Koliko te dodje postarina s eBay.co.uk npr? i kako uospte ide, nisma nikad kupovala, jel ides na ovo Bid pa cekas da vidis hocel tvoja ponuda proci? Jel sve dostavljaju u BiH ili to dogovaras s prodavcem?[/quote]Nadinka wrote:Ja uglavnom na ebay - pogledam, potrazim. I ne kupim odmah ako znam da ce naletiti jeftinije. Nekad recimo uzmem ovu doble wear malu (trial size) za neku sicu i samo donje trepuse mazem.Michun wrote:Jel ih kupujes kod nas ili narucujes preko net-a, jel uspijes naci ih nesto jeftinije? Opcenito jel imas neki sajt za ovaj ksupi make-up po povoljnijim cijenama, zelim one jedne dior sjene (ili vise njih mozda i rumenilo itdNadinka wrote: Satovi - kad god hoces)
Dior mozes naci, ne tako jeftino ali jeftinije nego kod nas. Uvijek pogledaj na ebay i na ebay.uk - ne izbacuje iste stvari.
Prvo moras imati paypal account - za to treba da otvoris account, das br, kartice i tek na sljedecm izvodu iz banke ces dobiti kod kojim aktiviras svoj account. A ako si u RB mozda mozes na automat provjeriti u roku od 2-3 dana.
E kad to rijesis onda ides na ebay, kad izaberes opciju da ti poslaze od najjeftinijih + postarina izadju ti zemlje i ti izaberes BiH. Neke cak i ne dostavljaju pa onda ako ti je bas bas stalo to da kupis, pitas prodavca bi li poslao i za koliko para. Neke stvari imas buy now i to odmah kupujes ako ti odgovara cijena i platis i oni posalju u roku od 2-3 dana. Neke bidujes pa ako das najbolju ponudu u zadnjoj sec...
Ja slabo kad bidujem zato sto je uglavnom to u gluha doba noci - ako je US u pitanju.