Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam jedno pitanje, hitno je, ako neko zna da li u Sarajevu ima kupiti gdje La Roche Posay kozmetika??? Tacnije, trebaju mi kreme za lice??? Help pliz plizic
Postoji li u Sarajevu skola sminkanja? Cula sam da bude nesto u holidey inn-u, al nemam ni kontakt, ni podatke o kvalitetu, cijena....
plus, preporucite puder za kombinovanu kozu, zimi malo dehidriranu
Grasijas
liliput99 wrote:Postoji li u Sarajevu skola sminkanja? Cula sam da bude nesto u holidey inn-u, al nemam ni kontakt, ni podatke o kvalitetu, cijena....
plus, preporucite puder za kombinovanu kozu, zimi malo dehidriranu
Grasijas
Vichy mozda jesi probala? ima za sve tipove koze mozda je malo skuplji ulgavnom imas u apotekama sarajevo : )
vidim nakupilo se pitanja ali prije odgovaranja čekaću još malo, možda bude još koje novo pitanje pa onda da vam to sve u paketu odgovorim, molim vas za malo strpljenja, ... nije pao šećer u vodu
kolega wrote:vidim nakupilo se pitanja ali prije odgovaranja čekaću još malo, možda bude još koje novo pitanje pa onda da vam to sve u paketu odgovorim, molim vas za malo strpljenja, ... nije pao šećer u vodu
Karen wrote:Ima neko info da li ijedna apoteka u SA drži NUXE kozmetiku?
Nema nažalost, ja sam kupovala u Hr.
Jesi bila zadovoljna?
Ista stvar i za La roche posay, odlična kozmetika, nama nedostupna.
Jesam, koristila sam pjenu za pranje lica sa ružinom vodicom, kremu za oči i ono ulje za tijelo i kosu. Kad god sam u Hr kupim, obično bude u Mulleru ili njohovim apotekama
Za La Roche ne znam, ali znam da su Rougj kreme isto super, a one se mogu kupiti ovdje...
jedna tamo wrote:žene da ne otvaram novu temu...
ima li iko iskustva sa trajnom šminkom? stalno je reklamiraju, tipa čitav dan sam lijepa i tak to
Draga - prenosim iskustva drugih Većina ih je radila tuš na očnim kapcima (i čini mi se tamnije nijanse usana). Oduševljene su. Garantni period trajnosti 5 godina.
Sada, ko voli - nek' izvoli. Ja ne bih. Volim sebe vidjeti u ogledalu i bez šminke ponekad. Pošto si mlada - to ti ne treba sada
Moja stara je radila obrve,odlicno je ispalo...Doduse,ona ima skroz svijetle obrve...pa je uradjeno nekom 2 nijanse tamnijom bojom....totalno prirodan izgled.
Ja iskreno,bez potrebe neke,to ne bih