sto se tice drame, meni je tu drama samo njena cijena. jbga, nista posebno se vidim.
a sto se tice tvoje koze, cini mi se fina. obrve su predobre
Moderator: anex
koje okeVenomousV wrote:![]()
![]()
koza aka revlon color stay![]()
fala na koNplimentima
inace high class maskare na mojim trepavicama nikad ne pokazuju sve svoje mogucnosti tako da apelujem da ture slike zene koje imaju dramu
@Mariella: vala trazite po temi jer ja slika nejmam (rikn'o disk nedavno)
hm...iskreno receno moje trepavice izgledaju tako i sa ovom Maybelline a ona kosta 9,95. Drama je fakat samo cijena. ali eto ko moze super...Not My Idea wrote:vv, ne valjaj gluposti, kakve mahane!
sto se tice drame, meni je tu drama samo njena cijena. jbga, nista posebno se vidim.
a sto se tice tvoje koze, cini mi se fina. obrve su predobre![]()
a oko najljepse
V je sama svoj majstor.Rosebud_ wrote:... i ko vam to tako lijepo cupa i sredjuje?
jes kad imas trepuse...kad su ti ko mravlje nozice onda ti je bitno kakva je maskara.ladyblue18 wrote:V je sama svoj majstor.Rosebud_ wrote:... i ko vam to tako lijepo cupa i sredjuje?![]()
Inace moram reci da ne vidim apsolutno nikakav razlog za tolikim odusevljenjem dramomfakat sam ocekivala nesto bas wow ali majka mu stara meni izgleda ko i svaka druga kad se nanese.
probaj u caroliji.nera18 wrote:hm, ne znam sta vise i ocekivati, meni je ok skroz
imal jos onih setova gdje dramastih
sjoooo, i meni meow ne dolazi imaaaa 20 dana i vise da su poslali.nera18 wrote:ma nema uopste narudzbe, 15 dana ima kako je poslana
Samprotivsviju wrote:Mariella i VenomousV![]()
Imate lijepe ocista cu volim smedje
![]()
![]()
Ooo i ignorisite mene dame...samo nastavite sa svojim poslom![]()
Samprotivsviju wrote:Mariella i VenomousV![]()
Imate lijepe ocista cu volim smedje
![]()
![]()
Ooo i ignorisite mene dame...samo nastavite sa svojim poslom![]()