Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
danas wrote:da, ni ja se ne sminkam stalno... imam cist ten, cak ni za puderom nema potrebe, i kad ga stavim vise je to zbog SPF zastite nego bilo cega drugog... cesto se samo stavi malo neutralne sjene i maskara, gloss... al' dzaba, vazda mogu jos kupovat i prevrtat po radnjama -- addiction je u pitanju
PS koristis li bogati one moje zuto-ljubicaste NARS sjene
vjerovala ili ne: JESAM oci mi izgledaju ko u macke kad ih stavim onda ide samo neutralno sjajilo na usne i dobra maskara i to je to NARS je prva liga....
a nanosala sam se i one vatreno bakrene tony&tina, posebno nakon Kube kako zelene oci izgledaju uz onu boju hvaja
Ćelava cura wrote:
a ja te takoooo mrzim sada ...ja imam mjesovitu osjetljivu sa porama vidljivim ..nikako naci kremu koja mi odgovara :S:S:S:
ista sam ti meni je pomoglo to sto sam neko vrijeme koristila klindamicin ( dobila savjet od prijateljice), a krema koju u zadnje vrijeme koristim je green line-ova BAsic moisturizing cream-za normalnu i mjesovitu kozu..[/quote]
meni se pravo koza osusi od klindamicina... hmm...
danas wrote:ja samo dosla da kazem da nemam nikakvih pora, bubuljica, mitesera, akni...
ne trazim nista samo se hvalim je l to?
i da ne tracim post bezze zaobilazeci sminku da samo dodam ovo iako ne volim ove "postojane" karmine, ova farbica mi je super samo me nervira sto nemaju testera valjalo je nabadat naslijepo