Ja sam nekad bila opterećena, a sad mi svejedno, ljudi žive bez ekstremiteta, a ja da se tarem oko podočnjaka, no way
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- ema_
#7626 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Podočnjaci ako su naslijeđeni, ništa ih neće maknuti
Drugo su oni od umora, nenaspavanosti i slično...
Ja sam nekad bila opterećena, a sad mi svejedno, ljudi žive bez ekstremiteta, a ja da se tarem oko podočnjaka, no way
- alica.k
#7627 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
upravo tako, i prema tome nema razloga trazit neke magicne lijekove za toema_ wrote:Podočnjaci ako su naslijeđeni, ništa ih neće maknutiDrugo su oni od umora, nenaspavanosti i slično...
ima gorih stvari od podocnjaka.
- eluna
#7628 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cure - stigao elf danas!!!!!!!!!
ja više i ne znam ko je šta poručio
- VenomousV
#7629 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja sam studio stipple brusheluna wrote:cure - stigao elf danas!!!!!!!!!
rekla sam ti da ce danas doci
- eluna
#7630 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
poručila sam za tebe i bezidejnu - šta je ono ona tražila, nikako da nađem taj post sa njenim željamaVenomousV wrote:ja sam studio stipple brusheluna wrote:cure - stigao elf danas!!!!!!!!!
ja više i ne znam ko je šta poručio![]()
rekla sam ti da ce danas doci
- bez_ideje
#7631 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Evo me
all over color stick-spotlight,nail polish-navy,natural radiance blusher-glow,blending eye brush,eye shadow brush....
Ja mislim da je to,ako ti se poklapa-jeste....
all over color stick-spotlight,nail polish-navy,natural radiance blusher-glow,blending eye brush,eye shadow brush....
- VenomousV
#7632 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
zaboravih da vam kazem da u dm-u uz manhattan perfect adapt puder dobijete i njihovu long & swing maskaru gratis 
- Deep red
#7633 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
wel, ne vjerujem da ima i u manjim gradovima, meni su radnice pokazivale spisak svih kutija koje se mogu poruciti i uopste nema te magnum. Ja sam cekala 3 mjeseca i danas uzeh quadrat, gdje stane 8 sjenki, sta cu, ne mogu vise bez kutije, zagube mi se po neseseru
Jedino da kupis dvije, pa kombinuj po 2 rumenila i sjenke. Sad su na akciji 30%, ja ovu platila 14,20km.
-
wildflower
#7634 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Da se ne bi neko zaletio pa razocarao, ta maskara je uzasnaVenomousV wrote:zaboravih da vam kazem da u dm-u uz manhattan perfect adapt puder dobijete i njihovu long & swing maskaru gratis
- eluna
#7635 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
veno, ti si poručila samo četku, je li?? ..... u tom slučaju mi ostala samo sjena Angelic .... nisam bila sigurna da li sam to ja poručila ili neka od vas ..........bit će da je mojabez_ideje wrote:Evo me
- VenomousV
#7636 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
samo stipple brush 
@wildflower: ja volim puder a maskara mi i nije bitna k'o kad ih imam 58454353 komada
@wildflower: ja volim puder a maskara mi i nije bitna k'o kad ih imam 58454353 komada
- Deep red
#7637 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jeste li gledale novu Catrice kolekciju? Ja se raspametila!!! Ruzevi su divni, ja uzeh 2 bez probe( nemaju testere),lak za nokte i rumenilo. Svidjaju mi se jos dva rumenila i par karmina al to ce cekati do srijede tj.plate
Cula sam da im je odlican gel liner u teglici, mjerkala sam ga i odustadoh,( imam vec ajlajner) i baza za sjenu. Ja koristim Artdeco vec dugo i bas sam zadovoljna. Je li neko mozda probao ovu novu Catrice bazu?
Izbor sjenki je super, imaju bas zanimljivih bojica ali sam nakupovala AD na snizenju, pa necu da gomilam, ne stignem ni ove sve da stavljam.
