Ima nas četvero, mašhallah, uključujući jedno malo od 2 godine.
smještaj u gradacu, apartman
Moderator: anex
-
samma
#1 smještaj u gradacu, apartman
Obzirom da ove godine prvi put planiramo na ljetovanje u Gradac, ima li iko kakav broj ili neki prijedlog za smještaj.
- gonič zmajeva
#2 Re: smještaj u gradacu, apartman
evo malo slika
-
samma
#3 Re: smještaj u gradacu, apartman
čini mi se da baš i nema dobre hladovine?????gonič zmajeva wrote:
evo malo slika
-
hurmasica
#4 Re: smještaj u gradacu, apartman
Nema direktno na plazi hladovine, ali uz plazu je setaliste i ima puno ljetnih basti sa hladovinom. lijepo mjesto, samo je problem velika guzva i mnogo mnogo mnogo bosancerosa.
-
immuno
#5 Re: smještaj u gradacu, apartman
Bila jednom i nikad vise.Prvo sto se setanja tice malo mjesto znaci nema nekog setanja a jos uz to sve ima jedno brdo uh neznas jel gore uzbrdo jal nizbrdo a sa malim maksumom neznam.Ja sam jos ponesreci bila u onom odvratnom hotelu laguna cini mi se da se zove i prvu noc se otrovala ribom neznam sta bi bilo da je nesto drugo za veceru bilo 
-
samma
#6 Re: smještaj u gradacu, apartman
uh sad sam u dilemi a baš sam bila zagrijana, još samo da rezervišem..immuno wrote:Bila jednom i nikad vise.Prvo sto se setanja tice malo mjesto znaci nema nekog setanja a jos uz to sve ima jedno brdo uh neznas jel gore uzbrdo jal nizbrdo a sa malim maksumom neznam.Ja sam jos ponesreci bila u onom odvratnom hotelu laguna cini mi se da se zove i prvu noc se otrovala ribom neznam sta bi bilo da je nesto drugo za veceru bilo
-
Lelal
#7 Re: smještaj u gradacu, apartman
Tucepi su najbolji ko ima malu djecu, bili tamo 3 ljeta zaredom super odmor...
-
palamuda
#8 Re: smještaj u gradacu, apartman
Gradac je lijep nije vrh al je ok. Ima hlada tamo pri kraju mjesta gdje su nekad bila naša odmarališta. Bio sam prošle godine sa manjom djecom i nisam se napatio, mjesta u hladu možeš uvijek naći do 10 - 11 sati ujutru, što je ok. Ponuda vanpasionska je super i nije skupo zato je i najbolji.
-
ella_ina
#9 Re: smještaj u gradacu, apartman
po meni najljepše mjesto, pogotovo za parove sa malom djecom je Veliki Drvenik...tamo sam svako ljeto...ima hladovine, imas gdje prosetati....prema malom Drveniku pogotovo super tura za šetanje...makarska blizu da se ode ono na preko dana
tako da moj prijedlog je Veliki Drvenik... Gradac mi nesto nije posebno...i što neko reče...ono brdoo aaa duša mi je na nos izašla dok sam se popela 
-
samma
#10 Re: smještaj u gradacu, apartman
Drvenik jest najbolji, al sam sigurno zadnje 3-4 godine bila tamo, omrzlo mi više.ella_ina wrote:po meni najljepše mjesto, pogotovo za parove sa malom djecom je Veliki Drvenik...tamo sam svako ljeto...ima hladovine, imas gdje prosetati....prema malom Drveniku pogotovo super tura za šetanje...makarska blizu da se ode ono na preko danatako da moj prijedlog je Veliki Drvenik... Gradac mi nesto nije posebno...i što neko reče...ono brdoo aaa duša mi je na nos izašla dok sam se popela
On jeste najbolji za parove sa malom djecom, i hladovina, i šetnja al mi je vjeruj dosta više. Bili i u Podgori, onako, ništa posebno. Makarska je dobra al što kažeš samo na dan, tako obično i bude svake godine.Sad bi malo da promijenim.
-
vakuolla
#11 Re: smještaj u gradacu, apartman
Trpanj, fino mjesto za porodice sa djecom, hladovine ima u svako doba, nema gužve a i cijene su dosta pristupačne... 
- karanana
#12 Re: smještaj u gradacu, apartman
bio u gradcu jednom. nista posebno. dojmilo mi se i veoma prljavo, cak ima i nekih par napustenih kuca/odmaralista kroz koje sam prolazio da dodjem do plaze a raja ih koristi za wc. vjerovatno bosansko ili srpsko vlasnistvo pa se to jos nije rijesilo.
za hladovinu, brela bez premca. skuplja jesu i teze je naci mjesto ali ako se ranije krene trazit, vjerovatno se moze naci.
za hladovinu, brela bez premca. skuplja jesu i teze je naci mjesto ali ako se ranije krene trazit, vjerovatno se moze naci.