Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

fosna2014

#1 Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by fosna2014 »

Posto uskoro nasi najbolji idu za Brazil, nije na odmet da pricamo malo i o smjestaju. Ovdje sam zamislio da stavljamo sve oko smjestaja i trening centra repke. Slike, dogadjaje, termine itd.

8-)

Idemo.

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
emko1234

#2 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by emko1234 »

mene zanima jel sejo brajlovic ide s njima i da hoce li nosit domacu rakiju i sudžuku?

jebo smjestaj, smjestaju se sve vec zna.
fosna2014

#3 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by fosna2014 »

Ja ne mogu recimo naci nikako taj trening centar.

Šveđanin

#4 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by Šveđanin »

A hoce se pridruziti i kakve tete u hotelu?

Da podignu moral ako se igraci uznemire..

Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
fosna2014

#5 Re: AW: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guar

Post by fosna2014 »

Ja se bojim samo za Vrsajevica.:D

lajkujMe

#6 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by lajkujMe »

Sad izasao tekst o trenining centru, imali su nasi bogami masala uvjeta :D Ko da smo Brazil a ne B I H :bih:

Jedino sto mi smeta je ako je to uopste istina da neki "glavni igraci to jeste nase zvijezde" imaju vece i luksuznije sobe od ostalih.

I pobogu sta ce savezu 88 soba?
limeni

#7 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by limeni »

23 igraca
safet susic
tomo piplica
elvir baljic
borce sredojevic
darko ljubojevic
elvedin begic
emir pilav
jasmin bakovic
dr. hadzibajric
slavica pecikoza
ivan beus
ivica osim
dusan bajevic
ibrahim adilagic
muha begagic
josip bevanda
amer halep
senad isla
mile kovacevic
mato jozic
dragan kulina
ivan peri
nurdin pestalic
zlatko spasojevic
milorad sofrenic
naser oric
selma bajrami
nermin niksic
sergej barbarez
muha konjic
vedo music
zlatko l.
bakir izetbegovic
d. covic
lijanovic
amra halebic
munib usanovic
mile dodik
hamdija abdic tigar
ivo komsic
hanka paldum
halid beslic
osman dziho
elvira rahic
sead susic
ismet horo
fahro radoncic
suljo tihic
vjekoslav bevanda
trener leotara
zdravko saraba
amar osim
mirsad dedic
enes begovic
2 kuhara
jos dva fizioterapeuta uz dr. ismara hadzibajrica
jos jedna osoba uz s. pecikozu da njoj prevodi s engleskog na nas jezik
2 vozaca
svi u napad

#8 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by svi u napad »

Limeni ovo je vec previse. Pohvalio sam te ranije vec 3 puta (zadnji put prekjucer) i tebi nikad dosta. :mrgreen: Svaka cast i svaka ti dala za ovaj spisak. :thumbup: Bas lijepo od tebe. Volim kad je sve transparentno i posteno. Eto pored 23 igraca i clanova strucnog staba sad znamo i ko su drugi ucesnici Mundijala. Hajd sad da ne duzim (sretan sam jos uvijek nakon ne prospavane noci-jebi ga vrijedilo je) drago mi je da ovdje ima i ljudi sa humorom :mrgreen: Svaka cast jos jednom za spisak. Ziv i zdrav bio (kao i ostali forumasi koji navijaju za jednu i jedinu). Naprijed BiH.
dinooh

#9 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by dinooh »

lajkujMe wrote:Sad izasao tekst o trenining centru, imali su nasi bogami masala uvjeta :D Ko da smo Brazil a ne B I H :bih:

Jedino sto mi smeta je ako je to uopste istina da neki "glavni igraci to jeste nase zvijezde" imaju vece i luksuznije sobe od ostalih.

familija...
lajkujMe

#10 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by lajkujMe »

dinooh wrote:
lajkujMe wrote:Sad izasao tekst o trenining centru, imali su nasi bogami masala uvjeta :D Ko da smo Brazil a ne B I H :bih:

familija...

