Zelena Carapa wrote:pa jesu 3,90 KM su.BJB wrote:Pa koliko su sjene 3,9KM ili vise?
Ako su 50% snizene, moraju biti 3,90, tad ih se bas isplati kupovati. Jesu li oni Pupini karmini jos na snizenju?
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moderator: anex
Zelena Carapa wrote:pa jesu 3,90 KM su.BJB wrote:Pa koliko su sjene 3,9KM ili vise?
Ako su 50% snizene, moraju biti 3,90, tad ih se bas isplati kupovati. Jesu li oni Pupini karmini jos na snizenju?
Podloge za sjene u robotu nema. Da sad se sjetih, bilo je par cetkica za sminkanje (samo par) ali obje sam vec imala. I one su 50% snizene.Nadinka wrote:u ovo se mora iskoristiti, ako ne bude vec nestalo podloge za sjeneZelena Carapa wrote:nije me dugo bilo, ne znam jeste li pisale ili ne ali artdeco ima snizenje 50% u CMu.sjecate se pomame prosle godine u ovo doba
bila sam glavni diler za pdologe
U Zenici je bilo prosle sedmice, eh sad..ko znaZelena Carapa wrote:podloge za sjene u robotu nemaNadinka wrote:u ovo se mora iskoristiti, ako ne bude vec nestalo podloge za sjeneZelena Carapa wrote:nije me dugo bilo, ne znam jeste li pisale ili ne ali artdeco ima snizenje 50% u CMu.sjecate se pomame prosle godine u ovo doba
Posto si ti nasla colorstay, ima li REvlonovih ruzeva na tom mjestu i koja je to radnja?Aurora Borealis wrote:Zene, ja moram samo da pohvalim EVELINE bazu za makeup. Ranije je kod mene uvijek bio slucaj da mi se puder povuce s lica, kao da okopni, sjena se razmaze, elem sada ova baza u kombinaciji sa Color Stayom - pun pogodak! Sinoc izlazila, i cak sam nabacila smokey eyes look () i sve je ostalo na svom mjestu do ranih jutarnjih sati.
Ko god da je ovdje spomenuo ovu podlogu svaka cast
koje cetkice?Zelena Carapa wrote:Podloge za sjene u robotu nema. Da sad se sjetih, bilo je par cetkica za sminkanje (samo par) ali obje sam vec imala. I one su 50% snizene.Nadinka wrote:u ovo se mora iskoristiti, ako ne bude vec nestalo podloge za sjeneZelena Carapa wrote:nije me dugo bilo, ne znam jeste li pisale ili ne ali artdeco ima snizenje 50% u CMu.sjecate se pomame prosle godine u ovo doba
same herealica.k wrote:ja cu da se suzdrzim od komentara, meni je zombie boy predobar sa svojim tetovazama.
O ako je tako mozda je i ja zbavim.VenomousV wrote:ma ja sam cula da im je stipple brush dobra pa sam htjela probat
bez_ideje wrote:same herealica.k wrote:ja cu da se suzdrzim od komentara, meni je zombie boy predobar sa svojim tetovazama.![]()
![]()
![]()
Elem,zene...jel neko primijetio promjenu u onoj BurŽoa healthy mix podlozi......ja ne znam sta se zbilo,jel do mog lica....al posljednja bocica sto sam kupila (ista nijansa 52 ).....je tamnija i zutija od prethodne i slabije prekriva i slabije se razmazuje
![]()
![]()
Ovaj je tecniji i sjajniji..o znam, al' je upitno ima li je uopce kod nasBJB wrote:Samo pola marke je skuplji nego u Mostaru. PA koju si nijansu kupila? 25?
@Venomous, vidi sto im fino izgleda ova stipple brush http://www.artdeco.de/make-up/accessoir ... brush.html
u kozmu,ardell trepavice,ali ne dodje ljepilo.Mariella wrote:I moram vas pitati gdje da kupim umjetne trepavice, one individualne, i koje su dobre uopste?
U DM-u nisam nikako nasla, u CM-u imaju one OVNAK, i essence ali one cijele... Nisam nigdje vise vidjela...
Ma dodje, ja kupovala 31.12. Dodje ljepilo u mini kesici koja je dostatna za vise od 5 puta ljepljenja samo sto kad je otvoris, vjerovatno se skori.. A ima kupiti i ljepilo posebno koje kosta 10,45.anelie wrote:u kozmu,ardell trepavice,ali ne dodje ljepilo.Mariella wrote:I moram vas pitati gdje da kupim umjetne trepavice, one individualne, i koje su dobre uopste?
U DM-u nisam nikako nasla, u CM-u imaju one OVNAK, i essence ali one cijele... Nisam nigdje vise vidjela...
Da ti pravo kazem ja nisam nikad vidjela stipple brush, a Artdeco stand u Mostaru znam napamet..VenomousV wrote:
o znam, al' je upitno ima li je uopce kod nas
Mariella wrote:I moram vas pitati gdje da kupim umjetne trepavice, one individualne, i koje su dobre uopste?
pa poprilicno velike, imas i od ardel mini trepuse...ja sam prvo sebi kupila pocetni paket, dobijes mini trepuse, pincetu, ljepilo i skidac...e sad tacnu cijenu ne znam za ovaj paket, ja sam to davno kupila i platila oko 20-30kmMariella wrote:Hvala![]()
Ovanak-ove sam bila kupila u CM-u, i one najmanje, od 10mm, su mi odgovarale, jer su mi sitne oci, e sad ne znam kolike su te medium
Ma dobro te je vishe