sve se da nasminkat osim duse, jos nisu izmislili sminku za dusudanas wrote:e, tek sad sam sjebana -- ovo unutrasnje me ukopa, tu sam rotten to the core
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- maccarona
http://images.google.de/url?q=http://ww ... 5BhGmjZtlg
o ovome sam ovisna

elem, zene
isporobala sam ono , nisam uspjela....nejse, kad nisam dosad ne moram ni ....
al mi je zeljaaaaaaa
o ovome sam ovisna
elem, zene
al mi je zeljaaaaaaa
-
mamica papucarka
i meni. Jos kad vidim parfem 100 kmmaccarona wrote:meni je uvijek bilo zao da ti puno para za sminkune znam zasto
:D
al labella nikad dosta![]()
![]()
![]()
- danas
nopekolega wrote:sve se da nasminkat osim duse, jos nisu izmislili sminku za dusudanas wrote:e, tek sad sam sjebana -- ovo unutrasnje me ukopa, tu sam rotten to the core
a i da izmisle, ne treba mi, volim ja da se vidi moja pokvarena dusa
- anais_nin
danas wrote:nopekolega wrote:sve se da nasminkat osim duse, jos nisu izmislili sminku za dusudanas wrote:e, tek sad sam sjebana -- ovo unutrasnje me ukopa, tu sam rotten to the core
a i da izmisle, ne treba mi, volim ja da se vidi moja pokvarena dusa
- anais_nin
ja ne stedim ni na cemudinchy84 wrote:Stediti na sminci, a ne na cipelama![]()
Labella su i moja ovisnost! Ne mogu nikad da odolim, a da ne kupim jos jedno, bez obzira sto ih vec imam na bacanje
-
Shoshana
Joj, blago vama kad vam se da... U stvari, dalo bi se i meni sminkati, lijepo mi stoji, no toliko mrzim ritual skidanja sminke, ono dodjes kuci u sitne sate, dusa ti spava... at hajd' pred ogledalo pa mrljaj (obavezno) hladno mlijeko za skidanje sminke. Pa tako jedno 10 minuta
Ja i sociva rijetko nosim jer mi je mrsko navece skidati ih
Ono malo sminke sto imam (sminkam se jedno dvaput godisnje) uredno pobacam novo-novcato (mislim jedva upotrijebljeno
), jer je ostarjelo 
Ja i sociva rijetko nosim jer mi je mrsko navece skidati ih
Ono malo sminke sto imam (sminkam se jedno dvaput godisnje) uredno pobacam novo-novcato (mislim jedva upotrijebljeno
- anais_nin
ja ovaj gore problem rijesavam onim maramicama (obicno garnier ili oil of olay) za skidanje sminke koje vec u sebi imaju kremuShoshana wrote:Joj, blago vama kad vam se da... U stvari, dalo bi se i meni sminkati, lijepo mi stoji, no toliko mrzim ritual skidanja sminke, ono dodjes kuci u sitne sate, dusa ti spava... at hajd' pred ogledalo pa mrljaj (obavezno) hladno mlijeko za skidanje sminke. Pa tako jedno 10 minuta![]()
Ja i sociva rijetko nosim jer mi je mrsko navece skidati ih![]()
Ono malo sminke sto imam (sminkam se jedno dvaput godisnje) uredno pobacam novo-novcato (mislim jedva upotrijebljeno), jer je ostarjelo
- kolega
slazem se, sminka inace sluzi da se nesta "usminka", prikaze boljim i ljepsim nego sto jeste, ..., puno bolje je pokazati pravo stanje i potrudit se da se dostigne istinska ljepota, bilo vanjska ili unutrasnja, ..., to djevojke mozete sjesti dobile ste po peticuanais_nin wrote:danas wrote:nopekolega wrote:sve se da nasminkat osim duse, jos nisu izmislili sminku za dusu
a i da izmisle, ne treba mi, volim ja da se vidi moja pokvarena dusa![]()
![]()
![]()
![]()
-
pita_zeljanica
ja sam primjetila da se puno cesce sminkam kada sam u bosni. ovdje na "zapadu" hodam u tenama, dukserici i rusaku.
apsolutno mi je svejedno kako izgledam. mislim, ne zapostavljam se totalno, ali mi je strasno mrsko sminkati se i hodati na visokim cipelama.
bitno mi je da se osjecam udobno.
mozda zvuci apsurdno, ali u bosni sam nekako labilna..
bilo bi mi neugodno da neko kaze, vidi ove kako hoda.
uostalom djevojke dole, pogotovo u sarajevu, veoma dobro izgledaju i uvijek su dotjerane.
skrenuh s teme..
apsolutno mi je svejedno kako izgledam. mislim, ne zapostavljam se totalno, ali mi je strasno mrsko sminkati se i hodati na visokim cipelama.
bitno mi je da se osjecam udobno.
mozda zvuci apsurdno, ali u bosni sam nekako labilna..
bilo bi mi neugodno da neko kaze, vidi ove kako hoda.
uostalom djevojke dole, pogotovo u sarajevu, veoma dobro izgledaju i uvijek su dotjerane.
skrenuh s teme..