smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
- shuriken
#1 smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Odem ponekad prosetat ili provozat se biciklom do Kozje ćuprije
na jednom mjestu valjda neki mesar po obicaju baca ostatke od klanja pa uzasno smrdi i tu valja pretrcat
ali ostatak rute je relativno pristojan
al neš majci!
dosjetili su se uvesti fijakere od Bentbaše do Kozje ćuprije
znači smrad, balega, muve, opasnost po djecu, opasnost po bicikliste...
šta će biti kad se konj propne i sleti sa turistima u kanjon?
kuda ce oni dolazit do Bentbase i ko ce ih sprijeciti da balegaju putem?
ciji su to talovi i ko drzi birtiju i ko li ce jos otvorit biritju na Kozjoj ćupriji?
kaže neko, pa i u Beču u centru imaju fijakeri.
Je li taj neko ikad ugazio u balegu u centru Beča?
Da li Velika aleja i centar Beča jednako smrde?
na jednom mjestu valjda neki mesar po obicaju baca ostatke od klanja pa uzasno smrdi i tu valja pretrcat
ali ostatak rute je relativno pristojan
al neš majci!
dosjetili su se uvesti fijakere od Bentbaše do Kozje ćuprije
znači smrad, balega, muve, opasnost po djecu, opasnost po bicikliste...
šta će biti kad se konj propne i sleti sa turistima u kanjon?
kuda ce oni dolazit do Bentbase i ko ce ih sprijeciti da balegaju putem?
ciji su to talovi i ko drzi birtiju i ko li ce jos otvorit biritju na Kozjoj ćupriji?
kaže neko, pa i u Beču u centru imaju fijakeri.
Je li taj neko ikad ugazio u balegu u centru Beča?
Da li Velika aleja i centar Beča jednako smrde?
- atko
#2 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
e ... zao mi konja
- x0z0y0
#3 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
ideja nije losa KADA i AKO bi se sprovela na valjan nacin
na zapadu, gdje god da sam bila, rijese taj problem "zagadjenja" na jednostavan nacin...stave vrecicu konju koja skuplja sve sto ovaj uradi..
to je zaista vrlo jednostavno rjesenje...mala vrecica visi oko repa...hvata sve nezeljeno..
na zapadu, gdje god da sam bila, rijese taj problem "zagadjenja" na jednostavan nacin...stave vrecicu konju koja skuplja sve sto ovaj uradi..
to je zaista vrlo jednostavno rjesenje...mala vrecica visi oko repa...hvata sve nezeljeno..
- atko
#4 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
nije mi zao ni ljudi ni selamicki125 wrote:zašto ga žališ, haj se ti izbalegaj negdje na ulici pa ćeš vidjeti kako ćeš proći.atko wrote:e ... zao mi konja
e ... zao mi konja
-
The 51st State
#5 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
sranje, posljednju mirnu oazu nadohvat ruke koja je idealna za setanje, trcanje, rolanje, voznju bicikla ili sta god, ce unistiti sa ovom papanijadom....
- johnnykola
#6 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
long live govanca!
kad se na rolsuama neko razbije
lagano fejsom fljus direkt na balegu bajagica.
mmmmmmmmmmmmmm

kad se na rolsuama neko razbije
lagano fejsom fljus direkt na balegu bajagica.
mmmmmmmmmmmmmm
- buzzer
#7 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva

set od pet komada - 51,50 eura, pa ti konju kenjaj
- johnnykola
#8 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
brnjica za odozada spremna za download tj. istovar.buzzer wrote:
- Drina Light
#9 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
atko wrote:nije mi zao ni ljudi ni selamicki125 wrote:zašto ga žališ, haj se ti izbalegaj negdje na ulici pa ćeš vidjeti kako ćeš proći.atko wrote:e ... zao mi konja
e ... zao mi konja
svacas
mozda ne slusa frajer balasevica
- L.e.g
#10 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Rek'o je: Ne mo's izbrojati mrtve jer su se carevi igrali rata..............sreca pa konji ne leteatko wrote:nije mi zao ni ljudi ni selamicki125 wrote:zašto ga žališ, haj se ti izbalegaj negdje na ulici pa ćeš vidjeti kako ćeš proći.atko wrote:e ... zao mi konja
e ... zao mi konja
svacas
- vjesticanametli
#11 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
moza ovim bosanskim konjima odgovaraju odsisne vrece neke od masina za obradu drveta koje moraju biti biti skopcane na odsis...................mozda da kanton nazove fis pa pita da im posude jednu iz svoje proizvodnje
-
DS9
#12 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Zao je i meni konja, jer ce, ako se ovo realizuje, tegliti hajvane.atko wrote:e ... zao mi konja
Sjetih se situacije od prije 5-6 godina, Bjelasnica, ona padina od Marsala prema stazi. Covjek dovukao sanjke i jednog konjca da na njegovoj muci zaradjuje. Upregnuo konja u sanjke i tjera ga da ide uzbrdo, a na sanjkama "gospodin i gospodja", veseli, smiju se. Konjic posrce, klize mu se, nema vise snage... Nikoga to ne brine, smjesno im! Zagalamila sam na sve njih, da ih bude sramota sta rade! Nisam mogla uciniti puno vise, tada nije bilo ni zakona o zastiti zivotinja, a to jadno osjecajno bice je bilo posjed ovog kretena sto ga je upregnuo. Ta scena mi je ostala u sjecanju...
