zamzija wrote:Joj veno, ti imaš profesionalnu deformaciju oko obrva, samo njih gledaš![]()
Komplet oči su joj prrrrravo lijepe
haha ma nije samo to, nego je u pocetku bila neka polemika oko partizankinih obrva
Moderator: anex
zamzija wrote:Joj veno, ti imaš profesionalnu deformaciju oko obrva, samo njih gledaš![]()
jeste da, cupala je nesto sto ne treba koliko se sjecam.VenomousV wrote:zamzija wrote:Joj veno, ti imaš profesionalnu deformaciju oko obrva, samo njih gledaš![]()
haha ma nije samo to, nego je u pocetku bila neka polemika oko partizankinih obrva
bledingom ideš po svim linijama, bar ja tako radim, znači samo na one dijelove gdje je granica između dvije boje ili između sjenila i kože tako da sve bude omekšano a unutrašnjost ne diram ( al sam se izrazilaboracha wrote:gledam sad kod plavooke na blogu zadnji look, i kontam o ovom blendanju, kad se stavi sjenilo da li se samo blending cetkicom ide preko sjenila, ili malo i okolo, ja sam mislila i okolo da se ublaze te crte, ali kako vam onda ostane opet lijepo definisano
ovaj proizvod je nesto izmedju tecnog puder i kreme u boji - recimo. ima taj neki sastojak koji se mijenja prema boji koze odn. oksidira na zraku. dobro si ga namazala, preko kreme i treba. barem ja uvijek koristim.babyline wrote:michun, moze li malo uputsvo sto se tice ovog hvaljenog almay smart shade light od selmace...Michun wrote:pa kako bona...moj je bio light sto si probala!!!semlaca wrote:Prodajem Almay smart shade nijansa light. Jučer mi stigao, ali mi ne odgovara.
Ja ga platila 6.5GBP (oko 14.5KM), prodajem za 10KM. Ako niko neće kupiti onda poklanjam da džaba ne stoji.
boja ne valja ili sta?
kako se maze za sta sluzi ...
ja sam za pocetak namazala ko make up... preko kreme.. fin je osjecaj, ali sad ili mi je koza dehidritrana generalno ... neki filing imam cudan, ko da nista ne nosim... sto i nije lose za tople nadolazece dana.. daj pls par podataka kakav je proizvod da ne nagadjam... ti ga koristis godinama...valjda..
joj stvarno imaju famozne boje .......... ja se ubih tražim ovako nešto oranž, i nisam vidjela kod nas ..... kako poručiti otamo, je li iko probao??babyline wrote:http://www.inglotcosmetics.com/
ludilo sjeneeee zeennneeeee vidjela sam ovo uzivo kak predobro izgleda na ocima... dize iz mrtvih...![]()
LaCici wrote:
Savrsen, za masnu i kombinovanu kozu. Ja ga koristim od kako ne mogu vise naci onaj Revlonov i prezadovoljna sam. Kosta negdje oko 20 i par markica. Dugo traje a meni cijeli dan izdrzi na licu bez da ga umasti.