To ne pije vode jer je hotel izmedju ostalog rekao da je jedan od zahtjeva saveza bila zabrana ulaska djevojaka, zena i rodbine igraca i strucnog staba
dinooh

#11 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by dinooh »

Pa sto je onda Pape dozvolio da im zene i djevojke putuju u Brazil i da ce se moci vidjeti. Pa gdje ce se vidjeti ako ne u hotelu.
emko1234

#12 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by emko1234 »

Šveđanin wrote:A hoce se pridruziti i kakve tete u hotelu?

Da podignu moral ako se igraci uznemire..

Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
dole kurave vrh vrhova kostaju po 100 eura max. oni iz serija sto smo ih gledali ko mali, e haj sad ne omasti brkove a pare nisu problem.
lajkujMe

#13 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by lajkujMe »

dinooh wrote:Pa sto je onda Pape dozvolio da im zene i djevojke putuju u Brazil i da ce se moci vidjeti. Pa gdje ce se vidjeti ako ne u hotelu.

Ima i Brazila izvan Hotela :D

Ma da je moguce da je ta recenica pogresno shvacena, vjerovatno su mislili da djevojke, zene i rodbina ne mogu u sobe i prespavati tu nego samo u zajednicke prostorije hotela kao sto su restoran, predvorije i slicno.
SkyLimit

#14 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by SkyLimit »

Pročitah u zadnjem članku o hotelu na klixu da zvijezde i manje poznati igrači neće imati sobe istog nivoa.
Znači za Avdiju soba bez tople vode i televizora,doručak pašteta i kriška hljeba te čaša vode.Medunjanin će imati toplu vodu,obični televizor,internet, piletinu za doručak i voćni sok.A Džeko,on će imati jacuzzi,plazmu TV,maserku i Švedski stol uvijek na raspolaganju.
SSemir

#15 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by SSemir »

ima li gdje taj clanak o nasim zahtjevima. de da i ja vidim :)
cambi

#16 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by cambi »

23 igraca a delegacija 88 ljudi očigledno nisu nikog zaboravili povest
costacurta

#17 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by costacurta »

Gledam slike sa portala, ja odabira hotela i govana! Moraš preko magistrale do mora ko u Drveniku :lol: bezbeli jeftiniji bio nego smještaj ispod magistrale
Kakva oaza mira hotel u po čaršije (pogledati npr Google map), pa zar kod nas zaista nema niko sposoban, mislim sposoban da napravi nešto kako valja a ne gleda po defoltu sebe da ugradi :roll: ?
Svaka čast Hrvatima na odabiru, ovo naše je vrh samo onome ko nije mako dalje od Makarske rivijere :lol:
limeni

#18 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by limeni »

svi u napad wrote:Limeni ovo je vec previse. Pohvalio sam te ranije vec 3 puta (zadnji put prekjucer) i tebi nikad dosta. :mrgreen: Svaka cast i svaka ti dala za ovaj spisak. :thumbup: Bas lijepo od tebe. Volim kad je sve transparentno i posteno. Eto pored 23 igraca i clanova strucnog staba sad znamo i ko su drugi ucesnici Mundijala. Hajd sad da ne duzim (sretan sam jos uvijek nakon ne prospavane noci-jebi ga vrijedilo je) drago mi je da ovdje ima i ljudi sa humorom :mrgreen: Svaka cast jos jednom za spisak. Ziv i zdrav bio (kao i ostali forumasi koji navijaju za jednu i jedinu). Naprijed BiH.
hvala prijatelju ali ja samo pisem ono sto mi je u srcu :thumbup:
pozz i tebi
cambi

#19 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by cambi »

costacurta wrote:Gledam slike sa portala, ja odabira hotela i govana! Moraš preko magistrale do mora ko u Drveniku :lol: bezbeli jeftiniji bio nego smještaj ispod magistrale
Kakva oaza mira hotel u po čaršije (pogledati npr Google map), pa zar kod nas zaista nema niko sposoban, mislim sposoban da napravi nešto kako valja a ne gleda po defoltu sebe da ugradi :roll: ?
Svaka čast Hrvatima na odabiru, ovo naše je vrh samo onome ko nije mako dalje od Makarske rivijere :lol:
to i ja evo gledam hrvati izabrali mjesto ekstra dobro, kad sam vidio šta su ovi naši retardi uzeli nisam mogao vjerovat ni za kurac, niti če imat mira niti šta a spisak putnika je kao neka zajebancija sve ov pobacat iz aviona
AndreyBlanc

