Ljudi jel iko skontao zasto uzasno smrdi zapaljeno smece u samom centru? Govorim o dijelu u krugu pozorista, doma armije itd.
Bas smrdi smece i ugusi!
Bilo kakva informacija ce biti korisna!
Smrad zapaljenog smeca - Centar
-
didana-di
#2 Re: Smrad zapaljenog smeca - Centar
Toliko smrdi, da sam sve prozore zatvorila...al sad mi vruce .
-
sith
#3 Re: Smrad zapaljenog smeca - Centar
Prestalo je da smrdi jedno 20 minuta nakon otvaranja teme ali evo opet sad pocinje da smrdi!
Pa jel moguce da neki kreten pali smece u centru grada?! Ili bilo gdje u Sarajevu! Svako ljeto se ovo desava, nije dovoljno sto sam grad smrdi, przi vrucina a sad jos moramo da se gusimo?!?
Pa jel moguce da neki kreten pali smece u centru grada?! Ili bilo gdje u Sarajevu! Svako ljeto se ovo desava, nije dovoljno sto sam grad smrdi, przi vrucina a sad jos moramo da se gusimo?!?
- starii
#4 Re: Smrad zapaljenog smeca - Centar
dosle seoske lole u grad..sta ces...sta cemo sve preziviti od njih i ne znamo 
- Drvosjeca iz Dejcica
#5 Re: Smrad zapaljenog smeca - Centar
Dok nisu došli nije smrdilo.starii wrote:dosle seoske lole u grad..sta ces...sta cemo sve preziviti od njih i ne znamo
-
sith
#6 Re: Smrad zapaljenog smeca - Centar
Evo opet smrdi garez. Ovo je jako zabrinjavajuce jer ko zna sta ustvari se pali, mozda je smrad smeca tu samo da zavara.
Nije nepoznata cinjenica da smo najzagadjeniji grad u evropi!!!
Nije nepoznata cinjenica da smo najzagadjeniji grad u evropi!!!
- karanana
#7 Re: Smrad zapaljenog smeca - Centar
na otoci je slicna stvar. otvaro sam temu prije par godina. otkrio sam da se palez desava u pekari otoka. ne meres spavati sa otvorenim prozorom koliko shtipa, dakle sumnjam da pali samo drva.
i onda nije ni cudo sto otoka ima najgora ocitavanja otrovnih materijala u zraku kad je mjerna stanica 100 metara od ovih trovaca.
i kome ti to da prijavis? kiti.
i onda nije ni cudo sto otoka ima najgora ocitavanja otrovnih materijala u zraku kad je mjerna stanica 100 metara od ovih trovaca.
i kome ti to da prijavis? kiti.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#8 Re: Smrad zapaljenog smeca - Centar
I kod mene u Pejtonu dismr predveče nešto. Jesu se vratili gosti iz dijaspore, ali niko ne pali smeeće u blizini. Vjerovatno se radi o smradu koji dolazi iz Otesa (Otpadi-privatni, Farma krava,...), pa vjetar zefir kada pirne predveče donese te ''miomirise'' sa zapadne strane.