Ako me sjecanje dobro sluzi ti si imala i ysl touche eclat i by terry neki?
Ima li tko iskustva sa Clarins everlasting plus puderom?
Moderator: anex
Nisam jos probala Lancome Grandiose, to je ona sto lici na labuda.Krizzia wrote:Bjb jesi li probala Lancome Grandiose?
Ako me sjecanje dobro sluzi ti si imala i ysl touche eclat i by terry neki?Da ih malo usporedis, citam da su dosta slicni. Ysl mi je preeedobar al mi brzo sklizne s lica.
YSL Forever foundation- nije losa, najveca mana je bocica koja ima usko grlo i kad dodjes do kraja ostane ti jos dosta proizvoda koji ne mozes iskoristiti, s obzirom na cijenu- velika mana. Ne prekriva lose, ja imam kombinovanu kozu i nisam imala nikakvih problema, ujednaci lice, da sjaj ali nije ni blizu By Terryiju.
Nije los, ali definitivno nije vrijedan novaca i nemam namjeru kupiti ikad vise..Lice mi se nekako cudno znoji od njega, jednostavno mi ne odgovara..Mada sam i za ovu podlogu dobijala komplimente-ne bih preporucila..Nije losa, ali definitivno ne vrijedi novaca. Nijanse su skroz cudne, recimo ja sam uzela BD40 koja je svjetlija od BD30, sto nema logike jer vec broj znaci tamniju podlogu.. YSL ima ljepse i neprakticnije pakovanje od ByTerry sheer experta.. Zao mi baciti bocice svega mi..Istina ima jos koja kapljica proizvoda unutra pa sve razmisljam kako da je iskoristim totalno..Probala sam sa Giorgio Armani Luminous silk gurnuti cetkicu neku tanju unutra i pokupiti podlogu, ali sva su prave i ne ide, moracu nesto sama smisliti.Nije frka, napisat cu opet.NoaLada wrote:Drage moje, planiram potrositi nesto vecu sumu novca na feelunique nego inace. Prije je to bila po jedna stvarcica, cisto da testiram, i nije mi naplacivana carina. Sad narucujem neke gift i travel setove, LRP za lice, i racun se polako povecavao. Koja je politika carine na iznose racuna sa feelunique? Oprostite ako duplam pitanje, kao da se sjecam da je jednom BJB (mozda grijesim), pisala o povratu novca carine preko feelunique, ali nisam uspjela pronaci taj post
Hvala ti puno draga BJB!BJB wrote:Nije frka, napisat cu opet.NoaLada wrote:Drage moje, planiram potrositi nesto vecu sumu novca na feelunique nego inace. Prije je to bila po jedna stvarcica, cisto da testiram, i nije mi naplacivana carina. Sad narucujem neke gift i travel setove, LRP za lice, i racun se polako povecavao. Koja je politika carine na iznose racuna sa feelunique? Oprostite ako duplam pitanje, kao da se sjecam da je jednom BJB (mozda grijesim), pisala o povratu novca carine preko feelunique, ali nisam uspjela pronaci taj post
Nemoj testirati, nemoj se zafrkati, poslusaj me, neces se pokajati. Nasi osim 10KM administrativne takse, 10% od cijene narudzbe-carina i 17% od cijene PDV, naplate i neku glupavu postansku taksu i sve te priznanice i izgubis 2-3 marke vise..Ako narucis na mamu, tatu, sestru, brata, strinu-neces platiti nista.
Najpametnije naruci na sebe, na tatu, mamu, sestru, strinu i ne prelazi 45 funti.
Ako vec predjes taj iznos i naplati ti carinu, ides ovdjehttps://help.feelunique.com/hc/en-us/ar ... ustoms-Taxklikni na ovo click here u ovom tekstu iz linka, zatim ako si ulogovana na feelunique biras About my order--> I have been charged Customs/VAT on my order, odaberes narudzbu, dodas slike priznanica, napises objasnjenje svake, koliko u KM-ovima= u funtama.. I to je to.
U roku od trideset dana uslikas sve priznanice i napises sta je koliko u nasem novcu= u funtama
Recimo PDV=VAT= 68.80KM= £25 i to je to, dobijes od njih odgovor i za dva- tri dana novac ti legne na racun s kojeg si platila proizvode.
