jos bi i uradila to, al mi se ne da smirivat konjuktivitis od truni te maskare u ocima 10 dana kasnije.KiSSgirl wrote:Alice ne znam, meni se cini da nisu iste...pa nece ih 5 biti u razlicitom pakovanju
mislim kupi ih nekoliko, stavi pa vidi
ma znas sta, vjerovatno si u pravu, al garantujem da je bila jedna od ovih "debeljuskastih" maskara, sto ima neka limited edition pakovanja u razlicitim bojama
koje imaju, falsies, kolosalka i false lash effect od MF da su u ovakim (i plus sarenim) pakovanjima, jel to to? e da, ima i ona onebyone.
znam da je bilo ono drecavo rozo pakovanje i cura je rekla sastav identican, cetkica identicna, miris, izgled, efekat, sve isto. ista maskara. i zalila se jer je mislila da je to neka nova specijalna a u stvari samo pakovanje drugo...
fakat nisam pokusavala nes da se svadjam i sta ja znam. men svejedno, samo pitam.
btw, ona maybelline stiletto il kak se zove, vidjela sam je u dm-u jednom :S elem, ima skoro pa istu cetkicu ko i drama...

dolazila je u nekom ko setu s kremom nekom il nes...na onom stalku kod kase, a ne maybelline.