Smijenjen Amir Zukic

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

komandant mark

#1 Smijenjen Amir Zukic

Post by komandant mark »

ONASA, 14.4.2007 11:44:00

Naslov: BHT 1 - A. ZUKIĆ: NISAM DOBIO PAPIR, ALI MI JE JASNO REČENO DA SAM SMIJENJEN

Nisam dobio nikakav papir niti bilo kakvo objašnjenje, ali mi je jučer jasno rečeno da sam smijenjen, a to mi je rekao upravo direktor BHT 1 Milenko Vočkić, saopćivši mi da sam smijenjen po nalogu generalnog direktora BHRT-a Mehmeda Agovića, a da mu je on rekao da me smijeni, izjavio je Agenciji ONASA Amir Zukić, smijenjeni urednik Informativnog programa (IP) BHT 1.

ovo je jedino sto je dostupno na stranici onase
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

ne znam šta je po utorku :D ali meni se lično nimalo ne svidja onaj zukić.on ima istu priču kao ovi iz šumske i većina zlajinih,u folu kao dajte okrenite se ekonomiji,što je bilo-bilo je,jednostavno narodu dajte hljeba yebo slobodu i pravo na normalan život

e ne može to baš tako!!!
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

stochar wrote:
noviprimitivac wrote:ne znam šta je po utorku :D ali meni se lično nimalo ne svidja onaj zukić.on ima istu priču kao ovi iz šumske i većina zlajinih,u folu kao dajte okrenite se ekonomiji,što je bilo-bilo je,jednostavno narodu dajte hljeba yebo slobodu i pravo na normalan život

e ne može to baš tako!!!
slazhem se! jebo ekonomiju i napredak zemlje, jebo zaposljavanje, socijalne programe, razvoj zdravstva, smanjenje administracije i upucivanje budzetskih sredstava tamo gdje im je mjesto! jebo sve to! dajte nam istorije! dajte nam da se svadjamo! necemo u evropu, hocemo u srednji vijek! i dalje ako treba: u kameno doba! samo nazad braco! samo nazad!
baš mi je krivo što zlaja nije uspio sa mićom i tihićem da uspostavi vlast jer bi svi zaposleni,siti i ZAGRLJENI ušli u evropu :D :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

stochar wrote:
noviprimitivac wrote:ne znam šta je po utorku :D ali meni se lično nimalo ne svidja onaj zukić.on ima istu priču kao ovi iz šumske i većina zlajinih,u folu kao dajte okrenite se ekonomiji,što je bilo-bilo je,jednostavno narodu dajte hljeba yebo slobodu i pravo na normalan život

e ne može to baš tako!!!
slazhem se! jebo ekonomiju i napredak zemlje, jebo zaposljavanje, socijalne programe, razvoj zdravstva, smanjenje administracije i upucivanje budzetskih sredstava tamo gdje im je mjesto! jebo sve to! dajte nam istorije! dajte nam da se svadjamo! necemo u evropu, hocemo u srednji vijek! i dalje ako treba: u kameno doba! samo nazad braco! samo nazad!
Mozemo i bez hljeba :oops: Napredne zapadne drzave i onako ga skoro pa i ne koriste u prehrani :oops:
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

e ne može to baš tako!!!

nick ti govori sve 8)
kekec

Post by kekec »

nane_hercegovac wrote:Gledao sam i emisiju "Javna tajna" i prilog o slobodi medija u BiH kao i AMirov komentar. I govorim sestri: "Aaaaa, vidi sto ce ovaj ostati bez posla".
I danas sam kupio Oslobodjenej (to su me nagovorili oni sa druge teme :D ) i vidio sam clanak o ovom. Amir se zali na novog direktora Mehmeda Agovica.
Ja mu se divim. Stvarno hrabar novinar, kaze da ce ili on otici ili ce ga otjerati sa BHRT. Kamo srece da su svi novinari kao on.
Moj komentar je bio slican:
"Moj Amire, nes´ti dugo..."
I, nazalost, ostvari se. :sad:
zzzzz

Post by zzzzz »

Ja odoh na Amira Zukica iz SDA, kandidata za nacelnika opstine u Centru....pa se zacudih sto kukate
navijac-xy

Post by navijac-xy »

Lično mislim da je ovo revanšizam Milorada Dodika. Ma nek pređe Amir Zukić na FTV i tamo normalno radi. Ionako je Dnevnik FTV-a mnogo kvalitetniji i sa puno više tema, nego onaj BHT-a u 19.00. Na BHT se trude da sve kažu, a da nikog ne uvrijede, a pogotovo da ne kritikuju političke vlasti, jer je to ko biva u Dejtonu. Smiješno. Jebeš novinarstvo, ako ne ukazuje na probleme ljudi, priča životne teme i sl. A ne koje koga primio, prenesu nečije saopštenje i sl.

