SMINKA oliti MAKE-UP

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ema_

#9676 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ema_ »

BJB

#9677 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

KiSSgirl wrote:i ja sam kupila onu olovku contour clubbing ali nije mi nesto, brzo mi se razmaze i nestane kad stavim u oko :D :|
Djes' bona u oko, ono je za okolo ociju :D :shock: :cry: :skoljka:
KiSSgirl

#9678 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by KiSSgirl »

BJB wrote:
KiSSgirl wrote:i ja sam kupila onu olovku contour clubbing ali nije mi nesto, brzo mi se razmaze i nestane kad stavim u oko :D :|
ma isto je to :D :D
KiSSgirl

#9679 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by KiSSgirl »

aaa svasta
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#9680 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ladyblue18 »

Ja joj se divim jer nema kompleksa, a kako je nositi svu ovu silu na licu ne zelim ni zamisliti.
ema_

#9681 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ema_ »

Nisam nikad vidjela onakvo lice, od čega je ono? :?

A drugo, kako smije sa onim svim fensi šmensi kremicama još mazati po onome :shock: Hajd da su neke medicinske i slično.. :|
alica.k

#9682 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

ma to je poremeceno, onakve acne vulgaris treba lijeciti a ne sakrivati..SIGURNO postoji uzrok.
BJB

#9683 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

KiSSgirl wrote:
BJB wrote:
ma isto je to :D :D
Bemmumisha, meni je super i nije mi se razmazivala cak ni kad bih drijemnula s njom, onako premorena da skinem maskaru.
ladyblue18

#9684 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ladyblue18 »

alica.k wrote:ma to je poremeceno, onakve acne vulgaris treba lijeciti a ne sakrivati..SIGURNO postoji uzrok.
I ja isto kontam.

Fakat ni meni nije jasno kako joj se jos vise ne pogorsa stanje sa svim sto stavlja na lice...covjece. :|
alica.k

#9685 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

ladyblue18 wrote:
alica.k wrote:ma to je poremeceno, onakve acne vulgaris treba lijeciti a ne sakrivati..SIGURNO postoji uzrok.
I ja isto kontam.

Fakat ni meni nije jasno kako joj se jos vise ne pogorsa stanje sa svim sto stavlja na lice...covjece. :|
pa mozda kad bi popustila smirilo bi se barem malo...
pocetni uzrok+zamisli sva ta hemija+kompleks i stres od toga...ne moze se nikako samo od sebe popraviti.
sad jesul hormoni, jel kakva bakterija, gljivica...al ovo treba lijeciti a ne sakrivati.
Anne Boleyn

#9686 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Anne Boleyn »

Ma koliko onih pudera stavi?! :shock: A lijepa je djevojka...
Allenass

#9687 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Allenass »

Pa većina cura danas umjesto da liječi akne prekrivaju slojevima pudera. Ne znam samo šta misle, do kad tako.
KiSSgirl

#9688 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by KiSSgirl »

Bemmumisha, meni je super i nije mi se razmazivala cak ni kad bih drijemnula s njom, onako premorena da skinem maskaru.[/quote][/quote]

ma sigurno je onda do mene :roll: :-D
Loulou

#9689 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Loulou »

ladyblue18 wrote:
I ja isto kontam.

Postoji nekoliko "nastavaka" (da ih tako nazovem), tog clipa. Ona liječi akne, na nekim klipovima i opisuje terapije koje je primjenjivala i dijete kojima se, pod liječničkim nadzorom, podvrgavala, sve je još uvijek u procesu, tako da joj je lice znatno bolje.
Ovo je jedan od (novijih) clipova:
ladyblue18

#9690 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ladyblue18 »

Eh ovo je vec bolje.
Ali meni nije jasno kako pored svog onog maltera. :-) Dzaba i doktori i sve, meni bi se lice ja imam osjecaj da je ovakvo samo jos vise pogorsalo kad bih koristila sve ovo. :D
VenomousV

