stipple jel?Ma.Le.Na wrote:ako neko bude narucivao...haj pliz narucite i meni onu cetku sto je Veno spominjala...za puder nesto
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- Michun
#8676 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- Ma.Le.Na
#8677 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hm nisam sigurna...koristi je za nanosenje tecnog pudera
kaze da joj je super
kaze da joj je super
-
drekalica28
#8678 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
jeste, to je ta, stipple.Ma.Le.Na wrote:hm nisam sigurna...koristi je za nanosenje tecnog pudera
kaze da joj je super
mogu li se i ja kako privaliti u tu narudžbu?
- Michun
#8679 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
mozes draga - ja evo sad kazem maleni na pp da nema te cetke na UK str ili ne umijem naci.drekalica28 wrote:jeste, to je ta, stipple.Ma.Le.Na wrote:hm nisam sigurna...koristi je za nanosenje tecnog pudera
kaze da joj je super![]()
mogu li se i ja kako privaliti u tu narudžbu?
prosvijetlite me.
- Ma.Le.Na
-
drekalica28
#8681 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hmm...ja se sjećam po nazivu da je to ta četka.
Još sam nakav tutorial sa youtube postavila...nakog lika kako se šminka.
- Michun
#8682 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kazi sta ti treba?drekalica28 wrote:Hmm...ja se sjećam po nazivu da je to ta četka.
-
drekalica28
#8683 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ništa, samo ta stipple četkica.Michun wrote:kazi sta ti treba?drekalica28 wrote:Hmm...ja se sjećam po nazivu da je to ta četka.
- Ma.Le.Na
#8684 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
i ja bih samo tu cetkicu 
Michun hvala
Michun hvala
-
drekalica28
#8685 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Stvarno vala...i ja sam sam bezobrazno nekulturna.
Hvala Michun.
Hvala Michun.
- Michun
#8686 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nema problema
znate kako meni tata kaze: moja si da si od *ovana
- Ma.Le.Na
-
drekalica28
#8688 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
to meni tetka govori.Michun wrote:nema problema
- Michun
#8689 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
izivnte cure - al kod nece da se aktivira!!!
probala sam i na chrome, explorer i na firefox - upisem kod i opet mi trazi da ubacim zemlju...
edit: nisam jedina. eno nafb str javili da ne radi.
probala sam i na chrome, explorer i na firefox - upisem kod i opet mi trazi da ubacim zemlju...
edit: nisam jedina. eno nafb str javili da ne radi.
- Ma.Le.Na
#8690 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma polako Michun
ako uspije - uspije
ako ne moze - ne moze
nije frks

ako uspije - uspije
ako ne moze - ne moze
nije frks
-
amilicaaa
#8691 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Michun da li bi i meni mogla naruciti studio stipple brush??
-
Majlo
#8692 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Moze li mi neko, pls,reci sta bih trebala imati od kozmetike za onaj neki jednostavni look, inace se ne sminkam nikako - labelo eventualno neki sjaj, a gledam neke makeover emisije na tv, i stvarno cure budu drugacije sa sminkom. . . pa eto i ja pozeljela da ne budem vishe bez sminke, da malo urednije izgledam na poslu
a prije par dana sam objasnjavala drugarici da sam dobila nesto sto ne znam za sta se koristi - neke Guerlain perlice koje lice na tecni puder, u lijepoj bocici, a koje nemaju boju pudera nego su roskaste ona me cudno gledala (i nije htjela reci sta je to), bash sam se osjetila kao glupa tinejdzerka..
Vidim da elf ne izgleda loshe, pa eto za pocetak bih mogla nesh njihovo naruciti. Imam skroz svijetao ten, svijetle oci a tamnu kosu, ako to sta znaci.
Hvalaaaa.
Vidim da elf ne izgleda loshe, pa eto za pocetak bih mogla nesh njihovo naruciti. Imam skroz svijetao ten, svijetle oci a tamnu kosu, ako to sta znaci.
Hvalaaaa.