Postavila bih slike karmina i laka ali ne umijem
Cula sam da im je odlican gel liner u teglici, mjerkala sam ga i odustadoh,( imam vec ajlajner) i baza za sjenu. Ja koristim Artdeco vec dugo i bas sam zadovoljna. Je li neko mozda probao ovu novu Catrice bazu?
Izbor sjenki je super, imaju bas zanimljivih bojica ali sam nakupovala AD na snizenju, pa necu da gomilam, ne stignem ni ove sve da stavljam.
Postavila bih slike karmina i laka ali ne umijem
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#7638 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja planiram vec nekoliko dana da odem pogledati, htjela sam danas ali po ovoj zimi mi se nije dalo.
Imam osjecaj da bez 100 KM ne smmijem ni primirisati CM-u.
Bazu cu vjerovatno uzeti jer artdeco jos nikad nisam, ne dam 11 maraka.
Imam osjecaj da bez 100 KM ne smmijem ni primirisati CM-u.
Bazu cu vjerovatno uzeti jer artdeco jos nikad nisam, ne dam 11 maraka.
- VenomousV
#7639 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
uslikas, odes na photobucket ili klix, uploadujes, desni klik na sliku copy image location, dodjes ovamo, kopiras, boldujes i kliknes kvadratic IMG 
i da, u kojem CM-u si to kupovala?
i da, u kojem CM-u si to kupovala?
- Deep red
#7640 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Na Alipasinu. Vjerujem da ima u svakom. Lakovi i karmini su wow. Imaju 2 vrste karmina Shine i Colour, cula sam da su bolji colour. Ovi prvi imaju neke sljokice, a colour su kremastiji i bolje teksture. Sutra cu slikati na dnevnoj svjetlosti, pa postavljam slicice.
- Michun
#7641 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
imaju testeri catrice ruzeva negdje...ja gledala. aaaaaaaaa
mislim da je bbi, kozmo
mislim da je bbi, kozmo
- Deep red
#7642 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imaju i u ovom, ali za shine, a ja uzela oba colour. Vidjela na internetu slike i uzeh na srecu, ali sam zadovoljna 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#7643 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sudeci po recenzijama na netu ultimate shine i nisu nesto posebno kvalitetni, imaju tonu sljokica u sebi, a ultimate color su odlicni ali i skuplji.

- plavooka
- Deep red
#7645 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma nije neka razlika u cijeni, shine su 8,35km a colour 8,95km. Fini su, kremasti, evo sad mi je na usnama, imam osjecaj kao da sam labelo namazala, bar za sad.
- eluna
#7646 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
veno, bezidejna ....... kad, gdje i kako da vam predam elf
................ kafa nekad ove sedmice ..... ionako moram u grad nešto za zazanu da spremam 
- Deep red
#7647 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Eeee plavooka, ja sam uzela peach sorbet, i ta 2 karmina, ali mi te boje karmina nesto nisu realne. Be natural mi je vise nude, ne vuce mi na smedje, a Frozen rose mi je njezno rozi, doduse malo jaca bebi roza (al objasnih
)
Kakav ti je gel, kakva mu je postojanost? Jesi li zadovoljna?
Svidja mi se i visebojno rumenilo, bas je njezno, za svaki dan uz sve.
Kakav ti je gel, kakva mu je postojanost? Jesi li zadovoljna?
Svidja mi se i visebojno rumenilo, bas je njezno, za svaki dan uz sve.
-
nera18
#7648 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma ti si vec tezi slucajbez_ideje wrote:Evo me
sad imas sve cetke?:D
- bez_ideje
#7649 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Fali mi jos fan brush,pa se prebacujem na studio kolekcijunera18 wrote:ma ti si vec tezi slucajbez_ideje wrote:Evo me
sad imas sve cetke?:D
@eluna.......meni uvijek odgovara,taman da se coporativno razdijelimo
- eluna
#7650 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
veni ne može, ali to nas ništa ne sprječavabez_ideje wrote:Fali mi jos fan brush,pa se prebacujem na studio kolekcijunera18 wrote:ma ti si vec tezi slucajbez_ideje wrote:Evo me
sad imas sve cetke?:D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@eluna.......meni uvijek odgovara,taman da se coporativno razdijelimo