#20 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by AndreyBlanc »

Suze su me zalile za ovaj spisak :D :D
hatemondays

#21 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by hatemondays »

Nasim igracima treba carsija kao motiv, nisu ti oni za neka izolovana podrucja, sto vise zabave nasi bolje igraju.Uostalom vidjecemo na kraju cija je lokacija bila bolja zavisi od rezultata.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#22 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by Velkoski »

Imamo najveću ekspediciju u historiji Mundijala.
It_is_a_Leclerc

#23 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by It_is_a_Leclerc »

Gluposti i same gluposti.

Eno sad ne valja ni kamp. Niko živ ne zna šta valja, osim, dakako, nas sa foruma koji smo tu da rastumačimo i objasnimo ljudima koji su lično otišli u Brazil i provjerili sve lokacije koje su nam nuđene, kako ne valja magistrala, kako ne valja ovo-ono.
Prvo, zaboravljate da ovo nije Zenica, već Brazil, i da tamo npr. Zvjezdana Misimovića ne doživljava uglavnom niko. Nit je koga briga za njega, nit ko ima potrebu da ga nešto uznemirava. Dakle, priča o "neophodnom miru" je budalaština.
Drugo, što oko svega pravite negativu. Evo ne valja spisak reprezentativaca, ne valja Pape, ne valja Džeko, ne valja niko u svijet, što bi rekli Crnogorci, ne valja Savez, ne valja Slavica Pecikoza, ne valja avion kojim lete, ne valja dres, naravno, ne valja kamp, sramotimo se, jadni smo, smiješni, itd. itd. Hrvati su bolji, Nijemci su bolji. Mi smo tu negdje sa Hondurasom...Dajte ljudi se malo skoncentrišite. Pa nisu oni otišli u Brazil na ekskurziju da bi me, u konačnici, zabolilo uho gdje će spavati.
Rob_Atl

#24 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by Rob_Atl »

malo prije muz od Ibisevice sestre status napisao "hvala reprezentaciji na pozivu da idem sa njima u brazil, svi putni troskovi su placeni" :oops: , svi se trpaju haman
costacurta

#25 Re: Smjestaj BiH Reprezentacije - Hotel Casa Grande Guaruja

Post by costacurta »

It_is_a_Leclerc wrote:Gluposti i same gluposti.

Eno sad ne valja ni kamp. Niko živ ne zna šta valja, osim, dakako, nas sa foruma koji smo tu da rastumačimo i objasnimo ljudima koji su lično otišli u Brazil i provjerili sve lokacije koje su nam nuđene, kako ne valja magistrala, kako ne valja ovo-ono.
Prvo, zaboravljate da ovo nije Zenica, već Brazil, i da tamo npr. Zvjezdana Misimovića ne doživljava uglavnom niko. Nit je koga briga za njega, nit ko ima potrebu da ga nešto uznemirava. Dakle, priča o "neophodnom miru" je budalaština.
Drugo, što oko svega pravite negativu. Evo ne valja spisak reprezentativaca, ne valja Pape, ne valja Džeko, ne valja niko u svijet, što bi rekli Crnogorci, ne valja Savez, ne valja Slavica Pecikoza, ne valja avion kojim lete, ne valja dres, naravno, ne valja kamp, sramotimo se, jadni smo, smiješni, itd. itd. Hrvati su bolji, Nijemci su bolji. Mi smo tu negdje sa Hondurasom...Dajte ljudi se malo skoncentrišite. Pa nisu oni otišli u Brazil na ekskurziju da bi me, u konačnici, zabolilo uho gdje će spavati.
Jebga kad su to sve fakti.

Znaš li šta se može dobiti za milion dolara koliko FIFA daje za smještaj i transport?
Ne bi to bio nikakav problem da se u startu ne planira i pregovara procenat sa vlasnicima tih hotela, pa ko više da, npr. 10 milja po članu delegacije + besplatan boravak za vrijeme mundijala i kurave gratis. :D

Ma neka je , halal im bilo. Ja sretan što su uopšte tamo, taman u bungalovima da su smješteni :D
Post Reply