#9691 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by VenomousV »

mene neko sa sax-a prati :shock: :shock:

sinoc sam ovo gledala i sad slucajno kako preletih po portalu vidjeh :shock: :shock:

mozda imam secret admirer :lol: :lol: :lol:
LONGMAN

#9692 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by LONGMAN »

Hjoj svaka joj cast na hrabrosti. Moje fleke sada gledam kao flekice i svaki put kad padnem u depru zbog njih gledacu ovu curu :-)
A ima svavakvih osoba ako ne prekrijes gade im se osobe sa ovim bubuljicama, ako prekrije onda jos gore, ne daj Boze nikome.

Ja svoje fleke ne prekrivam, neka se naviknu :roll: (jedva sam skupila hrabrosti da ih ne prekrivam, ali budu samo gore ako ih krijem) :)
alica.k

#9693 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

LONGMAN wrote:Hjoj svaka joj cast na hrabrosti. Moje fleke sada gledam kao flekice i svaki put kad padnem u depru zbog njih gledacu ovu curu :-)
A ima svavakvih osoba ako ne prekrijes gade im se osobe sa ovim bubuljicama, ako prekrije onda jos gore, ne daj Boze nikome.

Ja svoje fleke ne prekrivam, neka se naviknu :roll: (jedva sam skupila hrabrosti da ih ne prekrivam, ali budu samo gore ako ih krijem) :)
to ti je ono, ljudi misle da ne vodis dobro licnu higijenu ako imas bubuljice po licu/tijelu.
MedenoSrce

#9694 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by MedenoSrce »

babyline wrote: mazem sa pentagal galenika kremom iz apoteke.. i ja to cinim po dijelovima koji su bas dehidrirani ostalo normalno... i pomaze... :-D pokusaj i ti
Hvala, probam.

@otherside cijela može samo iz Torte i to :kravata:
Michun

#9695 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

VenomousV wrote:mene neko sa sax-a prati :shock: :shock:

sinoc sam ovo gledala i sad slucajno kako preletih po portalu vidjeh :shock: :shock:

mozda imam secret admirer :lol: :lol: :lol:
Kako? Daj detalje...
Čudna sorta

#9696 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Čudna sorta »

djevojke, pomoć :-D

znate li gdje bih mogla naći ovaj puder?

http://neseser.hr/puder/1249-clinique-s ... owder.html

i da li ga je neko već koristio, iskustva?
Nadinka

#9697 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Nadinka »

Clinique inace imas u Plazi, da li ima ovaj puder vec nisma sigurna ali mozes ih nazvati i pitati. plaza je u bbi i u mercatoru.

A drage moje, d aja vama samo onako malkice prisapnem da iduce sedmice na mzt vas ceka DRAMA :D
ema_

#9698 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ema_ »

alica.k wrote:
LONGMAN wrote:Hjoj svaka joj cast na hrabrosti. Moje fleke sada gledam kao flekice i svaki put kad padnem u depru zbog njih gledacu ovu curu :-)

to ti je ono, ljudi misle da ne vodis dobro licnu higijenu ako imas bubuljice po licu/tijelu.

Ili da se ubijaš slatkim i masnim.

Doduše, ja sam Bogznakoliko majoneze u životu pojela, pa lice kao u bebe, da nije do Becutana? :lol: BTW, šta to ima u toj kremi uopće? Imam osjećaj da ću je čitav život koristiti, mada mi je već pomalo dosadna :D .
despina

#9699 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by despina »

ja sam jednom stavila becutan, posudila od prijateljice jer sam zaboravila svoju kremu i sva sam se osula, dobila neke male prištiće :cry:

ovu koristim već duže vremena i pokazala se kao najbolja Image
Michun

#9700 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

Da pofalim maskaru collistar, tridimensionale. Extra crna, izduzi trepuse. Vidjecemo jel se ne daj boze truni ili sl.
Post Reply