Smislio sam vic!
-
žohar
evo jedan glupi...
Setam gradom mirisu kolaci, kad ja tamo ono palacinke...
...jos jedan...
Dok se troglava azdaha nasminkala proso je voz na vodeni pogon iako mu je pukla guma ...
...zadnja obecajem...
Sjede 2 uciteljice u skoli: jedna pita a druga kolac.
...dosta glupih!!!!!!!!

Setam gradom mirisu kolaci, kad ja tamo ono palacinke...
...jos jedan...
Dok se troglava azdaha nasminkala proso je voz na vodeni pogon iako mu je pukla guma ...
...zadnja obecajem...
Sjede 2 uciteljice u skoli: jedna pita a druga kolac.
...dosta glupih!!!!!!!!
-
Bosna_E
Na tvoj vic da ti vratim istinutim dogadzajem.jazzer wrote:Moj jaran je smislio ovaj ( bar tako kaze)
Setaju Zagor i Ciko Ferhadijom.
Zagoru ispadne novcanik a neki malac pridje i kaze:
Ciko, ciko, ispao vam je novcanik.
Kaze Zagor: Hvala mali, ali nisam ja Ciko ja sam Zagor.
Ja sam bio prisutan kad je prije par godina jedno cigance prislo jednom momku i kaze mu "ciko daj mi jednu marku", a ovaj mu odgovori "Nedam ni feninga kad mi kazes da sam ciko, da si rekao da sam zagor dao bi ti 10 maraka". Cigance nista nije shvatilo otislo je zbunjeno a mi ostali koji smo bili tu padali smo od smjeha jer se desilo spontano i zaista je bilo smjesno.
-
MRAVOJED
it comes as a shocking surpriserehaktor wrote:pokusavam smisliti pametno glup vic, ali mi ne ide...
da li sam glup da ne mogu da smislim pametan vic ili sam odvec pametan da smislim glup vic, ili mi jednostavno ne ide?![]()
nema tu smišljanja
-
sierra1712
evo jedan dobar
Isao Mujo u lov i onako sa punom ratnom spremom sakrio se iza grma kad nakon par sati cekanja iskoci medvjed ote Muji pusku i kaze "Mujo hos sad da napravim od tebe hamburger il da te karam?"Konta mujo malo ma bolje i ziv a jeban nego da me pojede i kaze on medi"Ovo drugo" I kara njega medvjed i pusti ga.Opet drugi dan Mujo dosao u lov,sakrio se iza grma kad opet medo iskoci ote mu pusku i kaze "Opet ti Mujo?Sta ces sad da napravim od tebe hamburger il da te karam?" Mujo opet skonta malo kaze "Jebiga opet ovo drugo medo" I tako kara njega medo i pusti ga.Kad treci dan Mujo opet otiso u lov sakrio se iza velikog grma ceka on ceka kad opet medo iskoci pred njega.Mujo se sjebo zna sta slijedi kad ce ti medo" Mujo matere ti jesi ti lovac ili peder?"
Nije los kad se dobro isprica:):)
Isao Mujo u lov i onako sa punom ratnom spremom sakrio se iza grma kad nakon par sati cekanja iskoci medvjed ote Muji pusku i kaze "Mujo hos sad da napravim od tebe hamburger il da te karam?"Konta mujo malo ma bolje i ziv a jeban nego da me pojede i kaze on medi"Ovo drugo" I kara njega medvjed i pusti ga.Opet drugi dan Mujo dosao u lov,sakrio se iza grma kad opet medo iskoci ote mu pusku i kaze "Opet ti Mujo?Sta ces sad da napravim od tebe hamburger il da te karam?" Mujo opet skonta malo kaze "Jebiga opet ovo drugo medo" I tako kara njega medo i pusti ga.Kad treci dan Mujo opet otiso u lov sakrio se iza velikog grma ceka on ceka kad opet medo iskoci pred njega.Mujo se sjebo zna sta slijedi kad ce ti medo" Mujo matere ti jesi ti lovac ili peder?"
Nije los kad se dobro isprica:):)
-
MRAVOJED
ima bend probu i gitarista se štima, kaže basisti daj mi e (tajng tajng
) daj mi a (tojng toooojng
) daj mi fis kaže basista ne postoji ta žica , gitarista se okrene prema bubnjaru daj mi ti fis kaže bubnjar imam samo fus
pa dobro čovječe o´š ti ijednom doć naštimat
pa dobro čovječe o´š ti ijednom doć naštimat
-
_galaksija
Cigankin recept za kolach:
1. Ukrades pet jaja......
1. Ukrades pet jaja......
-
_galaksija
4 najtrazenija covjeka u BiH:
Karadzić,Mladić i 2 ziranta
Karadzić,Mladić i 2 ziranta