Voznja kocijom, fijakerom, sanjkama koje vuku zivotinje je za mene cisto izivljavanje. Za to nema nikave potrebe, samo "cejf" kvazigospode, skorojevica i malogradjana! Bolje bi im svima bilo da pretrce tu dionicu, da je predju biciklom ili da prepjesace. Sramota za Sarajevo i 21. vijek!
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#13 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Odma se ovi iz Zivotinjskog carstva moraju javiti.. sad samo jos neki "vozac" da dodje i ostavi svoje misljenje i to je to.. 
- atko
#14 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
I ti si ono sad ko zajebaT ispo ocamgentoo wrote:Odma se ovi iz Zivotinjskog carstva moraju javiti.. sad samo jos neki "vozac" da dodje i ostavi svoje misljenje i to je to..
sto ne mogu ovih sto dodju da komentarisu komentare drugih ... ako nemas sta reci u prilog temi onda nemoj ni progovarati
- strong69
#15 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
A sta je sa onim fijakerima u centru Beca u prvom okrugu? Sramota za Bec? Kakvo pretjerivanje...DS9 wrote:
Voznja kocijom, fijakerom, sanjkama koje vuku zivotinje je za mene cisto izivljavanje. Za to nema nikave potrebe, samo "cejf" kvazigospode, skorojevica i malogradjana! Bolje bi im svima bilo da pretrce tu dionicu, da je predju biciklom ili da prepjesace. Sramota za Sarajevo i 21. vijek!
-
felichi
#16 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
gentoo wrote:Odma se ovi iz Zivotinjskog carstva moraju javiti.. sad samo jos neki "vozac" da dodje i ostavi svoje misljenje i to je to..
- amortizer
#17 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Kod kineza 27 komada, 2KMjohnnykola wrote:brnjica za odozada spremna za download tj. istovar.buzzer wrote:
- new_jazzWa
#18 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Neko spomenu Bec,i tacno,koliko god prvi becirk bio lijep i zanimljiv tacno je i da smrdi na konjsku balegu. Koliko god im pricvrscavali vrecica na GUZ hovno smrdi jednako! Sad je do nas!
-
nino90
#19 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
ne treba im dati da jedu pa nece srati .p
- chengaba
#20 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Vec uvidjam gresku u tom planureni-90 wrote:ne treba im dati da jedu pa nece srati .p
AKO ce vec uvesti konje na darivu, onda bi trebali ici najdalje do onog prvog mosta.
Ajd sto ce napraviti sranje onim sto se veru uza vrleti, nego sto ce upasti jado od konja u rijeku na onoj šregi...
- superxenon
#21 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
imao moj komsija na vikendici konja, i on ga taman naucio da ne jede a ovaj mu crko'! 
- terapija
#22 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Jos neka napklati od RAD-a. Ma milina.micki125 wrote:ali treba ovu inicijativu gledati i sa pozitivne strane. naime konjsko đubrivo je dobro za usjeve, travu i sl., pa prema tome ko živi blizu nek fino spremi lopatu i kolica i lagano za konjima nek sakuplja govanca:D , ugodno sa korisnim
Ma upravu si, sva gledamo negativno, ovo je prvi dobar post
-
DS9
#23 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
strong69 wrote:A sta je sa onim fijakerima u centru Beca u prvom okrugu? Sramota za Bec? Kakvo pretjerivanje...DS9 wrote:
Naravno da je saramota i za Bec, kao sto je i npr. korida sramota za Spaniju! Ako je u Evropi, ne znaci automatski da je dobro. I oni ce to morati mijenjati prije ili kasnije, a u medjuvremenu mi bismo se trebali ugledati na pozitivne, a ne na negativne primjere.
- Banksy
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#25 Re: smrad i balega od sada i u centru Sarajeva
Rijesi se problem konjske stolice. Ali sta uradit kad se djogatu-da prostite-prituzi mala nuzda? Ima li kakav konjski nakurnjak za male nuzde? Fijakeristi bi trebali i kakav paravn nosat. Konj zna izvalit alatku iz slica kad mu prituzi mala nuzda. Treba voditi racuna i o estetskim i moralnim apektima.