alica.k wrote:double wear je isto za masnu kozu.
probaj chanel prolumiere za suhucure se kunu u njega.
il neki clinique, oni imaju dosta pudera za suhu kozu.
Hvala puno
Moderator: anex
alica.k wrote:double wear je isto za masnu kozu.
probaj chanel prolumiere za suhucure se kunu u njega.
il neki clinique, oni imaju dosta pudera za suhu kozu.
Ja imam prilicno suhu kozu i uvijek deveram sa puderima i cesto mi se desi da nadjem neki d ami super odgovara ali nakon nekog perioda opet ne valja_amy_ wrote:Redovno vas citam na forumu i moram priznati da sam vec par stvarcica kupila, super su vam preporukePosto su neki od vas pravi eksperti zanima me preporuka pudera za suhu kozu? Probala sam Clarins Everlasting Foundation SPF 15 i bio mi je ok, samo citala sam na netu i kazu da bas i nije za suhu kozu, a meni se ne da za te pare provjeravati koliko jeste odnosno nije za suhu kozu
Je li iko zna za koji tip koze je LD Double Wear posto su mi u jednoj parfumeriji njega predlagali? Any sugestions?
Probala sam Shiseido i neodgovara mi, ustari tek kad ga stavim super je, ali brzo se pocne primjecitai ako je koza malo zaperutana, a definitivno probam i tvoje prijedlogeNadinka wrote:Ja imam prilicno suhu kozu i uvijek deveram sa puderima i cesto mi se desi da nadjem neki d ami super odgovara ali nakon nekog perioda opet ne valja_amy_ wrote:Redovno vas citam na forumu i moram priznati da sam vec par stvarcica kupila, super su vam preporukePosto su neki od vas pravi eksperti zanima me preporuka pudera za suhu kozu? Probala sam Clarins Everlasting Foundation SPF 15 i bio mi je ok, samo citala sam na netu i kazu da bas i nije za suhu kozu, a meni se ne da za te pare provjeravati koliko jeste odnosno nije za suhu kozu
Je li iko zna za koji tip koze je LD Double Wear posto su mi u jednoj parfumeriji njega predlagali? Any sugestions?
Probaj Guerlain pudere, meni su bili dobri, a psoljednjih godina koristim Givenchy Photo Perfexion.
Shiseido bi trebalo isto da ima odbar za ushu kozu, ja sma nekad davno imala neki savrsen, a asad koristim njihovu toniranu kremu umjesto pudera preko dana i to mi je jos najbolje sto se tice reakcija lica
Deep red wrote:_amy_ slazem se s Nadinkom, Guerlain Aqua je divan za suvu kozu, imam ga, pri kraju mi je. Ne znam da li da eksperimentisem ili opet njega uzmem. Probaj ga, neces se sigurno pokajati. Od svih koje sam do sad probala, taj mi se najbolje pokazao za suvu kozu.
Od jeftinijih varijanti je dobar Catrice Photo finish, imas testere u CM-u.
Heheh hvala, danas obilazim parfumerije u potrazi za ovim vasim prijedlozimaalica.k wrote:ima kod nas aqua...
guerlain sam 100% vidjela u plazi u bbi._amy_ wrote:Heheh hvala, danas obilazim parfumerije u potrazi za ovim vasim prijedlozimaalica.k wrote:ima kod nas aqua...
Evo sad sasm nasla na netu da imaju taj brend, yeyalica.k wrote:guerlain sam 100% vidjela u plazi u bbi._amy_ wrote:Heheh hvala, danas obilazim parfumerije u potrazi za ovim vasim prijedlozimaalica.k wrote:ima kod nas aqua...
Probaj i toniranu kremu, ovu shiseido npr, za nas sa suhom kozom je ona odlicno rjesenje za dan, ali naravno kao ne trebas jace prekrivanje._amy_ wrote:Heheh hvala, danas obilazim parfumerije u potrazi za ovim vasim prijedlozimaalica.k wrote:ima kod nas aqua...
Ja sam od Shiseido probala puder i nikako nisam zadovoljna, ali mogla bih probati tu toniranu nista me ne kostaNadinka wrote:Probaj i toniranu kremu, ovu shiseido npr, za nas sa suhom kozom je ona odlicno rjesenje za dan, ali naravno kao ne trebas jace prekrivanje._amy_ wrote:Heheh hvala, danas obilazim parfumerije u potrazi za ovim vasim prijedlozimaalica.k wrote:ima kod nas aqua...
btw sto je mene razocarala Chanel tonirana, bas mi nije odgovarala, ali vjerovatno je od mene, ne moze biti do Chanela
Guerlain je meni ejdno vrijeme bio odlican stvarno, koristila sa aqua, pa onaj drugi-kao jos vise za suhu kozu isto aqua nesto pa onda onaj zadnji au lingerie ili kako se vec zove. oni predivno mirisu,mekani su, lai meni nakon nekog vremena se ipak osuse i kao u prah ono pretvore pa se vide pore
Amy Winehouse se zbog ovoga u grobu okrećefree kick wrote:http://www.savremenazena.rs/2011/10/zal ... -na-kapke/

Koliko kosta?alica.k wrote:ova chanel vitalumiere aqua je stvarno dobar puder. nisam ga koristila jedno 2 mjeseca i sad ga stavim opet...stvarno dobar
i btw, za nokte kupila ovo dvoje
![]()
ovo s dijamantom koristim vec par dana i mogu vam rec da se primjeti razlika :S
ovo drugo cu isto nekad probat.
dodje Hypnose Drama 01 excessive black, Bi-facil za skidanje maskare 30ml, i concealer 5 ml beige sable. 

ovo ulje je za deset..