Smotra horova - Sarajevo
Moderator: Chloe
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pa eto, nemoj doci....Nigmus wrote:Bem ti gluVe telefone.
Bio sam, bio sam.
Sada mi zao spiskanih dva sata na Coronine popevke.
no hard feelings
kad je to vec...popevka....a btw, trajalo je haman 3 sata....
-
mIRCerka
ne kvaris temu...ja nisam od onih MI SMO NAJBOLJI NAJJACI osim kad pricam o Zelji...Nigmus wrote:Bice da sam zaspao
Necu vise kvariti temu
ja volim kad mi se ukaze na greske ili mogucnosti za popravak
sta ti se tacno nije svidjelo ?
-
mIRCerka
pa ako kazem da ce se pjevati GRAND hitovi, bice odziv mashala...sto da lazem kogaNigmus wrote:Procjenite
po odzivu
a iskreno, i do sada su ove smotre bile haman horovi horovima i familiji da pjevaju....stoga....JSM
-
mIRCerka
Evo, vec je sutra, pa da javim...
Na smotri je nastupilo 5 horova: Proleter, Daire, Gajret, Korona i Zeljeznicar.... program je trajao 90 minuta i bilo je super
vokalna skupina iz Daira je po prvi put nastupila na ovakvoj smotri, ali su cure bile super...
najvise su me dojmile cike i tete iz Proletera...pjevali su pjesme...hajmo rec iz Titove srednje skole
i bili su mrak...
na kraju se iz Zelje odvojio mali ansambl koji je zavrsio koncert...bio je neki ciko s kamerom, sve je snimio ali ne skontah ko je sta je odakle je...
Na smotri je nastupilo 5 horova: Proleter, Daire, Gajret, Korona i Zeljeznicar.... program je trajao 90 minuta i bilo je super
vokalna skupina iz Daira je po prvi put nastupila na ovakvoj smotri, ali su cure bile super...
najvise su me dojmile cike i tete iz Proletera...pjevali su pjesme...hajmo rec iz Titove srednje skole
na kraju se iz Zelje odvojio mali ansambl koji je zavrsio koncert...bio je neki ciko s kamerom, sve je snimio ali ne skontah ko je sta je odakle je...