Meni su danas dosle tri narudzbe sa feelunique, istina kasnile su 2, jedna je stigla za 10 dana, narucena 12.maja..
Na posljednju koja je sa popustom -£2.45 kostala £42.85 platila sam samo otvaranje paketa 3.5.
I osim toga mi isporucene 2 knjige na tatu, nista nisam platila.
Iako prije by terry sheer experta nisam koristila pudere, samo bb i cc kreme, moram reci da mi nista nije ni blizu dobro kao by terry. Na drugoj sam tubici, meni je prva trajala oko 6 mjeseci.Krizzia wrote:Bjb jesi li probala Lancome Grandiose?
Ako me sjecanje dobro sluzi ti si imala i ysl touche eclat i by terry neki?Da ih malo usporedis, citam da su dosta slicni. Ysl mi je preeedobar al mi brzo sklizne s lica.
Slabo da ce! Ima par krema za izbjeljivanje ali samo zimi mozes probati kad nema sunca. Ako je bas veliki problem, na jesen dr. Do tada, visok spf sa uva i uvb filterima koristi, sesir, ocale.kiki-miki wrote:Šta da radim protiv pjega/ fleka tako ih zovem od sunca?
Nikad prije ih nisam imala, a inače mi je taman ten.Hoće li nestati? Mogu li ikako.
ali jos imaju glupi shipping.
ne šalju nama, samo Hrvatskoj :/Grdana wrote:Cure, narucivale sa rosesbeautystore?
Tarte, Lorac...svi americki brendovi konacno dostupni
to sam i ja bas htjela komentarisati, cijene su strasne :OBJB wrote:A i cijene su im Boze sacuvaj..

prepostavljam da je sa ebaya? koja je cijena i koji seller?MedenoSrce wrote:Stigla mi je narudzba.![]()
vise je bb nego cc krema, fino pokriva, ugodan miris koji me podsjetio na staru tamnoplavu niveu.
Nije nesto sto bih preporucila ya kupovinu, ima koreja boljih bb krema.
nije sa ebaya, beautynetkorea.com je stranica sa koje sam narucila. Poslali nekoliko gratisa probnih, stiglo za 45 dana, cijena je 18$.zubi wrote: prepostavljam da je sa ebaya? koja je cijena i koji seller?
Pa nije ni jeftina, inece kakve su te Korejske BB kreme?MedenoSrce wrote:nije sa ebaya, beautynetkorea.com je stranica sa koje sam narucila. Poslali nekoliko gratisa probnih, stiglo za 45 dana, cijena je 18$.zubi wrote: prepostavljam da je sa ebaya? koja je cijena i koji seller?
Kako se aktivira, kad ubacim u kosaru i dalje stoji shipping 20 eurAAmilaAA wrote:Na NET-A-PORTER, free shipping do nedjelje, Anastasia pomade su ovdje najjeftinije, pa eto kome treba...
Izvini nisam vidjela da pise all orders over 300 eur, bude free shiping na sve , kad mi dodje ponovno mail javim ti. izvinitejci123 wrote:Kako se aktivira, kad ubacim u kosaru i dalje stoji shipping 20 eurAAmilaAA wrote:Na NET-A-PORTER, free shipping do nedjelje, Anastasia pomade su ovdje najjeftinije, pa eto kome treba...
AAmilaAA wrote:Izvini nisam vidjela da pise all orders over 300 eur, bude free shiping na sve , kad mi dodje ponovno mail javim ti. izvinitejci123 wrote:Kako se aktivira, kad ubacim u kosaru i dalje stoji shipping 20 eurAAmilaAA wrote:Na NET-A-PORTER, free shipping do nedjelje, Anastasia pomade su ovdje najjeftinije, pa eto kome treba...

HvalaBJB wrote:Na http://www.cultbeauty.co.uk/anastasia-b ... r-kit.html
je 32.50 funte ili 45.47Eurica, a trenutno je dostava besplatna
Sto se cijena tice, tek kad se ulogujete vidite cijene koje placate jer ne placate UK VAT, on se odbija..
Inace se placa postarina 4.95funti.