Idemo.
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
familija...lajkujMe wrote:Sad izasao tekst o trenining centru, imali su nasi bogami masala uvjetaKo da smo Brazil a ne B I H
![]()
Jedino sto mi smeta je ako je to uopste istina da neki "glavni igraci to jeste nase zvijezde" imaju vece i luksuznije sobe od ostalih.
I pobogu sta ce savezu 88 soba?
dinooh wrote:familija...lajkujMe wrote:Sad izasao tekst o trenining centru, imali su nasi bogami masala uvjetaKo da smo Brazil a ne B I H
![]()
Jedino sto mi smeta je ako je to uopste istina da neki "glavni igraci to jeste nase zvijezde" imaju vece i luksuznije sobe od ostalih.
I pobogu sta ce savezu 88 soba?
dole kurave vrh vrhova kostaju po 100 eura max. oni iz serija sto smo ih gledali ko mali, e haj sad ne omasti brkove a pare nisu problem.Šveđanin wrote:A hoce se pridruziti i kakve tete u hotelu?
Da podignu moral ako se igraci uznemire..
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
dinooh wrote:Pa sto je onda Pape dozvolio da im zene i djevojke putuju u Brazil i da ce se moci vidjeti. Pa gdje ce se vidjeti ako ne u hotelu.
hvala prijatelju ali ja samo pisem ono sto mi je u srcusvi u napad wrote:Limeni ovo je vec previse. Pohvalio sam te ranije vec 3 puta (zadnji put prekjucer) i tebi nikad dosta.Svaka cast i svaka ti dala za ovaj spisak.
Bas lijepo od tebe. Volim kad je sve transparentno i posteno. Eto pored 23 igraca i clanova strucnog staba sad znamo i ko su drugi ucesnici Mundijala. Hajd sad da ne duzim (sretan sam jos uvijek nakon ne prospavane noci-jebi ga vrijedilo je) drago mi je da ovdje ima i ljudi sa humorom
Svaka cast jos jednom za spisak. Ziv i zdrav bio (kao i ostali forumasi koji navijaju za jednu i jedinu). Naprijed BiH.
to i ja evo gledam hrvati izabrali mjesto ekstra dobro, kad sam vidio šta su ovi naši retardi uzeli nisam mogao vjerovat ni za kurac, niti če imat mira niti šta a spisak putnika je kao neka zajebancija sve ov pobacat iz avionacostacurta wrote:Gledam slike sa portala, ja odabira hotela i govana! Moraš preko magistrale do mora ko u Drvenikubezbeli jeftiniji bio nego smještaj ispod magistrale
Kakva oaza mira hotel u po čaršije (pogledati npr Google map), pa zar kod nas zaista nema niko sposoban, mislim sposoban da napravi nešto kako valja a ne gleda po defoltu sebe da ugradi?
Svaka čast Hrvatima na odabiru, ovo naše je vrh samo onome ko nije mako dalje od Makarske rivijere
Jebga kad su to sve fakti.It_is_a_Leclerc wrote:Gluposti i same gluposti.
Eno sad ne valja ni kamp. Niko živ ne zna šta valja, osim, dakako, nas sa foruma koji smo tu da rastumačimo i objasnimo ljudima koji su lično otišli u Brazil i provjerili sve lokacije koje su nam nuđene, kako ne valja magistrala, kako ne valja ovo-ono.
Prvo, zaboravljate da ovo nije Zenica, već Brazil, i da tamo npr. Zvjezdana Misimovića ne doživljava uglavnom niko. Nit je koga briga za njega, nit ko ima potrebu da ga nešto uznemirava. Dakle, priča o "neophodnom miru" je budalaština.
Drugo, što oko svega pravite negativu. Evo ne valja spisak reprezentativaca, ne valja Pape, ne valja Džeko, ne valja niko u svijet, što bi rekli Crnogorci, ne valja Savez, ne valja Slavica Pecikoza, ne valja avion kojim lete, ne valja dres, naravno, ne valja kamp, sramotimo se, jadni smo, smiješni, itd. itd. Hrvati su bolji, Nijemci su bolji. Mi smo tu negdje sa Hondurasom...Dajte ljudi se malo skoncentrišite. Pa nisu oni otišli u Brazil na ekskurziju da bi me, u konačnici, zabolilo uho gdje će spavati.