istina da niko nije priletio. U kaficu su bile cure i drugi suvlasnik, konobar koji je to vecer trebao raditi. On je uhvatio Heraka i drzao ga, a tad je pistolj ispao Heraku.TheWatcher wrote:Stari od Amara je bio poznat (da ne kazem za*eban) borac Armije BiH kako zasto je "pao" zbog droge zna on i malo toga policija.
mene zanima koliko je te kobne noci bilo osoba u kaficu osim vuka i heraka ... sta su oni radili dok je amar bio oduzeo pistolj i dok je lezao na podu a ovaj ga tukao ... jeli netko mogao pruziti otpor npr: uzeti stolicu il flasu neku i odvaliti vuka po labrnji ??? jel ovo slici na malog mrnjavca dok je dobivao batine u tramvaju a ostali debili samo gledali ???A ko su misteriozne "cure" koje se prvi put pojavljuju u priči?
Oj, mahalo, nabijem te...
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#896 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Pa što te drage cure ne prijaviše to gdje treba (kad već nisu reagovale kako treba), umjesto da mahalaju?
A što moje guzice nije bilo na protestima...objašnjeno je ranije.
-
fixer
#897 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Pa bit ce svjedoci. U cemu je problem?Pera Trta wrote:Pa što te drage cure ne prijaviše to gdje treba (kad već nisu reagovale kako treba), umjesto da mahalaju?
-
Pera Trta
#898 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Bumo videli.fixer wrote:Pa bit ce svjedoci. U cemu je problem?Pera Trta wrote:Pa što te drage cure ne prijaviše to gdje treba (kad već nisu reagovale kako treba), umjesto da mahalaju?
-
PalaSa Marsa
#899 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Tuzno ali istinito.hrasno38 wrote:Kada bi covjek nekada htio da nesto napise ili da kaze desi mu se najednostavnije da nema rijeci. Mozda je nekada najpametnije i cutati ali onda covjek obicno se grize sam u sebi. Mislio sam da je proslo vrijeme kada sam svaki dan gledao i citao kako sa ovoga svijeta ode po neka fina dusa,po neki iskreni djeciji osmjeh, vrijeme kada vrijedni nestaju a zlikovci opstaju. Ne znam ovog momka ali mi je dovoljno kada vidim da njegovi vrsnjaci, njegovi drugovi svojim suzama natapaju vreli sarajevski asfalt. Amar je bio kriv sto je bio jedan mladi momak koji je izdrzavao svoju porodicu radeci od zvijezde do zvijezde i sto je jednostavno to prokleto vece htio ici svojoj kuci u 1 sat iza ponoci da samo malo odmori. Naravno to nikada nece razumjeti kabadahije koje zive od tudjeg znoja i kojima je najvaznije da se spominju kao zestoki momci. Bio sam na toj raskrsnici tuge, citam sve ovo,slusam vijesti i mislim da ovo skupljanje nece ama bas nista promjeniti. To ce biti interesantno samo koji dan uz krasna obecanja ovih i onih kako ce od sutra da cvatu ruze. Ova dvojica krvnika ce biti uhvacena sigurno kao sto su uhvaceni i Denisa Mrnjavca ubice. Osudit ce ih sasvim sigurno i pojeo vuk magarca.
Za koji dan ili mjesec sve ovo ce opet ponoviti i opet ce necija majka da kleci na grobu svog sina ili kceri. Nemojte se cuditi sto je na raskrsnici samo 200-300 ljudi jer je u narodu totalna i apsolutna apatija koja je nametnuta svim problemima sa kojima se svakodnevno susrecemo, borbom za neki najnormalniji zivot, stvorena sa bezbroj sarenih laza od onih koji vode ovu zemlju. Amar je samo nastavak niza koji ce biti prekinut onoga trenutka kada potencijalne ubice budu 100% sigurne da za ovakvo ubistvo ce 100% dobiti masimalnu kaznu ili dozivotni zatvor bez prava pomilovanja. Ja jesam za smrtnu kaznu za oakve krvnike ali je kod nas nema. Isto tako svi ti kojima se nadje oruzje bi morali biti drasticno kaznjeni opet kojom godinom teskog zatvora. U ovom gradu jednostavno ne postoji ni red ni zakon. Kafane treste do sitnih sati u sred grada prepune potencijalnih ubica koji to postaju samo sa kojom casicom vise i potrebom za dokazivanjem.
Samo "milicija" onih vremena moze stati u kraj svemu tome i dovesti opet do vremena kada ce makar nasa djeca moci mirno sjediti na svakoj gradskoj klupi, zaradjivati svoj hljeb na miru i kada ce djeca nekim prirodnim tokom sahranjivati svoje roditelje a ne obratno.
Bas kao i prije, i ovaj tekst je za svaku pohvalu @hrasno38..
-
fixer
#900 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Cini mi se da ce na sudu biti osam svjedoka. Sto ne bi bile svjedoci?Pera Trta wrote:Bumo videli.fixer wrote:Pa bit ce svjedoci. U cemu je problem?Pera Trta wrote:Pa što te drage cure ne prijaviše to gdje treba (kad već nisu reagovale kako treba), umjesto da mahalaju?