-
Lounge Act
#8693 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Te perlice su ti ustvari kao make up baza, a djeluju kao makeup da prekrivaju nesavrsenosti na kozi, ali i kao sredstvo za njegu koze da bude zdravija, blistavija. mislim da su te roze za masnu kozu, al opet nisam sigurna, mozes provjerit 
ono sto ja najvise koristim od sminke, a volim tako prirodan izgled, je povremeno tecni puder, ali ti imas te perlice pa ti ne treba, podlogu za sjenu artdeco (za to sam saznala na ovom forumu
), svijetlo sivu sjenu, malo svjetluca, a na kozi se ne primijeti tako boja sjene vec vise onaj sjaj da otvori pogled hehe, maskaru i ruz, uglavnom malo tamniji od prirodne boje usana, eto to bi bilo to sto gotovo svakodnevno stavljam 
ono sto ja najvise koristim od sminke, a volim tako prirodan izgled, je povremeno tecni puder, ali ti imas te perlice pa ti ne treba, podlogu za sjenu artdeco (za to sam saznala na ovom forumu
-
nera18
#8694 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nevezano a ove gore perlice, asociralo me...u avonu su perle za lice na snizenju, nekin 13km cini mi se
- Partizzanka
#8695 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
majlo, pogledaj malo na youtubeu sta raja savjetuju za natural look ... a tamo uvijek postave i koje proizvode koriste
(ako se a sigurno ces se pitati, sta je podloga za sjenu ova artdeco hehehe to ti svi imamo kosta oko 11km maaala kutija ali traje jedno 2godine i to stavljas na kapke prije sjene a onda sjena bude izrazenija i ljepsa i ne skuplja se na pregibu ociju!!)
pa ako ne nadjes bas te proizvode mozes ovdje pitati koja bi zamjena bila u nama dostupnima!
a ako ko ima dobru preporuku za karmin koji je malo tamniji od boje usana i kako naci pravi takav koji meni odgovara
pucajte!!!
onaj crveni sto sam kupila ... ne mogu ja to stalno nositi ba isto sam isto!!
(ako se a sigurno ces se pitati, sta je podloga za sjenu ova artdeco hehehe to ti svi imamo kosta oko 11km maaala kutija ali traje jedno 2godine i to stavljas na kapke prije sjene a onda sjena bude izrazenija i ljepsa i ne skuplja se na pregibu ociju!!)
pa ako ne nadjes bas te proizvode mozes ovdje pitati koja bi zamjena bila u nama dostupnima!
a ako ko ima dobru preporuku za karmin koji je malo tamniji od boje usana i kako naci pravi takav koji meni odgovara
pucajte!!!
onaj crveni sto sam kupila ... ne mogu ja to stalno nositi ba isto sam isto!!
- Michun
#8696 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Drage moje - ukoliko neko od cura koje su me molile za elf narudzbu ima karticu nek se javi na pp.
Ja ne uspjevam naruciti ni danas...
NARUCILA
Ja ne uspjevam naruciti ni danas...
NARUCILA
- alica.k
#8697 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
evo mene da jos malo pohvalim ovaj rituals puder. sinoc sam maksuz otisla kupit jos jedan, za nijansu tamniji jer mi je ovaj #1 presvjetao sada (al na zimu nece bit). kosta 45KM, i imaju 4 nijanse al bojim se da su sve presvijetle za malo tamniji ten.
elem, puder je mineralni, sastav je ok. divno mirise, al ima i parfema u sebi.
tanji sloj bude otprilike kao dior pure light
(al nista nije bas pure light), ne prekriva previse al nekako bljesne lice od njega.
drugi sloj kad se stavi onda prekrije, i blaaaaaaaaaago matira.
i nisam se osula od njega uopste.
tanji sloj bude otprilike kao dior pure light
- swirl
#8698 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koji ti je bolji Rituals, ili onaj Chanel sto smo neki dan pricale o njemu?alica.k wrote:evo mene da jos malo pohvalim ovaj rituals puder. sinoc sam maksuz otisla kupit jos jedan, za nijansu tamniji jer mi je ovaj #1 presvjetao sada (al na zimu nece bit). kosta 45KM, i imaju 4 nijanse al bojim se da su sve presvijetle za malo tamniji ten.
tanji sloj bude otprilike kao dior pure light(al nista nije bas pure light), ne prekriva previse al nekako bljesne lice od njega.
- alica.k
#8699 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
rituals, vitalumiere aqua je stvarno dobar al izmedju alkohola i nealkohola, bolji je ritualsswirl wrote:Koji ti je bolji Rituals, ili onaj Chanel sto smo neki dan pricale o njemu?
efektom su haman pa isti.
- Ljuska_u_BaklaFi
#8700 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koliko je para ta? Ja inace kupujem maxfactor-ove, ali ne tako kao vi zene, ja jednu kupim, potrosim pa opetalica.k wrote:gdje mi je BJB?
kupila sam napokon onu pupinu maskaru diva's lashessuper je
. hvala puno na preporuci.