BH Sport team

http://helpbhsport.blogger.ba/
klixober

Post by klixober »

Amir Zukic je provalio Dodika kao niko na tv i opisao ga bas onakvim kakav jeste,primitivac,seljacina...Ovome su kumovali Dodikovi ljudi.
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

izbacili su ga da ne bi jos koga provalio.
Faust

Post by Faust »

Ta BHT će definitvno postati televizija bez ičega, ponosno će nositi epitet najbezličnija, bez stava. Oni će samo prenositi, nek drugi komentiraju.
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

Bojim se da je ovo uvod u veliku čistku, iza koje stoje Dodik i Silajdžić, a koji, da napomenem, nisu u talu.
in33sa

Post by in33sa »

Sta drugo ocekivati, covjek je u jednoj emisiji raskrinkao kompletnu mafijasku SDA/SBiH strukturu US kantona, na celu sa mafijaskim bosom Hamdijom Abdicem Tigrom (u slobodno vrijeme narodnim herojem iz zadnjeg rata) a to se ne prasta.
giga

Post by giga »

politicki revansizam, uzas
a covjek je samo posteno govorio o stvarima kakve i jesu - pogane, crne
navijac-xy

Post by navijac-xy »

uuuuu pa zaboravio sam na ono sa Tigrom. Pa upravu si majstore, ma nebi me čudilo i da Tigar ima prste u onome. Ma kažem Vam ja nek ide na FTV, tamo su ipak puno slobodniji.
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Ebote, sta ovaj Lagumdzija radi...! :D
prleitihi

Post by prleitihi »

ma to dodikovi pripremaju teren za povratak hadžifejzovića.. :D:D:D
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

sad ce zukic na hayat a hadžifejzović na bht. :D
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

veceras u vijestima nije pisalo ko je urednik IP. :)
kub lajkan

Post by kub lajkan »

ja_sarajevo wrote:sad ce zukic na hayat a hadžifejzović na bht. :D
I jos pride Fahrudin Djapo na FTV, a Bakir Hadziomerovic u Havaz.

Kad je bal nek i hala gori... :D
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Zukic bio gost kod Senada, kaze da nije vise urednik IP i emisije Javna Tajna.
FaceOff

Post by FaceOff »

Zasto veceras na kraju BHT Vijesti stoji da je Amir Zukic i dalje urednik Informativnog programa.

Evo i sad na FTV-u kazu da Zukic nije zvanicno smijenjen.
Kisni_dan

Post by Kisni_dan »

navijac-xy wrote:Lično mislim da je ovo revanšizam Milorada Dodika. Ma nek pređe Amir Zukić na FTV i tamo normalno radi. Ionako je Dnevnik FTV-a mnogo kvalitetniji i sa puno više tema, nego onaj BHT-a u 19.00. Na BHT se trude da sve kažu, a da nikog ne uvrijede, a pogotovo da ne kritikuju političke vlasti, jer je to ko biva u Dejtonu. Smiješno. Jebeš novinarstvo, ako ne ukazuje na probleme ljudi, priča životne teme i sl. A ne koje koga primio, prenesu nečije saopštenje i sl.

BH Sport team

http://helpbhsport.blogger.ba/
Ako ostane na BHT morat ce raditi po direktivi Dodika.
Ako predje na FTV morat ce raditi po direktivi Lagumdzije.

Isto mu dodje!!

Smijesno je da se novinari kao odupiru uticaju politike, dok na FTV-u politicari imaju direktan pristup preko Slave Kukica i Bakira H., Zasto se ne bun eprotiv tog ociglednog uticaja? Zato sto im taj uticaj odgovara...
mawerick

Post by mawerick »

jadni, zukic! pa, ljudi moji, isteklo vrijeme za koje, kao sef Iinformativnog programa, nista, ali bas nista nije uradio. smijenise milana trivica, pa je logicno da otperja i zukic. zajedno dosli ubleheariti, zajedno idu. ne bas bukvalno, zajedno, ali to je to. davno je rekao da mu je ponudeno da izabere: fotelja ili emisija. a, u posljednjoj emisiji je pretjerao.u kojj to drzavi i tv ima da urednik, jos i IP, pljuje po kuci u kojoj radi, ma sta bio razlog? nigdje! ma, dajte. skontao da mu izmice, ah ta draga, fotelja, pa malo spektakla da napravi oko odlaska. cudna je ta tv kad udari u glavu.... a, koliko sam cuo, gledanost njegove emisije je katastrofalna....
mawerick

Post by mawerick »

zaboravih! sad ce garant i almira huseinovic da ode sa BHT!
smije li se neko kladiti?! :D
Post Reply