Smrad iz kanalizacije
-
StupskaBitanga
#1 Smrad iz kanalizacije
Ne znam ljudi imate li vi ovaj problem ali ja u kupatilo ne mogu ući od smrada
Isto da je neko umro
Užas
Isto da je neko umro
Užas
-
StupskaBitanga
#3 Re: Smrad iz kanalizacije
ahhaha ma iz otvora smrdi užasnobull21 wrote:Jesi pustio vodu?
-
Ambrozija
#4 Re: Smrad iz kanalizacije
Ja sam se tako nasmijala na ovo "isto ko da je neko umro"StupskaBitanga wrote:Ne znam ljudi imate li vi ovaj problem ali ja u kupatilo ne mogu ući od smrada
Isto da je neko umro
Užas
Imala sam davno taj problem, iz odvoda u kuhinji, kupila sam neko sredstvo u DM-u i problem se rijesio.
-
semso_bonaparte
#5 Re: Smrad iz kanalizacije
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 23&t=91037
Evo daaaavno sam otvorio temu, i nemam niikako rijesenje, pored sto mi je prozor u kupatilu non stop otvoren, nekad ostavim i vrata otvorena da vise zraka cirkulise, inace kod mene je taj smrad zavisio od vlage, pred kisu bi praaavo smrdilo.
Evo daaaavno sam otvorio temu, i nemam niikako rijesenje, pored sto mi je prozor u kupatilu non stop otvoren, nekad ostavim i vrata otvorena da vise zraka cirkulise, inace kod mene je taj smrad zavisio od vlage, pred kisu bi praaavo smrdilo.
- plejka2
#6 Re: Smrad iz kanalizacije
Imas kakvog komsiju ispod-iznad?StupskaBitanga wrote:Ne znam ljudi imate li vi ovaj problem ali ja u kupatilo ne mogu ući od smrada
Isto da je neko umro
Užas
Da nije izvrno papke u kupatilu (gluho bilo)
-
Dendrlix
#7 Re: Smrad iz kanalizacije
Naspi vode u odvod na podu. Ako u svim sifonima ima vode, nemoguce je da smrdi. Smrdilo i meni, vodoinstalater mi rekao ovu foru sa vodom i nikad vise nije smrdilo.StupskaBitanga wrote:Ne znam ljudi imate li vi ovaj problem ali ja u kupatilo ne mogu ući od smrada
Isto da je neko umro
Užas
- poznanik
#8 Re: Smrad iz kanalizacije
Ne vjerujem da i tamo gledaš FTVStupskaBitanga wrote:Ne znam ljudi imate li vi ovaj problem ali ja u kupatilo ne mogu ući od smrada
Isto da je neko umro
Užas
- mrtva kokoš
#9 Re: Smrad iz kanalizacije
pihh kako smrdi, ali mama ima novi glade mikro sprej 
-
StupskaBitanga
#10 Re: Smrad iz kanalizacije
oplakah od ovih komentara najjači ste
Odo to probati sa vodom
I nemam televiziju u WC i nadam se da je komšo sa 5. živ
Odo to probati sa vodom
I nemam televiziju u WC i nadam se da je komšo sa 5. živ
-
shambho
#11 Re: Smrad iz kanalizacije
Ocat/sirce i sodu bikarbonu nasut u odvode preko noci.. Il' po danu dva-tri sata minimalno.. Sve mirise/smradove/zacepljenja odnosi.. Pola dana se cuje sirce doduse..al' bolje i to nego kanalizacija..
-
klixober
#12 Re: Smrad iz kanalizacije
Cijeli stan mi smrdi od kupatila, katastrofa. I prošle zime isto, ostatak godine sasvim normalno.StupskaBitanga wrote:Ne znam ljudi imate li vi ovaj problem ali ja u kupatilo ne mogu ući od smrada
Isto da je neko umro
Užas
- cyprus
#13 Re: Smrad iz kanalizacije
Ja se sjećam da je ponekad tako znalo smrdit iz WC-a nekadašnjeg B objekta Gimnazije Dobrinja 
- Optimist
#14 Re: Smrad iz kanalizacije
Kao prvo otvori slivnik u podu i ocisti ga. Zatim kupi solnu kiselinu (ona ti je najjeftinija) i naspi u svaki odvod malo vecu kolicinu, pola litra do litar. Dobro bi bilo da pustis da prenoci i ujutro naliti dosta vrele vode da to sve odnese. Ne bi trebalo biti vise slicnih problema.
- starii
#15 Re: Smrad iz kanalizacije
prvo vidi kakve su ti cijevi,ako su plasticne sipaj solnu kiselinu ako su gusane il od metala ne sipaj jer ce kiselina nagristi metal pa ces napraviti poplavu...najbolje ti je kupi domestos ili varkinu (hlor) pa naspi hem ces ukinuti taj miris hej dezinfikovati...Optimist wrote:Kao prvo otvori slivnik u podu i ocisti ga. Zatim kupi solnu kiselinu (ona ti je najjeftinija) i naspi u svaki odvod malo vecu kolicinu, pola litra do litar. Dobro bi bilo da pustis da prenoci i ujutro naliti dosta vrele vode da to sve odnese. Ne bi trebalo biti vise slicnih problema.